- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.341
herkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı
cnm renksiz ve kokusuz akıntı ise bu olması gereken bi durumm.
.
sende hamilesin yaa.ilk kez mi bu kadar gecikti?
tekraryaz dogum tarihini.
benim adetlerim düzensizz.düzenli olsaydın şimdiye coktann yaptırmıştım kan testinii
Kiz sende cok hossun
sana mesaj yazmıştım görmedin sanırım cnm
dr kaç saat sonra ilişki yap dedi sana
deniz suyu alkaliii.erkek cocuk için etkili bence.
hastalanmadım daha cnm
en kısa zaamanda gitcek doktoraa gögsüm için.
nasılsın haskena ara sıra size göz atıp çıkıyorum.ama çok yoğun olunca yazamıyorum.OY oy oy Muhammed Hasan in anneside burdaymis hosgeldin canim bu arada Nisan yapmistir dogumunu doguma giderken msj yazmisti ben gidiyom diye insaAllah bebiside kendide sagliklidir Fhna da 1 haftam var diyordu belki o da yapmistir hayirlisi ile ..............
sağol canım doğumda dua etmek için liste oluşturup doğumda dua edeceğim.sizleri de eklerim.ben 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak istiyorum.martın son haftası mecburi ayrılacağım.yani 7 hafta daha çalışmam lazım.hoşgeldin işten ne zaman ayrılacaksın ??
dr erkek veya kız bebek hakkında tek kelıme etmedım dr genel de bu konuyu sevmıyorlar dıye bılıyorum
onun için hiç bir şey söylemedım
elara
16/02/1984
10-11-12-13-14-15 şubat kız günlerin
bende sana cok ama cokkkk önemlii şeyler yolladımm.
herkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı
Aldim o önemli bilgileri ve cok mutlu oldum simdi yazar Ezel ile Umut bizde isteriz diye merakli cadilar......
Aldim o önemli bilgileri ve cok mutlu oldum simdi yazar Ezel ile Umut bizde isteriz diye merakli cadilar......
merhaba arkadaslar nasilsini elara mesajlarin icin cok tesekkur ederim bir kac sorum oldu cevaplarsan sevinirim
cnm 14 kasım 12 aralık 7 ocak yanı düzenliydi ben gidiyom kan testı yaptırmaya offffff ya bu belirsizlik cok zor
vallah şimdi yazacaktım ki senin bu yazını gördüm neymiş o çoooook önemli şeyler bakiimmmsöyleyin hemeeeen
zaten çatladımmmmm
Elara erkek cocuk ile ilgili yeni bir yöntem bulmus onu atti özelden ve sadece sana özel dedi yani sizlik birsey yok.....
Elara erkek cocuk ile ilgili yeni bir yöntem bulmus onu atti özelden ve sadece sana özel dedi yani sizlik birsey yok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?