- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.221
boncukk sivilceler cıkmış yüzünde gecmiş olsun
nemlendirici kullanmaya devam ediyormusun?
biz yapmıştık ama tutmadı orda kızzz
bu adam pislik bi insansa şayet kimse bulaşmak istememiş olabilir ama polisi aramak çok zor bi olay değil ben haksızlığa asla gelemem mutlaka arardım giderdim bişeyler yapardım kız bağırsın çağırsın ben evimde oturayım nasıl insanlar varya ne günlere kaldık Rabbim bizleri ve evlatlarımızı insanlıktan nasibini almışlarla karşılaştırsın ben o komşuların yerinde olsam o oğlunu gördükçe inanın nasıl haber vermedim diye kendi kendimi yerdim herşey değişebilirdi tabi şayet böyle bir olay söz konusuysa Allah geride kalanlara sabır versin o yattıkça oğluna ömür versin inşaallah
elara bende pko oldugu için her ay yumurtlama olmayabılıyormus olsada hamıle kalma ıhyımalı pko olmayanlara göre az
ve ilk bebiş olcağı için kız erkek önemlı değil şuanda ama kızımın abisi olmasını istediğim için önce erkek sonra kız olması gerekıyo
inşallah tabii sağlıklı olsun
erenaltan sen nezaman denicen
cnm suanda hıc bırsey kullanmıyorum sıvılcelenme dısında cıldımde asırı lekelenmeler var cenemde ozelıkle kabuk gıbı bu konuda dra danısmak ıstıyorum bakalım o ne tavsıye edıcek
evet hatırlıyorum.hatta doktorada gidim yum sagdamı soldamı diye de sormuştun,doktorda seni azarlamışmıydı neydii:44:
evet haklısınnn.
ilk bebek erkek oldugunda sonradan gelen kız cocugu cok sıkıntı yaşıyorr.
benimde abim varrr devamlı abilik taslardı banaa.bunaltırdı beni bazenn
ilk cocugu kız olan kadınlar gercekten cok şanslı bence.
benim kızım daha 2,5 yaşında ve ben camaşır katladıgımda gider herşeyi yerine koyarrr
makinadan bulaşıkları beraber kaldırırzz,ben tabakları koyarım o kaşıklıga kaşık catalı dizer v.s..
yani kız evlar annenin eli ayagı oluyorr
2.bebiş geldiginde eminim hiç zorlanmıcam benn.
kız çok iyi hatırlıyorsun
evet kızmıştı ne yapacaksın demişti
dr larada bayağı para harcadık her ya sağmı solmu
benim hafızam kuvvetlidir
sag mı solmu diye doktora verdigin paralarla adam akıllı yum takibi olaydın şimdiye bebegini dogurmak üzereydin belkide:)
titreten paketler köşesinin içindeki isimlere bi bakınnnn
evet hatırlıyorum.hatta doktorada gidim yum sagdamı soldamı diye de sormuştun,doktorda seni azarlamışmıydı neydii:44:
evet haklısınnn.
ilk bebek erkek oldugunda sonradan gelen kız cocugu cok sıkıntı yaşıyorr.
benimde abim varrr devamlı abilik taslardı banaa.bunaltırdı beni bazenn
ilk cocugu kız olan kadınlar gercekten cok şanslı bence.
benim kızım daha 2,5 yaşında ve ben camaşır katladıgımda gider herşeyi yerine koyarrr
makinadan bulaşıkları beraber kaldırırzz,ben tabakları koyarım o kaşıklıga kaşık catalı dizer v.s..
yani kız evlar annenin eli ayagı oluyorr
2.bebiş geldiginde eminim hiç zorlanmıcam benn.
hımm anladım cnm
sen beyaz tenli degilmiisn niye lekelenmen olmuş yaw
genelde esmerlerde cıkarr
bende beyazımm hiç lekem olmamıştıı
iyide kimse yumurta takibi yaptırmak istemiyoduki Elara
gerek yok diyip yolluyolardı
nerde oturuyorsun cnm benım dr medıkal park suat süphan ersahın direk yumu takibi için geldim dedim ve 2 günde bır oraya gıdıyorum adam çok iyi kontrolü hiç bırakmıyor çok dikkatli kız kardeşiminde dr ydu
yine de direk gitmedim 3. dr denemem
tavsıye derim cnm
Kakuleeee hasta olmadın dimiiii
ayyy evet kakulee nolduu acaba
İyi akşamlar kızlar,
kakuleecim negatif sanırım test ama daha erken kan testi olsa ok dicem de. biraz daha bekle bakalım
olmadım kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?