bebek cinsiyet belirleme..

Arkadaşlar merhaba ,sizleri uzun zamandır takip ediyorum.Gerçekten çok sıcak, içten bi forum oluşturmuşsunuz.Burda pek çok şey öğrendim hepinizin emeğine sağlık bi selam veriyim dedim:)

hoş geldınız a.s
merhabalar bende geldim aranıza katıllabilirmiyim aceba bende 4 yıllık evliyim 3 yasında bi kızım var suandada 2 . ye hamileyim 3 aylık allah nasip ederse erkek istiyoruz ama bakalım kısmet

İNŞALLAH gönlune gore olur yöntem denedinmi bu gebelığınde

merhabalar bende geldim aranıza katıllabilirmiyim aceba bende 4 yıllık evliyim 3 yasında bi kızım var suandada 2 . ye hamileyim 3 aylık allah nasip ederse erkek istiyoruz ama bakalım kısmet

allah kucağını almayı nasip etsin. bi yöntem denedinmi

akıntım cok elara bıde kokulu akıntı. hiç boyle değildi. ya bende ya kist olustu yada dış gebelik

hımm sen bi doktora git cnm en yakın zamandaa
gecmiş olsun

hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
dogum tarihin
ilişki günelrini yaz bi tahminde bulunalım

Arkadaşlar merhaba ,sizleri uzun zamandır takip ediyorum.Gerçekten çok sıcak, içten bi forum oluşturmuşsunuz.Burda pek çok şey öğrendim hepinizin emeğine sağlık bi selam veriyim dedim:)

hoşgeldinnn.demekk gizli hayranlarımızdan biride sendin:)

Teşekkürler hahhaa:) gizli hayran öyle sayılır tabiki sıcak geldiniz bana aile gibi olmuşsunuz ilgi çok çekti.Hamilelik ile ilgili araştırmalar yaparken buldum sizi günlerdir takıldım kaldım buraya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…