- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.481
:))) oğlak burcuyum ama yaylarla çok iyi anlaşırım. Kaldım ki ne geç kaldım doğru zaman ,kendimi hazır hissedeyim derken anca cesaret edebildik. babam bile anneme bunların çocuk yapacağı yok gel biz yapalım diyomuş düşün:)))
yanlız benim yumurtlamam gec oluyormus yani adede yakım oluyormusum bidaha baka ne olur erkek falandı yanlıs görmus olmayasın benim usg yok 4 haftalık bide 11 haftalık var 4 haftalıkken de zaten sadece kesesi görunuyor gelecek ay gidince belli olacakmıs su anda bebişim 11+4 gunluk adedim 4 kasım ve gec döllenme olmus lutfen bidaha bak ha bide 27 kasımda dk ra gitmistim yumurtamın buyuduguun söylemişti
cnm bioritim usg cihazı degilki,tahmini bişi sölüyoruz.tutan cok kişi var ama tutmayanlarda cıkoyor sonucta.
adetin ilk gününden 19.güne kadarr kızzz
20.gün nötr
sonrası erkege yakın ve erkek günlerinn
ilişki günelrin olsa daha net bişiler sölenirdii
ama şuan bişi söleyemiyorum
peki mantar varken mi hamile kaldın
yoksa mantar ilacı kullanıp tedavi olduktan sonramı hamile kaldın?[/QUOTE)
canım mantar tedavisini 1 senedir oluyorum gececegi yok tu zaten ilaçı kullanırken kaldım HA BİDE 27 SİNE GİTTGİMDE YUMURTAN BUYUMUS DEDİGİNDE İLİŞKİYE GİRMİŞTİM TUTAR BELKİ DYE ONDAN ÖNCEKİLERDE 1GUN DURUP BİRGUN OLDU YANİ
eneee sendemi yaysınn.ben senden 11 gün büyügüm:)
bacım gec bile kalmışın bebe yapmaya.dahaa temmuzda yapcam diyonn.
biran önce başla hazırlıklara sen.
Temmuz diye eşim tutturmuş durumda ısrar etmek istemiyorum kötü bişey olur diye. Cesaret önemli bişey ve ben bu cesareti kendimde göremedim bi türlü anca bu yıl hazır hissediyorum:))canım ben erken yaptım ama sende daha ne bekliyon yapıver bi tane
canım mantar tedavisini 1 senedir oluyorum gececegi yok tu zaten ilaçı kullanırken kaldım
ismi neydi ilacın?
şuan gectimi mantarın
yazısının altından başlıyarak yazın mesajınızı[/QUOTE]güneş ve kutla alıntı yaparken siliyorsunuzz ve mesajlar karışık cıkıyor.lütfenn düzgün yazın
alıntı yap deyin ve hiçbişi silmedenn
yazısının altından başlıyarak yazın mesajınızı[/QUOTE]güneş ve kutla alıntı yaparken siliyorsunuzz ve mesajlar karışık cıkıyor.lütfenn düzgün yazın
alıntı yap deyin ve hiçbişi silmedenn
evet beceremedim daha doğrusunu[/QUOTE]yazısının altından başlıyarak yazın mesajınızı
evet beceremedim daha doğrusunu
Elara bioritime hangi sayfadan bakıyosun.Matematik diye bi arkadaşınız vardı onun sayfasından mı?
hoşbulduk teşekkürler:))ben geldim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
hoşbulduk canımben geldim
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?