- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.321
Deyyan canim yorumlarini okudum cok tesekkür ederim Rabbim senide yavrularindan ayirmasin ..........
olmadı olmadı sabah burdaydı kan testi vermeye gitti
Ay gercekmi kiz hemen yapayim annende ise yaradim mi sen farki farkettin mi kiz ben kalcami duvara vursam komsular deprem var diye disari kacabilirler............
oluyor tabi dene sen de ama çok hızlı vurma morarırlar vallah adam ne oldu böyle demesin
tebikide örtmenim 05-06-1980 temmuzda yumurtlamam 20-27 arası olucak son sat 23 ocak -adet siklusum 28 gün fazlamı oldu yaw
Elara canım geçmişi okurken bunu gördüm, ama sanırım bir yumurta kadar olanı yerleştircez dimi
kız denize girersen tuzlu su erkek bebek ihtimalini de arttırır mı acaba? dur ben bunu bi araştırayım
ya kızlar ep gebeliği belli olmayanların kızı olmuş benimde geç mi döllenme oldu ne ya kız benimki ya hamıle oldugumu ögrenmeden cinsiyeti öğrendim
Elara sen daha hastalanmadın dimi bide göğsünde kistmi vardı bende vardı zararsız bişey denili 6 ay sonra kontrole gitmen gerekiyodu gitmedinmi ihmal etme büyüyüp büyümediğine bakıyolar dönem dönem kaybolup gelirmiş onlar emzirmeye çalışsaydın keşke o göğsünü faydası oluyomuş
kızlarrrrr günaydınnnn
dr dan gelıyorum yumurtam 21,9 olmuşşş çok iyi dedi çok elverışli bir yumurta dedi bugün çatlatma iğnesı olucam ve yarından ıtıbaren gün aşırı ilişki dediii
inşallahh hamıle kalırımm
ama düzenım bozuluyo elara tek sayılarda ilişkiydi şimdi çift te ilişki dedi dr yanı yarın dedı
Kızlar bişey sorucam hamile olanlara özellikle akıntı olayınız nasıl bende acayip ya niye anlamadım sizlerde nasıl
kızlar benım 1 hafta olmuş gecikme
kızlar günayydddınnn
iyi haberlerle geldımm yumurtam 21,9 olmuşş yani çok iyi bir yumurtaymış kasıklarım sancı gıbı sürekli kasılıyorr
bugun ovıtrelle olcam
yalnızz dediki bugün değil yarından itibaren gün aşırı ilişki o zaman kıza mı denk gelcek elara bakarmısınn
kan testi yaptır sen
Ay evet ya önce Berra ile Bengu yapti bunu bize simdide Kakulee ile Tazmanya yapiyo kiz sizi bize paraylami verdiler bizi catlatmayami geldiniz bu topige hemen yarin kan testi yaptirin yoksa bi daha gelip ay hamilemiyim acaba diye sormayin adami hasta etmeyin len.............
Ay gercekmi kiz hemen yapayim annende ise yaradim mi sen farki farkettin mi kiz ben kalcami duvara vursam komsular deprem var diye disari kacabilirler............
gunaydın kızlar aksam bacak agrısından uyuyamadım bugunde devam edıyor agrım mıdemde pek ıı sayılmaz gelıcemm az ıyı oluyumda uzancam bıraz bısıleryıyıp
haskena canım cok sagolasın Allah razı olsun ıns hepımızın gonlundekı olur ne dıyım
yaprakk cnm tsk ederım sen nasılsın benımde bu ara akıntım arttı dr gıdınce sormayı dusunuyorum
ecce bana mesaj gelmedı canım tekrar yolla sanırım mesaj kutum dolu yada baskasınıma yolladın acaba
dr erkek veya kız bebek hakkında tek kelıme etmedım dr genel de bu konuyu sevmıyorlar dıye bılıyorum
onun için hiç bir şey söylemedım
elara
16/02/1984
herkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı
dr erkek veya kız bebek hakkında tek kelıme etmedım dr genel de bu konuyu sevmıyorlar dıye bılıyorum
onun için hiç bir şey söylemedım
elara
16/02/1984
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?