bebek cinsiyet belirleme..

umut iğneden sonra ilişki için zaman önemlimi

güzelim erkek bebek için 36. saat sonrası diyolarrrr
ama benim durumum hem hamile kalmak hemde erkek bebek
ikiside bir arada olunca nasıl olacak bilmiyorum ama bismillah dedik biz 32.saaate deneme yaptık
kaldımmı bilmiyorum tabi bekliyorum hayırlısı artık

umut iğneden sonra ilişki için zaman önemlimi

güzelim erkek bebek için 36. saat sonrası diyolarrrr
ama benim durumum hem hamile kalmak hemde erkek bebek
ikiside bir arada olunca nasıl olacak bilmiyorum ama bismillah dedik biz 32.saaate deneme yaptık
kaldımmı bilmiyorum tabi bekliyorum hayırlısı artık

Kızlar bu ay çok istiyorum ben
eşim bile moda girdi aslında ne kadardır bekliyomuşuz biz bebeği yeni farkettik sanki ilk gibi

belirti arıyorum ama hiç bişey bulamıyorum biliyorum çok erken ((
ilk belirti akıntımı oluyooo :97:

Benim ilk belirtim hafif bir mide bulantısıydı.. 8 günün varmış.
İnşallah gebesindir...

Son düzenleme:

olur bu ay inşallahhh
bence ilk belirti ateşin yükselmesi ve akıntı

sende az degilsin heee
en zayıf noktalarından vurdunnn

Bak gör bu msj Ezel okuyunca nasilda cildiracak.......Bende istiyom bende diye

Kiz niye actin o gözlerini öyle bön bön.............

aynennnnnn vallaaa :86::86::86:
Haskena ama bu yöntemi ilk bana söyledi Elara bende denedimmmmmm

Cok beklesin cicim sen deneme yaptiktan sonra bulunan bir yöntem bu sana kim acele et dedi bak ben sabirla bekledim ve kaptim en güvenilir yöntemi sana gecmis olsun cici.....

Kiz dur dün bir bugün iki ne belirtisi ay canim benim insaAllah bu defa olurda Rabbim gönlündekini verir kiz ne bayram ederiz burda ha

Benim ilk belirtim hafif bir mide bulantısıydı.. 8 günün varmış.
İnşallah gebesindir...

inşallah canım

olur bu ay inşallahhh
bence ilk belirti ateşin yükselmesi ve akıntı

akıntı takibindeyim zaten

Yüzdesi yok canim bizdeki yöntemin ,, %100 yöntem var ama oda sadece Rabbimin izni ile oluyor kaderimizde varsa .................

aynen canım aynen ol demesi lazım bekliyoruz

Kizlar birazdan cikacam kizimin yuvasinda kiyafet balosu var (Fasching) ona kiyafet bakmaya gidecem ay bir gün Balerin olmak istiyo bir gün Pamuk Prenses bi gün ugur böcegi bi türlü karar veremiyo ayran gönüllü kizim benim anasi kilikli bi gidip bakayim fikir edineyim belki onuda alir giderim neyi begeniyorsa alir geliriz artik zaman kalmadi Cumaya kadar alip hazir etmem lazim...........

çok güzel bir pamukprenses olur herhalde gözümde canlandırdımm

erkek bebek için yeni bir yöntem ve bize söylenmiyor cümlesini okuyunca aynen öle oldum işte

yumurtaları çatlayasıcılar içine bebeler dolasıcılar hergün yumurtalı sucuk yıyesecıler günnaayyyyddııınnnnnnnnnnnnn

çok güzel bir pamukprenses olur herhalde gözümde canlandırdımm

AY bende istedim Pamuk Prenses olmasini ama karar veremedik ki cadi birde bi huyu var istemedigini asla yaptiramazsin aynen anasi.............

erkek bebek için yeni bir yöntem ve bize söylenmiyor cümlesini okuyunca aynen öle oldum işte

Kiz sen zati bol bol deneme yapiyon hamis kalirsin insaAllahta yönteme felan gerek kalmaz..

yumurtaları çatlayasıcılar içine bebeler dolasıcılar hergün yumurtalı sucuk yıyesecıler günnaayyyyddııınnnnnnnnnnnnn

Yumurtasi catlamis,icine bebe dolmus , bizlerden önce sucuklu yumurta yemis sanada günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

elar bende onceden kendimi tanima amacli takip ediyorum sana sorum tam islaklik hissettiginde yumurtlamismi oluyoruz islakliktan hemen sonra iliski olamsimi gerekiyor acaba yoksa o islakligi hissettigimizde yumurtlama bitmismi oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…