bebek cinsiyet belirleme..

bırde elaracım benım 12 haftalık yarın olmuyor dr usg sınde 5 gun gerıden gelıyor bebek bugun 11+1
nısan sen nasılsın merak ettım senı ? gelmıssın gecmısı okuyorsun sanırım

boncuk kız rüyanda gördüğün ramazan oğlun olmasın inşALLAH sende oğlunu hayrlısıyla kucağına alırsın

sen ağrılarını anlattığında özellikle bacan ağrın için çok üzülmüştüm
valla tuttumu bilmiyorum boncukcuğum ümitsizim diyecem kızacaksınız (( aynıyım yani
adetim 17 şubat

Cok zordu hatırlaması bıle canımı yakıyor gercekten sagolasın rabbım kımseye yasatmasın dıyorumkı bazende rabbım benı sınadı herhalde bılmyorum drlar ve aılem bebegımı aldırmam ıcın cok ısrar ettıler once senın canın dedıler ve hatta en son halımı goren esımde aldır ıstemıyorum gıdıp bakalım neyın vaar dedı agrıdan oyle kendımden gecmısımkı ablam anlatıyor herkese bagırmısım asla bırdaha bana bunu demeyın Allah demezmı ben sana kulum bı acı verdım sen kendı tatlı canını dusundun benım verdıgım canı aldın ya benı cezalandırırsa ya bu bı sınavsa dıye bagırıp durmusum yanı bebegım herseyden once gelıyor

vallahı kızmam cnm ne haddıme aksıne senın ıcın uzulurum cok ıyı anlıyorum senı ınsan bellı noktadan sonra yıne olmadı dıye dusunmekten kendını alı koyamıyor ama ıste bı suprız yapıp gelıverıyor ıns senınde oyle olur sen hıc sıkma tatlı canını

boncuk burada senin 7-8 haftalık usg ye göre sağ da mı solda mıydı ilk sayfada yazmıyo..
nısancım ortada dedı arkadaslar ama ben elıme alıp baktıgımda sola daha yakın gıbı gelıyor bılemıyorum tabıkı
boncuk kız rüyanda gördüğün ramazan oğlun olmasın inşALLAH sende oğlunu hayrlısıyla kucağına alırsın

ıns cnm bırde ruyamda ıkı kere reglı oldum hamıle kadın gorurse oglu dıyor ancak ıste rabbım bılır okadar cok kız cocuk goruyorumkı pembeler fılan bakıcaz artık hangısı dıye
eger ruyamda gordugum gıbı ıse sarı saclı beyaz sıyah gozlu bı oglandı gordugum kızlar ıse esmer sarısın karısık hahaha:)))

haklısın canım sınavdayız zaten bu dünyada
inşallah sağlıklı hayırlı bir oğluşun olur

selam kızlarrr
ya sizdede oldumu bilmiyorum ama ben defne joy foster ın ölümünden cok etkilendimm
tv de cıkan bar girişindeki son bakışı devamlı gözümün önünde
neysee Allah hayırlı ömürler versin hepimizee
son bi haber vardı bugün onu okudum daha cok üzüldüm

Defne Joy Foster'ın ölümü kafaları karıştırmaya devam ediyor. Kerem Altan’ın evinde hayatını haybeden Defne’nin ölümüyle ilgili olarak halen kafalardaki soruların cevapları aranırken, deneyimli gazeteci Suna Akyıldız’ın komşularla konuşmuş. Twitter sayfasından yayınladığı bu iddialar da olaylara bam başka bir boyut kazandıracak türden.

Adli Tıp’ın ön raporuna göre, Defne Joy Foster'ın ölüm nedeninin astım veya kalp krizi olmadığı belirtilirken gazeteci Suna Akyıldız'ın twitter sayfasında yayınladığı "Evin içinde eşyalar devrilmiş. Çok çığlık atmış Defne" iddiaları ortalığı çok karıştıracak gibi görünüyor.

O geceyle ilgi yaşananlar hakkında twitter’da ortaya atılan iddialar:

"evın ıcınde esyalar devrılmıs. Cok cıglık atmıs defne “

“Bunları bana: kerem altan'ın komsusu anlattı “

“Cıglıklarını mucadelesını butun abartman duymus. Kımse sesını cıkartmamıs. Apartmanda kımse polıse bunları anlatmamıs. “

“Arkadaslar luffen bu yazdıklarımı bırbırınıze yayın: Defne Joy o gece Kerem Altan'la evın ıcınde cok mucadele etmıs. “

“Apartman sakınlerı bulasmamak ıcın susuyorlarmıs. Kızı bırseylere cok zorladıgını zorla banyoya goturdugun soyledı. Bana anlatılan bu”

“Defnenın cıglıklarını butun mahalle duymus. Kerem yıne fantazı yapıyor dıye dusunmusler. Cunku evde sureklı partı verırmıs.”

