bebek cinsiyet belirleme..

cnm trpress.com erkek çocuğa hamile kalmak yaz oku istersen orada eylül ayında erkek bebeğe hamile kalma olasılığı diğer aylara göre 2 kat fazla diye yazıyor bilimsel açıklamasıda var ben alıntı yapamadım olmadı bi oku istersen bnm annemde kardeşime eylül ayında hamile kalmış mahallede onunla beraber 4 hamile daha varmış eylül ayında hamile kalan ...sonuç 3 erkek 1kız can-fatih-ahmet ve melek

Bence erken yaptın cnm tekrar dene bende dün tekrar karbonat testi yaptım yine kabarmadı

o karbonat beni yanılttı zaten yaaa.nasıl kabarmadı en ufak bi kabarcık yok mu??bende de bayaa köpürmüştü yaaa offf.

evet sirkeyle yapılıyorr.bilsen yaparmıydın sanki:)

aaa ben yapardım kız niyeki yapmıyonuz

herkese selam...

geçmişe baktım ama kakulee den haber varmı kızlar...?arkadaşımında sat 13 ocaktı dün kan testi yaptırmış pozitif çıktı...onunkide kesin belli olmuştur...

ayyy valla umut oldunuz bana yarın sabah ilk işim kan testi tabii kırmızılar gelmezse inşallah.

inşallah canparçam inşallah dua edin bana nolur ben de çok umutlandım bu bebiş için.

cnm daha erken bazen çıkmayabiliyor dr bana beklenen adetini 4-5 gün geçmesi gerekir demişti üzülme sakın

yarın kan testi yaptırmaya karar verdim canım inşallah güzel haberler alırım.dua edin benim için.

kızlar dışarısı çok güzel bizde yeni geldik oğluşumu yatırayım ben de biraz uzanıcam.görüşürüz

hemen adet bitimi ilişkilerin olmuş yani yumdan 2 ve 4 gün öncee
amaaaaaa bioritime göre erkekk
22 si erkege yatkın
24 ve 26 ü erkek günüüü
kesin belli oldugunda haberdar et bizi mutlaka

ay bu bioritim den korkulurr

inşallah canım hem bakalım tutturdukmu
senin akıntıların ne zaman başladı ve nasıldı bende akıntılarımı takip ediyorumm

kızlar bizim sitede 2 arkadaşım var 1 yıla yakın korunmadıkları halde çocukları olmadı. üstelik dr herhengibi bir problem yok demiş ve yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki vermiş sonra 4 ay ara ile hamiş kaldılar ikisininde oğlu oldu birde çocukluk arkadaşım erkek bebek için dr.a gidip sormuş dr adetten sonra günaşırı ilişki demiş o da öyle yaptı 3. ayda hamiş kaldı ve onunda oğlu olmuştu.meni alkali olduğu için gün aşırı ilişki olduunda kadın vajeni alkali oluyormuş gün aşırı ilişkide erkek spermlerini kaliteli hale getiriyormuş erkek 4-5 gün boşalmazsa sperm kalitesi bozuluyormuş dr ölee sölemiş bende dr serhat sakıza mı gitsem napsam bu drlarda bi konuda hemfikir olsun artık cnm yaaa kafamızı karıştırıp duruyorlar

çookk mantıklııı Bende erkek istiyorum ve doğru yoldayım demekki

kız kakul sen kesin hamilesin o karbonata boşuna kabarmadı

kakul ne be kakuşu kabul ettik hadi de kakul da biyere kadar yaa o niye kabardı ben de anlamadım inşallah öyleyimdir.

inşallah canım hem bakalım tutturdukmu
senin akıntıların ne zaman başladı ve nasıldı bende akıntılarımı takip ediyorumm

benim akıntım ayın 1 den beri bayaa var.yumurtlama günüm 25 i diye kabul edersek bir hafta sonra başladı ve son bikaç gündür aşırı oldu.

bence hamilesin kakulee
hadi boz şu tabloyuda diğerleri hep pozitif olsun

kızlar o tabloya benı de ekleyebılırmısınızz ??

şubatta gebelık ıstıyorum hem çalışıyorum hemde yumurta takıbı yapıyoruz

kızlar en iyisi şöyle yapayım korunmalı olarak günaşırı ilişki yumurtlama günü yumurta akıyla alkali vajen ve korunmasız tek ilişki tabii önce dua ve namaz +soğuk duş+diet+takviye+ph yüksek subide bu eylül ayı düşündürüyo beni hep eylül ayında hamiş kalmak istemiştim kocamın doğum günü 25 eylül benimkide 5 haziran aramız tam 9 ay 10 gün kızım ve eşim terazi benle oğlumda ikizler oluruz Rabbim hayırlısıyla ...Takdir Allah tan ne desek boş

Karbonat testı nedır kızlarrr

canım karbonat testi şöyle oluyo idrarına karbonatı döküyorsun köpürürse hamişsin köpürmezse değilsin ama ben iyi bir örnek değilim galiba.

bence hamilesin kakulee
hadi boz şu tabloyuda diğerleri hep pozitif olsun

inşallahhhh umutcum bu arada baktım ayın 4ünde yapmışım yani 4 gün kala.

anam kakule yazacaktım e harfini atlamışım ay sizde kakuş diyorum bişey demiyor kakul deyince bozuluyor

bozulurum tabiii kakuşuda sevmiyom ama sesim çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…