- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.461
aa ciddenmi. kac yıllık evlisin ezel?
bizde 3 yıllık evliyiz ama ezel kadar azgın degilizzz
aa ciddenmi. kac yıllık evlisin ezel?
bizde 3 yıllık evliyiz ama ezel kadar azgın degilizzz
hımm sen bi doktora git cnm en yakın zamandaa
gecmiş olsun
hoşgeldin hayırlı olsun bebegin
dogum tarihin
ilişki günelrini yaz bi tahminde bulunalım
benim dogum tarihim 23.04.1990 ilişki gunlerimi bilmiyorum ama 1 gun aralıklarla olmustu 4 kasım adet tarihim ve doktor 21 kasım olarak belirledi hamile kaldıgım gunu allah nasip ederse 27 agustos dogum yapcam
maşşallah 90 dogumlu 4 senelık evlı 2 ye hamıleee. bende keendıme acelecı dıyom
anam biz onu sağa yatmak olarak biliyozyoksa benmi yanlış biliyom
Teşekkürler hahhaa:) gizli hayran öyle sayılır tabiki sıcak geldiniz bana aile gibi olmuşsunuz ilgi çok çekti.Hamilelik ile ilgili araştırmalar yaparken buldum sizi günlerdir takıldım kaldım buraya:))
benim dogum tarihim 23.04.1990 ilişki gunlerimi bilmiyorum ama 1 gun aralıklarla olmustu 4 kasım adet tarihim ve doktor 21 kasım olarak belirledi hamile kaldıgım gunu allah nasip ederse 27 agustos dogum yapcam
solmu ????
erkek için hep sağ diyolar
valla bende sağa yattım
hoş geldınız a.s
İNŞALLAH gönlune gore olur yöntem denedinmi bu gebelığınde
evett saga yatmak dogruu olanıı
tşklerrr :)
hamilelik ile ilgi araştırma derken,hamilemisin sen?
adet döngün kac??
yani hamile kaldıgın ay sık ilişkimi oldu???
evt ben haftaya dr gideyim. bu arada elara cok sevindi adet olmana. düzenli olur işallah hep böyle
maşşallah 90 dogumlu 4 senelık evlı 2 ye hamıleee. bende keendıme acelecı dıyom
hatunlar çıkıyom yemek yapcam daha sizin yüzünüzden bu saate kadar kaldım
canım bana ebe söylemisti erkek istiyorsan sola yatacan diye erkek bbebiş soldan olusurmu sagda gelişirmiş
ayyy utandım evet baya bi aceleci oldum ama sevince erken evlendik evlenince gerisi geliyor zaten etraftn daha yokmu diye ben evlendikten sonra 6 ay bekledim onda bile az kalsın kısıra cıkıyordu adımmaşşallah 90 dogumlu 4 senelık evlı 2 ye hamıleee. bende keendıme acelecı dıyom
evett saga yatmak dogruu olanıı
tşklerrr :)
hamilelik ile ilgi araştırma derken,hamilemisin sen?
adet döngün kac??
yani hamile kaldıgın ay sık ilişkimi oldu???
tam hatırlamıyorum ama aslında bende mantar olduugu için pek ilişkiye giremiyordum 30 gunde bi adet göruyordum
canım bana ebe söylemisti erkek istiyorsan sola yatacan diye erkek bbebiş soldan olusurmu sagda gelişirmiş
Yok değilim yani hamilelik ve erkek bebek için diyeyim daha doğru olur. temmuzda düşünüyoruz 3,5 yıllık evliyim. Eşim iki erkek kardeş kayınvalidem kayınpederim kız torun istiyo onlara inat olsun diye heralde erkek çocuğa isteğim oldu:)
kız benim yumurtam soldaydı tutturduk yani
tam hatırlamıyorum ama aslında bende mantar olduugu için pek ilişkiye giremiyordum 30 gunde bi adet göruyordum
Amin hepimize, 31.12.1979 doğumluyum çalışıyorum şuan işteyim:))bizde bunun tam tersi biliyor ve uyguluyoruzz
Allah gönlüne göre versin inş.yaş kac,çalışıyonmu?
Vucüdun alkali oluşu ile ilgili bişey söylemek istiyorum.Eczanelerde falan suyu alkali yapan sular var suyun Ph'ını yükseltiyomuş, bir de duydunuz mu bilmiyorum ama himalaya tuzu diye bir tuz çeşidi var vucüdu alkali yapıyor.
Amin hepimize, 31.12.1979 doğumluyum çalışıyorum şuan işteyim:))
regli sonrası ve tahmini yumurtlama zamanın bioritime göre kız da görünüyorr
nezaman belli olcak cinsiyet???
bide 7-8 haftalık usg resmi varmı_?
eneee sendemi yaysınn.ben senden 11 gün büyügüm:)
bacım gec bile kalmışın bebe yapmaya.dahaa temmuzda yapcam diyonn.
biran önce başla hazırlıklara sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?