bebek cinsiyet belirleme..

bide temmuz bio ma bakarmısın?

20 yumurta filaan degil.yalnış yazılmış ordaa
detaylarını yazarım müsait oldugumda

sen kesin hamilesin hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

bencede tamamdır Allahın izniyle

beni gaza getirmeyin
ayy inşallah rabbim hayırlısını versin bugün oğlumla dua ettik o da dua etti allahım sağlıklı sıhatli hayırlı güzel bi kardeş ver diye.canım yaaa çok duygulandım minik ellerini açmış nasıl dua ediyo.ben dua ediyim kardeşim gelsin diyo öperim ben onu

cnm tabiiki yumurta çatladığı andan itibaran 12 saat boyunca salgılanan sıvılarla vajen alkali oluyor erkek bebek için en iyi zamanlama yani ..sonrası yine kız diye biliyorum elaraa yetiş bacım yanlış mıyım ayy böyle anlatınca nasıl kolaycacık geliyor çabucak yapasım geldi ayyy gaza geldim valla tabii genelleme yapmamak lazım ama erkek bebek şansın % 85 oluyormuş bunu da yeni doğan uzmanı bi yengem var o söylemişti Takdir Allahtan

mrh arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar 2010 aralık ayı 14 dü regli oldum ve ocak ayının 6 sında hastalanmam lazım dı ama olmadı şuan da gebeyim ve doğum tarihim 10.18.1984 şimdi bebeğimin cinsiyeti ne olmuş oluyo çin takvimi olayına göre yada başka bir yöntemi varsa söylermisiniz çooooooooook merak ediyorum

çin takvımıne göre kız diyor diğer yöntemleri bilmiyorum cnm kız hemde yüzde 90 belkı daha fazla ihtimal (çin takvımıne göre )

çin takvımıne göre kız diyor diğer yöntemleri bilmiyorum cnm kız hemde yüzde 90 belkı daha fazla ihtimal (çin takvımıne göre )

ay canım çok teşekkür ederim çook hemde çin takvimine göre bende baktım kız çıkıyo ama ne bilim emin olmak için başkasından da duymam gerekiyo galiba şuanda 2 aylık gebeyim ve kız olucak erkek olucak muhabbetinden çok canımı sıkıyorlar eşimin tarafı erkek çocugu doğurttular ismini koydular herşeyine sahip çıktılar bende galiba hırs yaptım kız olucak diye tutturdum ama sağlıklı olsun tabi ne olursa olsun ama çok gerginleştim bunun yüzünden daha cinsiyeti belirlenmeden üzerinde bebeğin ismi yazan hediyeler getiriyolar moralim çok bozuk ya

sizinkilerde baya bir abartmışş yaa inşallah hayırlısı olur ama bence kız olcakk birde elara baksın yöntemlere

20 yumurta filaan degil.yalnış yazılmış ordaa
detaylarını yazarım müsait oldugumda

Elara canım geçmişi okurken bunu gördüm, ama sanırım bir yumurta kadar olanı yerleştircez dimi

15 -20 adet yumurtanın kabukları sabun ve su ile güzelce yıkanır.daha sonra bu yumurtalar buzdolabında 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapışkan sıvı üretir.buzdolabından yumurtalar çıkarılır. oda sıcaklığında bir saat bekletildikten sonra ilşkiden hemen önce yumurta kırılır,akı ayrılır.akının ph ı ölçülür.Eğer ph ı 9 dan düşükse bize yaramaz.9 ve 9 dan büyükse yumurta akı vajinaya yerleştirilir.ayrıca;kırılan yumurta ağzı açık 5 dk dan fazla beklememeli......

canım elara bioritimle hesaplıyo ve çoğu kişide cinsiyet tuttu. Elaraya rica etsen müsait bi zamanda bakar bioritmine yardımcı oluyo saolsun

ah kuzucum kıyamam ben ona, bizimkide çok istiyo kardeş
tez zamanda oğlanlara güzel kardeşler
bizim kızlara da yakışıklısından kardeşler gelir inşallah

kızlar günaydın testi yaptım ve kocaman bir tek çizgiyle karşılaştım

Üzülme canim benim kizimda 2 gün gecmisti yaptim negatif cikti sonra 3 .gün doktora gidip kan testi yaptirmistim pozitif cikmisti bazen idrarda belli olmuyor ve bu kiz cocuklarinda cogunlukta cevremden duydugum kadari ile söylüyorum.....InsaAllah sende kanda pozitifi görürsün.......

ağırlığımızı koyduk ya umut korktular giremediler

Kiz o agirligi siz degil kocalar koydu....

siz avutun kendinizi bölee
dün herkes izinliydii:))

Kocalara sucuklu yumurta yapma günümüzdü ciciler ana fiki fikiyi bile artik ayni gün yapar olduk

ayy bernilcim sağol canım.evet şükür gitti 6 ay yok ..
sen nasılsınn.

Hadi gözün aydin canim iyi sabrettin ben olsam bu kadar sabredemezdim sevmedigim biri ile ayni evi birak ayni caddede ayri evlerde bile oturamam.......

.Kızım olursa adını alya koyucam :26:

Canim özlemistim seni ve merak ediyordum agrilarinin azda olsa azalmasina sevindim insaAllah dahada iyi olur hamileliginin geri kalan kismini rahat gecirirsin canim cinsiyet konusuna gelince sen tedbirini aldin taktir artik Rabbimin canina can katan Rabbim insaAllah gönlündekini kaderine yazmistir Alya isminede bayildim oglun olsada ilerde belki kizina birde kizkardes yaparsin ...........

Ins basaracam yaza kadar cıtır hatun ıns:))
10 kılo vermem lazım(((((

Canim sen zaten citirsin daha ne citiligi bu arada doktorun mu söyledi 10 kilo vermen gerektigini boyun ve kilonu yazsana bi bakayim kiz sen 10 kilo versenbüyütecle bakariz artik sana

kan versene bacım.ne kadar sabırlısın ya

Ay evet ya önce Berra ile Bengu yapti bunu bize simdide Kakulee ile Tazmanya yapiyo kiz sizi bize paraylami verdiler bizi catlatmayami geldiniz bu topige hemen yarin kan testi yaptirin yoksa bi daha gelip ay hamilemiyim acaba diye sormayin adami hasta etmeyin len.............

ölenin arkasından bişi sölemek istemiyorum, Allah rahmet eylesin ama en cok ogluna üzüldümm(
Allah ona saglıklı uzun ömürler versin inşallahh

Evet canim Allah Rahmet eylesin o yattikca Rabbim ogluna ömür versin ben cok severdim Defneyi bicirligi muzirligi ele avuca sigmaz halini o gece neler yasandigini bilmiyoruz ve ben Rabbimin zerreden yaratigi kul olarak korkarim kem söz söylemeye kem düsünmeye ve hicte aklimin ucundan gecmedi gecmeyecekte sadece sunu söyleyeyim icim acidi cok üzüldüm ve ona daha mezarina bile konmadan daha Rabbimin melekleri bile sual sormadan ,sual soranlari ve ""su testisi ""diyenleri Rabbime havale ettim ve bu günden sonra onu düsündükce su anda oldugu gibi sadece oglunun güzel gözleri gelecek aklima......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…