bebek cinsiyet belirleme..

Ya canım, insanın cidden aklı karışıyor ve ne yapacağını şaşırıyor. Normalde yumurta catladıktan sonra ki ilişki erkek şansını artırır diye biliyorum. Erkek zaten 1 hafta boşalmadan duramazki, bu durumda onun 2-3 gun öncesinden boşalması gerekir bir yolla.

teletuby sen 2.kızında yöntem denedinmi?

Canım ben yöntem denemedim, zaten miniğim süprizdi. Ancak şöyle bir durum var ben 32 günde bir regl oluyorum yani 2 gün atıyor her seferinde ve reglin başlangıç zamanından sayarsak 20. gün gebe kalmış oluyorum. Bu da yumurta çatladıktan sonra gebe kalmışım ihtimalini güçlendiriyor.

erenaltan erkek yada kız cocugu yumurtlama dönemlerininin herhangi bi gününde olabilir.kimisinin adet sonrası,kimisinin yumurtlama günü,sık yada seyrek ilişki de farketmiyor.
ama şansı arttırmak adına bazı yöntemler var.
bunlarada görede yum günü tek ilişki erkek şansını arttırıyorr

erkek cocuk için 5 günlük cinsel perhiz fazla bencede.
3-4 gün ideal.bunun amacıda sperm sayısının fazla olacagındandır.
ne kadar cok sperm o kadar şans var demektirr
ayrıca sık ilişkide oldugunda olgunlaşmamış spermlerde olabiliyor onların yumu dölleme yetenekleri daha az

ayrıca erkegin sperminden y alkali ,x asidik
vajina alkali ise y için uygun ortam olur ve yumua ulaşması daha kolay olur
vajina asidikse y spermi fazla canlı kalamazz ,x ler için uygun ortam olur

son adet tarıhin
adet döngün
ilişki günlerin
dogum tarihini yaz bioritime bakayım istersen

Elara süper açıklamışsın :129:

kızlar celadolin krem siparişim geldii
losyonu kalmamış onu göndermemişlerrr
ama siteye bayıldımm.hem fiyatlar uygun, hemde kocaman bi makyaj cantasının içinee hediyeler koymuşlar:) hediiyelerin içinde kondomda varrr
kredi kartımla ödeme yaptım 1 ürün ellerinde olmadıgından para iademide zarfa koymuşlarr.
valla tuttumm ben bu siteyii.

güle güle kullan canım
onlarda biliyo kime ne göndereceklerini

Hangi siteydi canım bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…