bebek cinsiyet belirleme..

herkese selam...

geçmişe baktım ama kakulee den haber varmı kızlar...?arkadaşımında sat 13 ocaktı dün kan testi yaptırmış pozitif çıktı...onunkide kesin belli olmuştur...

selamm
idrar testi yaptı negatiff.ama oglundada idrarda cıkmamışş
kan testi yaptırcak bi kac güne.

benimde oğlumda idrardan daha adetim gelmeden çıkmıştı...ama kızımda idrarda çıkmamıştı...hatta hamile değilim herhalde demiştim ama kan testi yaptırdığımda çıkmıştı...kızlar idrarda geç görülüyo herhalde...saol canım cevabın için...

kızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım

günaydın kızlar kakule benım ilk kızımda günüm 5 gün geçmişti test yaptım çıkmadı bi beşgün daha geçtı yaptım ole çıktı sakın umutsuzluğa kapılma belirtler kuvetli senın umutluyum senden hayırlısı canım

gerçi ben 1 defa gittim doktora adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum doktora kız istediğimi söyledim ve sirkeli suyla vajinal duş yapmak istediğimi söyledim kız için etkili olduğunu bir arkadaştan duydum sonra doktora sordum cinsiyeti etkilemiyeceğini ama varsa mantar vs şeyleri temizlediğini söyledi ilişki tarihlerini belirledi falan.elaracığım adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum doğum tarihi 24.06.1977
son sat: 14 eylül
ilişki tarihleri: 22, 24, 26 bebeğimi solda hissettim hep zaten bebişimin ultrason(6,7 haftalık) fotofunu elime aldığımda sağa yakın. çok ilginç doktor erkek dediğinde ise valla şaşırmadım değil çünkü çoğu belirtiler kızı gösteriyor zaten her iki hamilelik arsındada fark yaşadım yani farklılıkları yaşadığım için kız bekliyordum ama belkide doktor yanılmıştır diyorum yinede. oğlumun fotolarına baktığımda ise paşam soldaydı karnımda ise sağdaydı aammmannn sağlıklı olsunda bir pipili daha gelsin başım gözüm üstüne

allah evlatlarını bağışlasın canım
ama senin yaptıklarının hepsi erkek bebek için değilmi :97:
vajinal duşu ve yum takibini neden yaptın bebeişin zormu oluyodu canım

hayır umutcuğum benim yaptıklarım kız bebek içindi yumurtlama takibini yumurtam olgunlaştımı ilişki günlerine göre belirlenebilirmi diye doktora gittim doktor tarihlerini belirledi şükürler olsunki(gerçi bunu yazmakta tereddüt ediyorum ama) istediğimde hamileliğim oluyor eylülde kalmak istedim ve şükürler olsun hamileyim allahım isteyen herkese versin aratmasın..

teşekkür etmeyi unuttum kusura bakma:26:aminnn allahım hepimizinkini bağışlasın..

çıkamadım geri geldim kızlar bişi okudumda paylaşmak istedim ÇÜ tıp fakültesinde 2155 hasta üzerinde araştırma yapılmış eylül ayında hamile kalan annelerin diğer aylarda hamile kalanlara göre hemen hemen 2 kat daha fazla erkek bebek dünyaya getirdiği saptanmış diğer aylarda %50.5 erkek %49.5 kız iken eylül ayında%64.2 erkek %35.8 kız bebek dünyaya gelmiş(trpress.com/erkek çocuğa hamile kalmakadresinden bakabilirsiniz) birde kuranda yusuf suresini okumak gerekiyormuş.

arkadaşlar ben oğlumu parka götürücem akşama doğru tekrar bakarım böyle güneşli bir günü herhalde 2 ay sonra görürüm fırsatı değerlendireyim bari zaten başımda hadi sıkıldım hadi sıkıldım deyip duruyor görüşürüz.

amin canım amin
allah herkese annelik duygusunu tatırmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…