- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.241
bencede tamamdır Allahın izniylesen kesin hamilesin hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
elara sana özelden msj atmıştım ama bakamadın galiba bu yumurta akını nassı dökücez yaw az da değil he 15-20 yumurta ben 15-20 yumurta akından 40 dene civcüv çıkarırımbunu azaltsak olmaz mı matematik yazmış okuyup not ettim ama nasıl uygulucaz pupar diye bi alet varmış onunlamı uygulasak acaba yoksa huni gibi bişeylemi döksek aman maskara olduk oğluşş yüzünden valla:1bu kısmını kocişler bilmesin düşünsene amuda kalkmışım hunide alltta bi elimdede yumurta akı döküyom içeri kociş bi giriyooo ayyyy koptum vallla :bide yumurtalar kırıldıktan sonra 5 dakika zamanı varmış ben 5 dkkada anca kırarım 20 yumurtayı
elara sana özelden msj atmıştım ama bakamadın galiba bu yumurta akını nassı dökücez yaw az da değil he 15-20 yumurta ben 15-20 yumurta akından 40 dene civcüv çıkarırımbunu azaltsak olmaz mı matematik yazmış okuyup not ettim ama nasıl uygulucaz pupar diye bi alet varmış onunlamı uygulasak acaba yoksa huni gibi bişeylemi döksek aman maskara olduk oğluşş yüzünden valla:1bu kısmını kocişler bilmesin düşünsene amuda kalkmışım hunide alltta bi elimdede yumurta akı döküyom içeri kociş bi giriyooo ayyyy koptum vallla :bide yumurtalar kırıldıktan sonra 5 dakika zamanı varmış ben 5 dkkada anca kırarım 20 yumurtayı
sen kesin hamilesin hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bencede tamamdır Allahın izniyle
bide temmuz bio ma bakarmısın?
Ya canım, insanın cidden aklı karışıyor ve ne yapacağını şaşırıyor. Normalde yumurta catladıktan sonra ki ilişki erkek şansını artırır diye biliyorum. Erkek zaten 1 hafta boşalmadan duramazki, bu durumda onun 2-3 gun öncesinden boşalması gerekir bir yolla.
20 yumurta filaan degil.yalnış yazılmış ordaa
detaylarını yazarım müsait oldugumda
tebikide örtmenim 05-06-1980 temmuzda yumurtlamam 20-27 arası olucak son sat 23 ocak -adet siklusum 28 gün fazlamı oldu yawsen temmuzdamı denicen
bioya bakılması için ne gerekiyor biliyon dimi.
çin takvımıne göre kız diyor diğer yöntemleri bilmiyorum cnm kız hemde yüzde 90 belkı daha fazla ihtimal (çin takvımıne göre )
ay canım çok teşekkür ederim çook hemde çin takvimine göre bende baktım kız çıkıyo ama ne bilim emin olmak için başkasından da duymam gerekiyo galiba şuanda 2 aylık gebeyim ve kız olucak erkek olucak muhabbetinden çok canımı sıkıyorlareşimin tarafı erkek çocugu doğurttular ismini koydular herşeyine sahip çıktılar bende galiba hırs yaptım kız olucak diye tutturdum ama sağlıklı olsun tabi ne olursa olsun ama çok gerginleştim bunun yüzünden daha cinsiyeti belirlenmeden üzerinde bebeğin ismi yazan hediyeler getiriyolar moralim çok bozuk ya
20 yumurta filaan degil.yalnış yazılmış ordaa
detaylarını yazarım müsait oldugumda
mrh arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar 2010 aralık ayı 14 dü regli oldum ve ocak ayının 6 sında hastalanmam lazım dı ama olmadı şuan da gebeyim ve doğum tarihim 10.18.1984 şimdi bebeğimin cinsiyeti ne olmuş oluyo çin takvimi olayına göre yada başka bir yöntemi varsa söylermisiniz çooooooooook merak ediyorum
beni gaza getirmeyin
ayy inşallah rabbim hayırlısını versin bugün oğlumla dua ettik o da dua etti allahım sağlıklı sıhatli hayırlı güzel bi kardeş ver diye.canım yaaa çok duygulandım minik ellerini açmış nasıl dua ediyo.ben dua ediyim kardeşim gelsin diyo öperim ben onu
kızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım
ağırlığımızı koyduk ya umut korktular giremediler
siz avutun kendinizi bölee
dün herkes izinliydii:))
ayy bernilcim sağol canım.evet şükür gitti 6 ay yok ..
sen nasılsınn.
.Kızım olursa adını alya koyucam :26:
Ins basaracam yaza kadar cıtır hatun ıns:))
10 kılo vermem lazım(((((
kan versene bacım.ne kadar sabırlısın ya
ölenin arkasından bişi sölemek istemiyorum, Allah rahmet eylesin ama en cok ogluna üzüldümm(
Allah ona saglıklı uzun ömürler versin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?