bebek cinsiyet belirleme..

anam biz onu sağa yatmak olarak biliyoz yoksa benmi yanlış biliyom

evett saga yatmak dogruu olanıı

Teşekkürler hahhaa:) gizli hayran öyle sayılır tabiki sıcak geldiniz bana aile gibi olmuşsunuz ilgi çok çekti.Hamilelik ile ilgili araştırmalar yaparken buldum sizi günlerdir takıldım kaldım buraya:))

tşklerrr :)
hamilelik ile ilgi araştırma derken,hamilemisin sen?

benim dogum tarihim 23.04.1990 ilişki gunlerimi bilmiyorum ama 1 gun aralıklarla olmustu 4 kasım adet tarihim ve doktor 21 kasım olarak belirledi hamile kaldıgım gunu allah nasip ederse 27 agustos dogum yapcam

adet döngün kac??
yani hamile kaldıgın ay sık ilişkimi oldu???

hoş geldınız a.s

İNŞALLAH gönlune gore olur yöntem denedinmi bu gebelığınde

evett saga yatmak dogruu olanıı

tşklerrr :)
hamilelik ile ilgi araştırma derken,hamilemisin sen?

adet döngün kac??
yani hamile kaldıgın ay sık ilişkimi oldu???

Yok değilim yani hamilelik ve erkek bebek için diyeyim daha doğru olur. temmuzda düşünüyoruz 3,5 yıllık evliyim. Eşim iki erkek kardeş kayınvalidem kayınpederim kız torun istiyo onlara inat olsun diye heralde erkek çocuğa isteğim oldu:)

evt ben haftaya dr gideyim. bu arada elara cok sevindi adet olmana. düzenli olur işallah hep böyle

tşkelr cnmm.sende hamiş degilsen biran önce regli olursun inşallah
böle beklemek cok can sıkıcıı

maşşallah 90 dogumlu 4 senelık evlı 2 ye hamıleee. bende keendıme acelecı dıyom

cidden yaaa.ben 21 yaşımdaykenn cocuk nasıl yapılır bilmiyordum,aklım bi karış havadaydıı
27 yaşımda evlendimm bennn.az daha beklesem evde kalcaktım yani

hatunlar çıkıyom yemek yapcam daha sizin yüzünüzden bu saate kadar kaldım

kolay gelsin cnm
ben bugün hiç bi iş yapmadımmm
belim ve karnım agrıyorr.kızımda uyuyor yazıyom böle rahatcaa

canım bana ebe söylemisti erkek istiyorsan sola yatacan diye erkek bbebiş soldan olusurmu sagda gelişirmiş

bizde bunun tam tersi biliyor ve uyguluyoruzz

Allah gönlüne göre versin inş.yaş kac,çalışıyonmu?

Vucüdun alkali oluşu ile ilgili bişey söylemek istiyorum.Eczanelerde falan suyu alkali yapan sular var suyun Ph'ını yükseltiyomuş, bir de duydunuz mu bilmiyorum ama himalaya tuzu diye bir tuz çeşidi var vucüdu alkali yapıyor.

hımm evet haberimiz var.bu sayfadaa bahsetmiştik onlardan

Baştan başlayıp çoğu sayfanızı okudum ama atladığım çok oldu. En çok Biortim ve yumurtlama ile ilgili sayfalara takıldım galiba.

regli sonrası ve tahmini yumurtlama zamanın bioritime göre kız da görünüyorr
nezaman belli olcak cinsiyet???
bide 7-8 haftalık usg resmi varmı_?

yanlız benim yumurtlamam gec oluyormus yani adede yakım oluyormusum bidaha baka ne olur erkek falandı yanlıs görmus olmayasın benim usg yok 4 haftalık bide 11 haftalık var 4 haftalıkken de zaten sadece kesesi görunuyor gelecek ay gidince belli olacakmıs su anda bebişim 11+4 gunluk adedim 4 kasım ve gec döllenme olmus lutfen bidaha bak ha bide 27 kasımda dk ra gitmistim yumurtamın buyuduguun söylemişti

eneee sendemi yaysınn.ben senden 11 gün büyügüm:)
bacım gec bile kalmışın bebe yapmaya.dahaa temmuzda yapcam diyonn.
biran önce başla hazırlıklara sen.

:))) oğlak burcuyum ama yaylarla çok iyi anlaşırım. Kaldım ki ne geç kaldım doğru zaman ,kendimi hazır hissedeyim derken anca cesaret edebildik. babam bile anneme bunların çocuk yapacağı yok gel biz yapalım diyomuş düşün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…