bebek cinsiyet belirleme..

tutma oranı çok yüksek dimi elara bakalım inşaallah bende denk getirebilir hem biortim hem yumurtayı

evet bence yüksekk
bende denk getirmeye calışcammm inş.

öncelik bu sayfaya
önce hamile kacağızki sonra keseye bakılsın dimi ama
Ezelde yardımcın olsun seninnnn

tabiki öncelik bu sayfaa
burda hamile kaldırırızz,cinsiyetini söler ,cocugu dogurturuzz

gözün aydın canım umduğun zamanda umduğun bebek olur inşallah

sagoll cnmm

kızlar bu ara rüyamda sık sık yumurta görmeye başladım hayr olsun

hayır olsun inşallahh

o kadar çok akıntım var ki yaş tahtaya bastım gibi geliyor hayırlısı inşaallah

sen nezamann yaptın dnemeyiii
sat ve ilişki günlerini yazsana

AMA ezelcim hepimize büyük fark atarak sucuklu yumurta yiyen sensin inşALLAH kaçmamıştır dicem ama kaçmışta olabilir

kız ben size fark atmıyorum bu topiktekilerin hepsi saman altından su yürütüyorlar ben ulu orta herşeyi anlatıyorum onun için benim ki fazla görünüyor

sen nezamann yaptın dnemeyiii
sat ve ilişki günlerini yazsana

Elara benim doktorun verdiği yumurtlama günleri bioritmde kıza denk geliyordu deneme yapmadım korunarak oldu yumurta çatladığı günden iki gün önce yani 24 ocakta
ama galiba ben iki kez yumurtladım çünkü 7 şubatta yumurta akı kıvamında çekince uzayan akıntım geldi yine bende o gece fiki fiki yaptım bunuda burda yazmamıştım çok yapıyorsunuz olacak diye ama dayanamadım yine yazdım bide onnu öncesinde 5 şubattada yine oldu korunmasız olarak ayy bğtğn çamaşırlarım ortadaa adet falanda yok akıntıda çoook :44:

Ezelll sende ateşini ölç sabah

tamam canım unutmazsam söz ölçücem

eeeeee bu ne şimdi yaaa
kan testi yapmadılarmı peki ????

1 hafta gecıktığı ıcın ıdrar yapalım dedıler bende evde yaptım falan demedım. negatif cıktı sonra kanda cıkarmı peki dedım gulduler bıde ya. zorla bebek cıkarmaya calısıyom gıbı. amann ne olursa olsun yaaaaa

ohaaaaa diyorum sana ezelll,eşinle hormonlarınız güzel çalışıyor maşallahhh sizee
7 şubattakide mi korunmasızdı???
sen bana son 3 adet tarihini yazsana

merhabalar bende geldim aranıza katıllabilirmiyim aceba bende 4 yıllık evliyim 3 yasında bi kızım var suandada 2 . ye hamileyim 3 aylık allah nasip ederse erkek istiyoruz ama bakalım kısmet

Arkadaşlar merhaba ,sizleri uzun zamandır takip ediyorum.Gerçekten çok sıcak, içten bi forum oluşturmuşsunuz.Burda pek çok şey öğrendim hepinizin emeğine sağlık bi selam veriyim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…