bebek cinsiyet belirleme..

kızlarrrrr günaydınnnn

dr dan gelıyorum yumurtam 21,9 olmuşşş çok iyi dedi çok elverışli bir yumurta dedi bugün çatlatma iğnesı olucam ve yarından ıtıbaren gün aşırı ilişki dediii

inşallahh hamıle kalırımm

ama düzenım bozuluyo elara tek sayılarda ilişkiydi şimdi çift te ilişki dedi dr yanı yarın dedı

tebikide örtmenim 05-06-1980 temmuzda yumurtlamam 20-27 arası olucak son sat 23 ocak -adet siklusum 28 gün fazlamı oldu yaw

temmuz 15-16-17-18-19-20 erkek
temmuz 21-22-23 erkege yatkın

Elara canım geçmişi okurken bunu gördüm, ama sanırım bir yumurta kadar olanı yerleştircez dimi

sen aktif katılmaya devam et yollarım sanada yöntemleri

kız denize girersen tuzlu su erkek bebek ihtimalini de arttırır mı acaba? dur ben bunu bi araştırayım

deniz suyu alkaliii.erkek cocuk için etkili bence.

ya kızlar ep gebeliği belli olmayanların kızı olmuş benimde geç mi döllenme oldu ne ya kız benimki ya hamıle oldugumu ögrenmeden cinsiyeti öğrendim

hastalanmadım daha cnm
en kısa zaamanda gitcek doktoraa gögsüm için.

Canim acaba 36 saat sonra yapsan acaba erkek sansi artarmi doktorunla hic bunu konustun mu ??

Kızlar bişey sorucam hamile olanlara özellikle akıntı olayınız nasıl bende acayip ya niye anlamadım sizlerde nasıl

cnm renksiz ve kokusuz akıntı ise bu olması gereken bi durumm.
.

kızlar benım 1 hafta olmuş gecikme

sende hamilesin yaa.ilk kez mi bu kadar gecikti?

tekraryaz dogum tarihini.

kan testi yaptır sen

benim adetlerim düzensizz.düzenli olsaydın şimdiye coktann yaptırmıştım kan testinii

Baskada birsey demiyom Tazmanya ve Kakulee ye yeti gari......................

gunaydın kızlar aksam bacak agrısından uyuyamadım bugunde devam edıyor agrım mıdemde pek ıı sayılmaz gelıcemm az ıyı oluyumda uzancam bıraz bısıleryıyıp
haskena canım cok sagolasın Allah razı olsun ıns hepımızın gonlundekı olur ne dıyım
yaprakk cnm tsk ederım sen nasılsın benımde bu ara akıntım arttı dr gıdınce sormayı dusunuyorum
ecce bana mesaj gelmedı canım tekrar yolla sanırım mesaj kutum dolu yada baskasınıma yolladın acaba

Güzelim sen burayi merak etme rahatina bak dualrimiz seninle.............

dr erkek veya kız bebek hakkında tek kelıme etmedım dr genel de bu konuyu sevmıyorlar dıye bılıyorum
onun için hiç bir şey söylemedım

elara

16/02/1984

herkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı

herkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı

OY oy oy Muhammed Hasan in anneside burdaymis hosgeldin canim bu arada Nisan yapmistir dogumunu doguma giderken msj yazmisti ben gidiyom diye insaAllah bebiside kendide sagliklidir Fhna da 1 haftam var diyordu belki o da yapmistir hayirlisi ile ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…