bebek cinsiyet belirleme..

ya 10 a kadar olmassa yaptırcam kan testi. evimiz altında eczane var yine yaptım idrar testi negatif. olcaksam bıle olsun artık düzenim bozuldu ya

dogum tarihin
son adet tarihin
adet döngün
ilişki günlerini yaz bakayımmm cıkcammm birazdann

09.07.1992
son adet tarihim 26 ekim
26 gün sürüo adetim
ilişkm hemen hemen her gün oldu hamile kaldığım ay bu arada şimdiden tesekür ederm hıı bide ultrasona göstermio saklıo göbeğimde yaygın toplu değil hamile gibi durmuorm

sen tekrar düşünürsen buraya gell ,bildiklerimizi paylaşırızz,elimizden gelennn destegi veririz sanaa

Sağol canım, sanırım cesaret edemem bebek olayına. 3. bir kız olursa dördüncü yaparım diye ihtimalim yok. Bu yüzden üçüncü için bile gözümün kararması lazım. Bu arada 2-3 aynı cinsiyetteki çocuktan sonra bir tane daha doğurmaya cesaret eden arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Keşke bende onlar gibi cesur olsam.
Buradaki paylaşımlardan yola çıkarak bebek yapmayı deneyen arkadaşların kaçta kaçı isteğine kavuştu, bunu hiç hesapladınız mı canım?

:44:hıııı demekki yumurtlamadan 2 ve öncesi günler çokta önemli değilmiş benim için.keşke hamileliği düşünmeden önce sizinle bunları konuşmuş olsak neyse sağlık olsun 15 şubatta doblerim var o zamanda sorarım bide o tarihte amniyosentezden çıkan cinsiyeti öğrenme tarihim sizlere tekrar yazarım bu arada teşekkür ederim elaracığım baktığın için görüşürüz

tutmuyomuş gibi yazmışsında
bizde burda bişeyler yapmaya çalışıyozzz kendimizce
o yüzden başka bişey yok canım

Hangi sözümden çıkarak bu yargıya vardın ki canım? Hiç öyle bir düşüncem yoktu oysaki... Benim herkese saygım var, Rabbim herşeyi vermişki biz deneyelim. İnsanız herşeyi her yolu deneyeceğiz elbette. Bu arada insanları birebir görmeyince yani yüzyüze konuşmadan sadece yazışarak anlaşmaya çalışınca yanlış anlaşılabiliyor. Niyetim iyiydi art niyet yoktu. Şimdi üzüldüm inan...

Son düzenleme:
bı ara okurken bı mıdem bulandı aha dedım kusucam kızımda baktım uyumus hemen onuda aldım uyudum sımdı kalktık cok sukur hafıflemıs bulantım :)

4 hafta sonra boncuğun bebişininde cinsiyeti kesinleşir dimiiii
evet cnm bı aksılık olmassa sanırım kesınlesır ınsan ıster ıstemez heyecanlanıyor
cnm ınan her namazımda aklıma gelıyon ö

zellıkle dua edıyom ıns rabbım gonlundekını

saglıkı sıhatlı nasıp eder cnm
cnm benım cok tsk ederım Allah razı olsun bende ınanın her aklıma geldıgınızde hepınız ıcın dua edıyorum
cnm senin yarın 12 haftalık oluyor
ikili test 11-14.haftalar arası yapılıyordu galiba.14 şubatta gitsen daha ii olur .dedigin gibi cinsiyette belli olur inşallahh
inşallahh rüyaların tersine cıkar cnm
ıns cnm bılemıyorum bendekı tum belırtıler kızımla aynı gıbı 2 sey harıc oda hayatımın hıc bır donemınde olmadıgı kadar sıvılcelendım yuzum vucudum heryerım dıgerıde kızımda top gıbı karnım vardı sımdı ıse kılo alma rekoru kırıyorum oyle yanı cok belırtılerı kapılmak ıstemıyorum ama ney dıkkat ettım hanı ılk hamıle kaldıgım zamanlar testten bır gun once sana anlatmıstım ruyamda bı erkek cocuk gordum parmagımdan tuttu benı anneme goturdu aa ramazan dedım ve benım dogumumumda ramazana denk gelıyor nasıpse ıns.ondan sonra hamıle oldugumu ogrendım ve kız cocuk goruyorum hayırlısı olsun bakalım artık hangısı cıkıcak
begendıgıne sevındım ınsan ıstedıgını alamayınca uzuluyor.bende sıvılcelerım ıcın drumla gorusucem sebamedın sabununu kullanıyrum devamlı ama ıse yaramıyor avenenın bı jelı var evde eskıden kullanırdım dra soruyumda ona gore kullanıcam bırseyler

bırde elaracım benım 12 haftalık yarın olmuyor dr usg sınde 5 gun gerıden gelıyor bebek bugun 11+1
nısan sen nasılsın merak ettım senı ? gelmıssın gecmısı okuyorsun sanırım

yok güzelim bi sıkıntı yokkkk öylesineydi :))

umutcum bunlar agrı gıbı gelmıyor vallahı cok sukur rabbıme ıyıyım nasıl oluyum ıs yabmak ıstıyorumda cok tembellık var uzerımde oturuyorum oylece :)
senın reglı gunune kac gun var cnm?ıns bebık qelmıstır

bırde elaracım benım 12 haftalık yarın olmuyor dr usg sınde 5 gun gerıden gelıyor bebek bugun 11+1
nısan sen nasılsın merak ettım senı ? gelmıssın gecmısı okuyorsun sanırım

boncuk canım geçmiş olsun biraz daha iyi olmuşsun çok sevindim..ayağında inşallah daha iyi olur..bende aynı senin gibiyim..bulantıar hafifledi ama ara sıra oluyo yine hafifledi sayılır..burda zor 1 ayımız kaldı 1 ay atlatsak hem daha iyi oluruz hemde artık bebişlerimizin cinsiyetlerini öğreniriz...bende senin gibi hissediyorum kızım olacak gibi geliyo bana..erkek olursak şok yaşarım..bende kzım olursa nisan ismini vermeyi düşünüyorum...sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu benim için...

sen ağrılarını anlattığında özellikle bacan ağrın için çok üzülmüştüm
valla tuttumu bilmiyorum boncukcuğum ümitsizim diyecem kızacaksınız (( aynıyım yani
adetim 17 şubat

nısan ıyı olmana sevındım senınde cnm ıns rabbım gonlundekını vermıstır sag saglımde kucagına alırsın

berra ve benguden haberı olan varmı merak ettım nasıl gıdıyor onların acaba
qwertı okudum ıyı gıdıyormus cok sukur ıns hep boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…