bebek cinsiyet belirleme..

canım ben erken yaptım ama sende daha ne bekliyon yapıver bi tane

cnm bioritim usg cihazı degilki,tahmini bişi sölüyoruz.tutan cok kişi var ama tutmayanlarda cıkoyor sonucta.
adetin ilk gününden 19.güne kadarr kızzz
20.gün nötr
sonrası erkege yakın ve erkek günlerinn
ilişki günelrin olsa daha net bişiler sölenirdii
ama şuan bişi söleyemiyorum
peki mantar varken mi hamile kaldın
yoksa mantar ilacı kullanıp tedavi olduktan sonramı hamile kaldın?

Son düzenleme:
eneee sendemi yaysınn.ben senden 11 gün büyügüm:)
bacım gec bile kalmışın bebe yapmaya.dahaa temmuzda yapcam diyonn.
biran önce başla hazırlıklara sen.

canım ben erken yaptım ama sende daha ne bekliyon yapıver bi tane
Temmuz diye eşim tutturmuş durumda ısrar etmek istemiyorum kötü bişey olur diye. Cesaret önemli bişey ve ben bu cesareti kendimde göremedim bi türlü anca bu yıl hazır hissediyorum:))

güneş ve kutla alıntı yaparken siliyorsunuzz ve mesajlar karışık cıkıyor.lütfenn düzgün yazın
alıntı yap deyin ve hiçbişi silmedenn [/QUOTE] yazısının altından başlıyarak yazın mesajınızı

ismi neydi ilacın?
şuan gectimi mantarın

ADINI hatırlamıyorum ama tek kullanımlık bi fitildi bide travakort diye krem verdi bunları kullandım zaen 27 kasımda gittigimde yazmıstı ve adedimin ilk gunu kullanacagım bi hap verdi 6 ay surecekmiş ama adedi beklerken hamile oldugumu ögrendim hapı hiç kullanamadım su andada eskisi kadar kasıntı yırtılma falan kalmadı sadece akıntı var onuda mantardan kaynaklanmadıgını dusunuyorum

Elara Bioritime hangi sayfadan bakıyorsun,matematik diye arkadaşınız vardı onun baktığı sayfadan mı?

neyse kızlar size iyi yazışmalar ben kacıyorum aksam yine bakarım suan kızım uyandı acıkmıs hadi hepinizi öptum tanıştıgımada memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…