bebek cinsiyet belirleme..

cnm 14 kasım 12 aralık 7 ocak yanı düzenliydi ben gidiyom kan testı yaptırmaya offffff ya bu belirsizlik cok zor

deniz suyu alkaliii.erkek cocuk için etkili bence.

hastalanmadım daha cnm
en kısa zaamanda gitcek doktoraa gögsüm için.

deniz suyu erkek cocuk icin etkili deniyorya benim aklima boyle bisey geldikuvveti suyla dodurup 1 kilo deniz tuzu koysak icinde bir muddet otursak nasil olur ayni etkiyi gosterirmi bu arada ben himalaya tuzunu 1 lite suya iki kasik koyup iciyorum internette okudum alkali yonden iyiymis insallah yanlis yapmiyorumdur

nasılsın haskena ara sıra size göz atıp çıkıyorum.ama çok yoğun olunca yazamıyorum.
hoşgeldin işten ne zaman ayrılacaksın ??
sağol canım doğumda dua etmek için liste oluşturup doğumda dua edeceğim.sizleri de eklerim.ben 5 haftayı doğum sonrasına aktarmak istiyorum.martın son haftası mecburi ayrılacağım.yani 7 hafta daha çalışmam lazım.

10-11-12-13-14-15 şubat kız günlerin

şansa bakkkk :26::26:

ama oğlummmmm yaaa

neyse riske atamam yanı belkı 1-2 belkı daha erken ya da geç bır daha şansım olcak onun için riske atamam bu sağlıklı yumurtayı yapcak birşey yokk

eşimin istediği olmuş olur

herkeze merhaba;karnımda hergün tepinen muhammed hasan bu gün çoook sessiz.bazen o kadar sesis duruyor beni şaşırtıyor.sizler nasılsınız.sanırım nisandekar ve fhna doğum yaptı.bilgisi olan var mı

hoşgeldin.gittinmi doktora.
cinsiyet kesin artık dimii
dogum yap ,hediyemide alıp evine ziyarete gelcem haberin olsunnn
qwerte de giderimmm
davet filaan beklemiyom sizden :))

merhaba arkadaslar nasilsini elara mesajlarin icin cok tesekkur ederim bir kac sorum oldu cevaplarsan sevinirim

bişi degil
müsait oldugumda cvp yazarım

cnm 14 kasım 12 aralık 7 ocak yanı düzenliydi ben gidiyom kan testı yaptırmaya offffff ya bu belirsizlik cok zor

evet yaa yaptır testi kurtul bu strestenn
negatif cıkarsada sakin bi şekilde beklersin reglini
hadi güzel haberlerle gel inş.

catlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…