“Defne Joy'un oldugu sokakta yasayan komsusuyla konustum: ıste acıklamaları: Gece evde Defne cok cıglık atmıs, evın ıcınde mucadele olmus”

Bu arada Taraf Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kerem Altan’ın Defne Joy Foster’ın hayatını kaybettiği günden beri işe gitmediği, evine ise uğramadığı öğrenildi. Polise ifade veren ve daha sonra kayıplara karışan Kerem Altan’ın inzivaya çekildiği belirtiliyor.

vallahi elaracım defnenın durumu cok karısık bende tabıkı tasvıp etmıyoum ve bu yuzden bıraz ofkelıyım ona evlı bır kadının baskasının evıne gıtmesıne ama bu demek degılkı olmesı gerekırdı olumu cok uzucu bende cok uzuldum rabbım ramet eylesın ama bende aılesının yerınde olmak ıstemezdım oldugunemı nasıl oldugunemı yancaklar ıns konuyu erken kapatırlar aılesı adınada cok uzuluyorum ben cok karısık yaaa
ama son yazdıkların acıkcası daha cok ıcımı acıttı ıns oyle bırseyler yoktur

16/02/1984 doğum tarıhım

bu arada yumurtm sağ tarafta
erkek günerinde olmuş iliişkilerinn

adet sonrası ve tahmini yum günlerin kıza yatkına geliyorr
sık ilişkide olmuş.benim tahminim kızzz
belli olunca haber verirmisin

ölenin arkasından bişi sölemek istemiyorum, Allah rahmet eylesin ama en cok ogluna üzüldümm(
Allah ona saglıklı uzun ömürler versin inşallahh

erkek günerinde olmuş iliişkilerinn

adet sonrası ve tahmini yum günlerin kıza yatkına geliyorr
sık ilişkide olmuş.benim tahminim kızzz
belli olunca haber verirmisin

çok sağol elara böyle devam yanı 2 günde bir olarak

bu arada defne nin ölümü astım falan çok saçma o adamın sakladığı birşeyler var ..

elaracım teşekkür edrim sağolasın biliyorumda bu dr.lara uyuz olmaya başladım birinin he dediğine öbürü yok diyo insanın kafası karışıyo toplaşıp bi anlaşsalarda bi karara varsalar bizde rahatlasak yav
bide cnm spermlerden y alkali x asidik onu biliyorum da spermlerin içinde olduğu meni sıvısı tamamen alkaliymiş bi sitede okumuştum bunu ilişkiden sonra temizlenmezseniz alkali olan meni vajinanın asit ortamını bozabilir ve vajen enfeksiyona açık hale gelir yazıyodu doğrumudur bilmiyorum tabii naçizane okuduğum şeyler bunlar

bende senin gibi düşünüyorum boncuk ama işte en doğruyu yine rabbim bilir inşaallah düşündüğümüz gibi değildir

minietek erkek cocuk için yum günü tek ilişki şansı arttırıyorr
biz genelde bioritimde erkek günü+yum günü denk gelirse deneme taraftarıyızzz

hıımm evett o spermin içinde bulundugu sıvı alkaliymiş
gecen gün bu sayfada yazılmıştıı.momof yazmıştı galiba.

kızlarr tatile gitcenizmi bu yıl???
erken rezarvasyonlarda baya indirimler var,fiyatlar uygunnn
biz temmuzda gitcez galiba.tamda belli degil.
eger gidersek tatilde deneme yapmayı düşünüyorummm

bu adam pislik bi insansa şayet kimse bulaşmak istememiş olabilir ama polisi aramak çok zor bi olay değil ben haksızlığa asla gelemem mutlaka arardım giderdim bişeyler yapardım kız bağırsın çağırsın ben evimde oturayım nasıl insanlar varya ne günlere kaldık Rabbim bizleri ve evlatlarımızı insanlıktan nasibini almışlarla karşılaştırsın ben o komşuların yerinde olsam o oğlunu gördükçe inanın nasıl haber vermedim diye kendi kendimi yerdim herşey değişebilirdi tabi şayet böyle bir olay söz konusuysa Allah geride kalanlara sabır versin o yattıkça oğluna ömür versin inşaallah

elara bende pko oldugu için her ay yumurtlama olmayabılıyormus olsada hamıle kalma ıhyımalı pko olmayanlara göre az

ve ilk bebiş olcağı için kız erkek önemlı değil şuanda ama kızımın abisi olmasını istediğim için önce erkek sonra kız olması gerekıyo

inşallah tabii sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…