- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.141
kızlar bizim sitede 2 arkadaşım var 1 yıla yakın korunmadıkları halde çocukları olmadı. üstelik dr herhengibi bir problem yok demiş ve yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki vermiş sonra 4 ay ara ile hamiş kaldılar ikisininde oğlu oldu birde çocukluk arkadaşım erkek bebek için dr.a gidip sormuş dr adetten sonra günaşırı ilişki demiş o da öyle yaptı 3. ayda hamiş kaldı ve onunda oğlu olmuştu.meni alkali olduğu için gün aşırı ilişki olduunda kadın vajeni alkali oluyormuş gün aşırı ilişkide erkek spermlerini kaliteli hale getiriyormuş erkek 4-5 gün boşalmazsa sperm kalitesi bozuluyormuş dr ölee sölemiş bende dr serhat sakıza mı gitsem napsam bu drlarda bi konuda hemfikir olsun artık cnm yaaa kafamızı karıştırıp duruyorlar
Kakule, inşallah gebesindir sen ve senin gibi bekleyen herkes gebe olsun. Amin...
teletuby sen 2.kızında yöntem denedinmi?
Canım ben yöntem denemedim, zaten miniğim süprizdi. Ancak şöyle bir durum var ben 32 günde bir regl oluyorum yani 2 gün atıyor her seferinde ve reglin başlangıç zamanından sayarsak 20. gün gebe kalmış oluyorum. Bu da yumurta çatladıktan sonra gebe kalmışım ihtimalini güçlendiriyor.
erenaltan erkek yada kız cocugu yumurtlama dönemlerininin herhangi bi gününde olabilir.kimisinin adet sonrası,kimisinin yumurtlama günü,sık yada seyrek ilişki de farketmiyor.
ama şansı arttırmak adına bazı yöntemler var.
bunlarada görede yum günü tek ilişki erkek şansını arttırıyorr
erkek cocuk için 5 günlük cinsel perhiz fazla bencede.
3-4 gün ideal.bunun amacıda sperm sayısının fazla olacagındandır.
ne kadar cok sperm o kadar şans var demektirr
ayrıca sık ilişkide oldugunda olgunlaşmamış spermlerde olabiliyor onların yumu dölleme yetenekleri daha az
ayrıca erkegin sperminden y alkali ,x asidik
vajina alkali ise y için uygun ortam olur ve yumua ulaşması daha kolay olur
vajina asidikse y spermi fazla canlı kalamazz ,x ler için uygun ortam olur
Elara süper açıklamışsın :129:
son adet tarıhin
adet döngün
ilişki günlerin
dogum tarihini yaz bioritime bakayım istersen
kızlar celadolin krem siparişim geldii
losyonu kalmamış onu göndermemişlerrr
ama siteye bayıldımm.hem fiyatlar uygun, hemde kocaman bi makyaj cantasının içinee hediyeler koymuşlar:) hediiyelerin içinde kondomda varrr
kredi kartımla ödeme yaptım 1 ürün ellerinde olmadıgından para iademide zarfa koymuşlarr.
valla tuttumm ben bu siteyii.
kızlar celadolin krem siparişim geldii
losyonu kalmamış onu göndermemişlerrr
ama siteye bayıldımm.hem fiyatlar uygun, hemde kocaman bi makyaj cantasının içinee hediyeler koymuşlar:) hediiyelerin içinde kondomda varrr
kredi kartımla ödeme yaptım 1 ürün ellerinde olmadıgından para iademide zarfa koymuşlarr.
valla tuttumm ben bu siteyii.
tazmanyaa sabah beri okuyonn artık yaz yaww
adet oldunmu
kan testi yaptırdınmı
yaptırmadıysan daha ne duruyon???
28 nisan 2009 hatta 27 nisanda ilk nişanı gösterdi ama tam başlamadığından ben 28 diye farzettim.
17 mayıs ilişki günü
16 subat 1978
güle güle kullan canım
onlarda biliyo kime ne göndereceklerini
Hangi siteydi canım bu?
eneee tam erkek gününde hamile kalmışınn
ondan önce başka ilişki olmadımı???
eneee tam erkek gününde hamile kalmışınn
ondan önce başka ilişki olmadımı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?