- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.381
ewt canım başım uyuşmuş uyumaktan
uyuşur tabi tembelllll
evdekiler açlıktan öldü beeeee
sendekide ne şansmışkızlar ben geldim ve kan veremedim çıldırıcimmmmmm ve çıldıracaksınızzzzz biliyorum:84::84::84::84:
yaaa gitmeden telefon ettim kanda gebelik testi yapıyor musunuz diye hatta sonucu bugün alsam dedim hayır yarın alabilirsiniz dedi.gittim doktor demezmi kan testi yapamıyoruz idrardan bakıcaz o da bu saatte olmaz yani bugün olmaz istersen hastaneye git sonucu bana getir ben sana açıklarım.diycektim sen yap çişini sonucunu bana getir ben sana açıklayım töbe töbeeee.
gelirken de test aldım yarın sabah yapıcam inşallah.dün yaptığım testi atmak için elime aldım 2. çizgi çok silik çıkmış ama çok silik.bir gün bekledi ya geçersiz olmuştur dimi??yaaa ben deki şans yaaa neyse hep hayalim çift çizgiyi görüp eşime göstermekti inşallah öyle olur.yani kan testi veremiyorum.diğer labr. ve özel hastanelerin hepsinin labr. arkadaşlar çalışıyor geçen ay yaptırdım bu ay da yaptırmak istemiyorum.eşim benden önce onlar öğreniyo diye bozuldu
arkadaşlar eşlerine falan demiş geçen birini gördüm hamileymişsin diyor hem dedikodu yapıyorlar hem de yanlış anlıyorlar yaaaa
neyse yani beklemekten başka çaremiz yok kızlar.yürüyerek gittim gelirken de bikaç bişey almıştım ağır geldi heralde eve geldim leke gene gelmiş.uzanıyım biraz en iyisi.
AY bende istedim Pamuk Prenses olmasini ama karar veremedik ki cadi birde bi huyu var istemedigini asla yaptiramazsin aynen anasi.............
Kiz sen zati bol bol deneme yapiyon hamis kalirsin insaAllahta yönteme felan gerek kalmaz..
Yumurtasi catlamis,icine bebe dolmus , bizlerden önce sucuklu yumurta yemis sanada günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben geldim ve kan veremedim çıldırıcimmmmmm ve çıldıracaksınızzzzz biliyorum:84::84::84::84:
yaaa gitmeden telefon ettim kanda gebelik testi yapıyor musunuz diye hatta sonucu bugün alsam dedim hayır yarın alabilirsiniz dedi.gittim doktor demezmi kan testi yapamıyoruz idrardan bakıcaz o da bu saatte olmaz yani bugün olmaz istersen hastaneye git sonucu bana getir ben sana açıklarım.diycektim sen yap çişini sonucunu bana getir ben sana açıklayım töbe töbeeee.
gelirken de test aldım yarın sabah yapıcam inşallah.dün yaptığım testi atmak için elime aldım 2. çizgi çok silik çıkmış ama çok silik.bir gün bekledi ya geçersiz olmuştur dimi??yaaa ben deki şans yaaa neyse hep hayalim çift çizgiyi görüp eşime göstermekti inşallah öyle olur.yani kan testi veremiyorum.diğer labr. ve özel hastanelerin hepsinin labr. arkadaşlar çalışıyor geçen ay yaptırdım bu ay da yaptırmak istemiyorum.eşim benden önce onlar öğreniyo diye bozuldu
arkadaşlar eşlerine falan demiş geçen birini gördüm hamileymişsin diyor hem dedikodu yapıyorlar hem de yanlış anlıyorlar yaaaa
neyse yani beklemekten başka çaremiz yok kızlar.yürüyerek gittim gelirken de bikaç bişey almıştım ağır geldi heralde eve geldim leke gene gelmiş.uzanıyım biraz en iyisi.
Kizlar birazdan cikacam kizimin yuvasinda kiyafet balosu var (Fasching) ona kiyafet bakmaya gidecem ay bir gün Balerin olmak istiyo bir gün Pamuk Prenses bi gün ugur böcegi bi türlü karar veremiyo ayran gönüllü kizim benim anasi kilikli bi gidip bakayim fikir edineyim belki onuda alir giderim neyi begeniyorsa alir geliriz artik zaman kalmadi Cumaya kadar alip hazir etmem lazim...........
kolay gelsin cnm.balerinde cok zarifff olurrr
kızın kıyafetelri giyince resim cek bize gösterrrr
yumurtaları çatlayasıcılar içine bebeler dolasıcılar hergün yumurtalı sucuk yıyesecıler günnaayyyyddııınnnnnnnnnnnnn
Yumurtasi catlamis,icine bebe dolmus , bizlerden önce sucuklu yumurta yemis sanada günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnay alemsiniz kızlar
elar bende onceden kendimi tanima amacli takip ediyorum sana sorum tam islaklik hissettiginde yumurtlamismi oluyoruz islakliktan hemen sonra iliski olamsimi gerekiyor acaba yoksa o islakligi hissettigimizde yumurtlama bitmismi oluyor acaba
böle şansa bırakamayız
en güzeli yum takibi
kızlar ben geldim ve kan veremedim çıldırıcimmmmmm ve çıldıracaksınızzzzz biliyorum:84::84::84::84:
kakulee ikinci çizgi silik çizgi şeklinde cıktıysa hamilesin demektirr
normalde iki koyu cizgi cıksaydııı gecersiz dicektimm
aynı şeyi boncukta yaşadı gelince yazarr
msn de sölemiştii ,testi yaptım bi süre sonra silik cizgi cıktı,gecersiz oldugunu düşünmüştü,bende hamilesin demiştimm ve tekrar test yaptı pozitif cıktıı
cok belirtin var.en büyük belirtin gelen lekelerinn.sözüme gelip bir kez sabah kalktıgında ateşini ölcseydin ozamanda hamile oldugunu anlardınn
bide aferin sana hamilelik şüphen oldugunu bile bilee cok yürüyüp bişiler taşıdıgın içinn
zorlaa kaşınıyon he
bu aradaa regli oldummmmm
cetvelim dogruu gidiyor yaniii
kakulee hamilelik testini farklı bi marka alsaydın???
bu arada idrarında hcg hormonu olmasa prediktörde kesinliklee silik cizgi cıkmazdıı
gözün aydın elara
yeni formüş ne yaaaaaaa
bende bende isterem
elaraa kızma banaa
şimdi ikincisilik çizgi aradan bir gün geçince geçerli olur mu diyosun??
sabah ölçmüştüm kız onu demeyi unutmuşum37 çıktı kaç olacaktı bilmiyorum ama.
offf sorma o kadar pişman oldum ki taşırken kızdım kendime.ama burda bi arkadaşım var ikizleri var ve durumları çok kötü marketten süt danone cici bebe filan alıyım dedim.kendimize olsaa almazdım ama işte aklım onlarda kaldı çıkmışken alayım dedim
yarın inşallah çift çizgiyi görürüm de sizde benden kurtulursunuz yaptım yapmadım eziyet gibi oldu kız
bugün işe de gitmedim yatışlardayım
gözün aydın elara
yeni formüş ne yaaaaaaa
bende bende isterem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?