- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.441
akıntım cok elara bıde kokulu akıntı. hiç boyle değildi. ya bende ya kist olustu yada dış gebelik
ohaaaaa diyorum sana ezelll,eşinle hormonlarınız güzel çalışıyor maşallahhh sizee
7 şubattakide mi korunmasızdı???
sen bana son 3 adet tarihini yazsana
akıntım cok elara bıde kokulu akıntı. hiç boyle değildi. ya bende ya kist olustu yada dış gebelik
Arkadaşlar merhaba ,sizleri uzun zamandır takip ediyorum.Gerçekten çok sıcak, içten bi forum oluşturmuşsunuz.Burda pek çok şey öğrendim hepinizin emeğine sağlık bi selam veriyim dedim:)
merhabalar bende geldim aranıza katıllabilirmiyim aceba bende 4 yıllık evliyim 3 yasında bi kızım var suandada 2 . ye hamileyim 3 aylık allah nasip ederse erkek istiyoruz ama bakalım kısmet
5 ve 7 şubatta korunmasız
son sat 12 ocak
bir önceki 8 aralık
ondan önce 27 yada 28 ekimdi
şekerim diş gebelıkte bile testlerde var cıkıyo
hoş geldınız a.s
İNŞALLAH gönlune gore olur yöntem denedinmi bu gebelığınde
merhabalar bende geldim aranıza katıllabilirmiyim aceba bende 4 yıllık evliyim 3 yasında bi kızım var suandada 2 . ye hamileyim 3 aylık allah nasip ederse erkek istiyoruz ama bakalım kısmet
kız korunmasız ilişki diyon bide kaçmamıştır diyonkaçan kaçmıştır sana güzelim
Arkadaşlar merhaba ,sizleri uzun zamandır takip ediyorum.Gerçekten çok sıcak, içten bi forum oluşturmuşsunuz.Burda pek çok şey öğrendim hepinizin emeğine sağlık bi selam veriyim dedim:)
ohaaaaa diyorum sana ezelll,eşinle hormonlarınız güzel çalışıyor maşallahhh sizee
7 şubattakide mi korunmasızdı???
sen bana son 3 adet tarihini yazsana
canım kokulu akıntı genellikle mantarda olusuyor sende mantar filenvarmı
vallahi ilişkiden sonra soluna yat dediler bi ebe söylemişti sonra sık ilişkiye girme dediler o kadar bunları uyguladım yani inşallah
Teşekkürler hahhaa:) gizli hayran öyle sayılır tabiki sıcak geldiniz bana aile gibi olmuşsunuz ilgi çok çekti.Hamilelik ile ilgili araştırmalar yaparken buldum sizi günlerdir takıldım kaldım buraya:))hımm sen bi doktora git cnm en yakın zamandaa
gecmiş olsun
hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
dogum tarihin
ilişki günelrini yaz bi tahminde bulunalım
hoşgeldinnn.demekk gizli hayranlarımızdan biride sendin:)
hımm sen bi doktora git cnm en yakın zamandaa
gecmiş olsun
hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
dogum tarihin
ilişki günelrini yaz bi tahminde bulunalım
benim dogum tarihim 23.04.1990 ilişki gunlerimi bilmiyorum ama 1 gun aralıklarla olmustu 4 kasım adet tarihim ve doktor 21 kasım olarak belirledi hamile kaldıgım gunu allah nasip ederse 27 agustos dogum yapcam
vallahi ilişkiden sonra soluna yat dediler bi ebe söylemişti sonra sık ilişkiye girme dediler o kadar bunları uyguladım yani inşallah
hoş geldınız a.s
Teşekkürler :))
kız bunlar yeni evliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?