bebek cinsiyet belirleme..

biz yapmıştık ama tutmadı orda kızzz

evet hatırlıyorum.hatta doktorada gidim yum sagdamı soldamı diye de sormuştun,doktorda seni azarlamışmıydı neydii:44:

evet haklısınnn.

ilk bebek erkek oldugunda sonradan gelen kız cocugu cok sıkıntı yaşıyorr.
benimde abim varrr devamlı abilik taslardı banaa.bunaltırdı beni bazenn

ilk cocugu kız olan kadınlar gercekten cok şanslı bence.
benim kızım daha 2,5 yaşında ve ben camaşır katladıgımda gider herşeyi yerine koyarrr
makinadan bulaşıkları beraber kaldırırzz,ben tabakları koyarım o kaşıklıga kaşık catalı dizer v.s..
yani kız evlar annenin eli ayagı oluyorr
2.bebiş geldiginde eminim hiç zorlanmıcam benn.

erenaltan sen nezaman denicen

ya cnm hepsini tutturayım öyle diyorum sonradan aaa bak ben bunu yapmamıştım demiyeyim diye ama hepsini tutturmak mümkün olmuyor aslında bütün yöntemlerde takvimlerde zaten %50 kız %50 erkek şansın var bu takviyelerle şansımızı arttırmaya çalışıyoruz ama bnm şansım daha az sanırım sağ yumurtalığım yok çünkü o yüzden biraz daha uğraşmam gerekiyor galibamart ta deneyelim diye konuştuk eşimle ama ondada bio yumurtlamaya denk gelmiyo temmuz yada eylül denicem ama Allah izin verirse bahar yada yaz bebeği olsun istiyorum kızımı ekimde doğurdum bi grip salgını vardı kendimizi eve kilitledik resmen

cnm suanda hıc bırsey kullanmıyorum sıvılcelenme dısında cıldımde asırı lekelenmeler var cenemde ozelıkle kabuk gıbı bu konuda dra danısmak ıstıyorum bakalım o ne tavsıye edıcek

hımm anladım cnm
sen beyaz tenli degilmiisn niye lekelenmen olmuş yaw
genelde esmerlerde cıkarr
bende beyazımm hiç lekem olmamıştıı

kız çok iyi hatırlıyorsun
evet kızmıştı ne yapacaksın demişti
dr larada bayağı para harcadık her ya sağmı solmu

benım de abim var hemde 2 tane küçükken abılık tasladılar tabii ama şimdi onlar olmasa ne yapardım bilimiyorum onların varlığı bana güven verıyor ki babamı kaybedeli 2 yıl oldu iyiki varlar..

bende annemın elı ayağı olmustum mısafır gelcekse mutfağa ben gırerdım o kadar herseyın hayırlısı şimdi en çok taktıgım problem çok geç olma ihtimali ...

hımm anladım cnm
sen beyaz tenli degilmiisn niye lekelenmen olmuş yaw
genelde esmerlerde cıkarr
bende beyazımm hiç lekem olmamıştıı

cnm bılmıyorum vallahı aynalarla pek parısık degılım su sıralar bı genısledım bı kılo aldım artı sıvılceler lekeler derken en guzelı dusunmemek sanırısım :)

iyide kimse yumurta takibi yaptırmak istemiyoduki Elara
gerek yok diyip yolluyolardı

nerde oturuyorsun cnm benım dr medıkal park suat süphan ersahın direk yumu takibi için geldim dedim ve 2 günde bır oraya gıdıyorum adam çok iyi kontrolü hiç bırakmıyor çok dikkatli kız kardeşiminde dr ydu
yine de direk gitmedim 3. dr denemem

tavsıye derim cnm

istanbul anadolu yakasındayımmm
bu gittiğim dr şimdilik bakıyo sağol canım

elara sana özelden msj atmıştım ama bakamadın galiba bu yumurta akını nassı dökücez yaw az da değil he 15-20 yumurta ben 15-20 yumurta akından 40 dene civcüv çıkarırım bunu azaltsak olmaz mı matematik yazmış okuyup not ettim ama nasıl uygulucaz pupar diye bi alet varmış onunlamı uygulasak acaba yoksa huni gibi bişeylemi döksek aman maskara olduk oğluşş yüzünden valla:1bu kısmını kocişler bilmesin düşünsene amuda kalkmışım hunide alltta bi elimdede yumurta akı döküyom içeri kociş bi giriyooo ayyyy koptum vallla:bide yumurtalar kırıldıktan sonra 5 dakika zamanı varmış ben 5 dkkada anca kırarım 20 yumurtayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…