- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.121
hayır umutcuğum benim yaptıklarım kız bebek içindi yumurtlama takibini yumurtam olgunlaştımı ilişki günlerine göre belirlenebilirmi diye doktora gittim doktor tarihlerini belirledi şükürler olsunki(gerçi bunu yazmakta tereddüt ediyorum ama) istediğimde hamileliğim oluyor eylülde kalmak istedim ve şükürler olsun hamileyim allahım isteyen herkese versin aratmasın..
Bence erken yaptın cnm tekrar dene bende dün tekrar karbonat testi yaptım yine kabarmadı
evet sirkeyle yapılıyorr.bilsen yaparmıydın sanki:)
herkese selam...
geçmişe baktım ama kakulee den haber varmı kızlar...?arkadaşımında sat 13 ocaktı dün kan testi yaptırmış pozitif çıktı...onunkide kesin belli olmuştur...
ayyy valla umut oldunuz bana yarın sabah ilk işim kan testi tabii kırmızılar gelmezse inşallah.benimde oğlumda idrardan daha adetim gelmeden çıkmıştı...ama kızımda idrarda çıkmamıştı...hatta hamile değilim herhalde demiştim ama kan testi yaptırdığımda çıkmıştı...kızlar idrarda geç görülüyo herhalde...saol canım cevabın için...
günaydın kızlar kakule benım ilk kızımda günüm 5 gün geçmişti test yaptım çıkmadı bi beşgün daha geçtı yaptım ole çıktı sakın umutsuzluğa kapılma belirtler kuvetli senın umutluyum senden hayırlısı canım
cnm daha erken bazen çıkmayabiliyor dr bana beklenen adetini 4-5 gün geçmesi gerekir demişti üzülme sakın
kakuşşşşşşş ne var ne yok ???
gerçi ben 1 defa gittim doktora adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum doktora kız istediğimi söyledim ve sirkeli suyla vajinal duş yapmak istediğimi söyledim kız için etkili olduğunu bir arkadaştan duydum sonra doktora sordum cinsiyeti etkilemiyeceğini ama varsa mantar vs şeyleri temizlediğini söyledi ilişki tarihlerini belirledi falan.elaracığım adetlerim düzenlidir 28 günde bir olurum doğum tarihi 24.06.1977
son sat: 14 eylül
ilişki tarihleri: 22, 24, 26 bebeğimi solda hissettim hep zaten bebişimin ultrason(6,7 haftalık) fotofunu elime aldığımda sağa yakın. çok ilginç doktor erkek dediğinde ise valla şaşırmadım değil çünkü çoğu belirtiler kızı gösteriyor zaten her iki hamilelik arsındada fark yaşadım yani farklılıkları yaşadığım için kız bekliyordum ama belkide doktor yanılmıştır diyorum yinede. oğlumun fotolarına baktığımda ise paşam soldaydı karnımda ise sağdaydı aammmannn sağlıklı olsunda bir pipili daha gelsin başım gözüm üstüne
nolsun umutcum yaa sürekli banyoya git geldimi gelmedi mi maymun oldum haa.bide iş yerinde her ıslaklıkta aha şimdi bu sefer geldi diye yerimde oturamadım.
umut inşallah bunları yaşamazsın hemen kan testinden alırsın pozitifi canım.
hemen adet bitimi ilişkilerin olmuş yani yumdan 2 ve 4 gün öncee
amaaaaaa bioritime göre erkekk
22 si erkege yatkın
24 ve 26 ü erkek günüüü
kesin belli oldugunda haberdar et bizi mutlaka
ay bu bioritim den korkulurr
kız kakul sen kesin hamilesin o karbonata boşuna kabarmadı
kızlar bizim sitede 2 arkadaşım var 1 yıla yakın korunmadıkları halde çocukları olmadı. üstelik dr herhengibi bir problem yok demiş ve yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki vermiş sonra 4 ay ara ile hamiş kaldılar ikisininde oğlu oldu birde çocukluk arkadaşım erkek bebek için dr.a gidip sormuş dr adetten sonra günaşırı ilişki demiş o da öyle yaptı 3. Ayda hamiş kaldı ve onunda oğlu olmuştu.meni alkali olduğu için gün aşırı ilişki olduunda kadın vajeni alkali oluyormuş gün aşırı ilişkide erkek spermlerini kaliteli hale getiriyormuş erkek 4-5 gün boşalmazsa sperm kalitesi bozuluyormuş dr ölee sölemiş bende dr serhat sakıza mı gitsem napsam bu drlarda bi konuda hemfikir olsun artık cnm yaaa kafamızı karıştırıp duruyorlar
kız kakul sen kesin hamilesin o karbonata boşuna kabarmadı
inşallah canım hem bakalım tutturdukmu
senin akıntıların ne zaman başladı ve nasıldı bende akıntılarımı takip ediyorumm
kakul ne be kakuşu kabul ettik hadi de kakul da biyere kadaryaa o niye kabardı ben de anlamadım inşallah öyleyimdir.
benim akıntım ayın 1 den beri bayaa var.yumurtlama günüm 25 i diye kabul edersek bir hafta sonra başladı ve son bikaç gündür aşırı oldu.
nerdesin sen bugünn:47
kız kaç gün geçince yapılıyodu bu bende yapacammmm:86::86::86:
kakul ne be kakuşu kabul ettik hadi de kakul da biyere kadaryaa o niye kabardı ben de anlamadım inşallah öyleyimdir.
.
kızlar o tabloya benı de ekleyebılırmısınızz ??
şubatta gebelık ıstıyorum hem çalışıyorum hemde yumurta takıbı yapıyoruz
Karbonat testı nedır kızlarrr
bence hamilesin kakulee
hadi boz şu tabloyuda diğerleri hep pozitif olsun
anam kakule yazacaktım e harfini atlamışım ay sizde kakuş diyorum bişey demiyor kakul deyince bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?