- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.501
tazmanyaaaa
noldu kızzz valla mutlu haberi vericen diye geldim.
elaracım arkadaşımında bioritmine bakarmısın uygun olduğun bi zaman...? yeni hamile olduğunu öğrendi...sat 13 ocaktı...
elaracım arkadaşımında bioritmine bakarmısın uygun olduğun bi zaman...? yeni hamile olduğunu öğrendi...sat 13 ocaktı...
ananaa kız ezel hamile misin yoksa.
valla biz gün sayarken ezel çaktırmadan çift çizgiyle giriyormuş tabloya
dogum tarihi
ilişki günleri lazım cnm
Arkadaşlar ben çıkıyorum tanıştığıma çok memnun oldum iyi akşamlar ,fırsat buldukça gelicem yanınıza Elara teşekkürler sıcak davrandığın için:))))
benım 7 ocak ben öğrenemedim millet ne çabuk öğreniyıo yaaaa.:18: benimde kıskançlık yaptığım olaya bak
kız ne kadar beceriksiz çıktık biz böyle. ama bence de sen kesin hamilesin silik çizgi cıkınca oluyo. ama benim stresten gecıkme oluyo cok belın agrı soyle sıcak su torbası koymak ıstıyorummm hep. o yüzden hastalancam galiba. gelsede bende kurtulsam bu ne naz bu ay.
benım 7 ocak ben öğrenemedim millet ne çabuk öğreniyıo yaaaa.:18: benimde kıskançlık yaptığım olaya bak
arkadaşımınki 22.11.1980 eşininki 10.08.1972 ilişki günler şöyle diyor...2 kere ilişki olmuş bi gün arayla
ya 24-26'sı ya 25-27'si yada 26-28'i diyor ocağın...
kan testiyle çıkıyo canım...idrar testinde beklemek gerekiyo...
kan testiyle çıkıyo canım...idrar testinde beklemek gerekiyo...
slm kızlar nasılsınız
dunden berı gıremedım annemlere gıttım
bugun beraber donduk bıze yemeklerı koydum
dedım bes dkka bakayım ne var yok
yazdıgın günlerin hepsi erkek günlerii
başka cocugu varmı?
hoşgeldin cnm
gözün aydın ,kac gün kalcaklar?
yok ilk çocuğu olacak allah izin ederse...aksi gibide tek çocuk düşünüyo ve kız istiyo...önce sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlat olsun ama gönlümden geçen kız diyo...
çok saol canım baktığın için...
ben niye dinledimki ordakileri kan testi istiyorum demeliydim yarın yine gideyim bari
kakule ve tazmanya beceripte 1 haftadır basit bi kan tahlili yaptıramadılarrr
şimdidee zırlıyorlarr acaba hamilemiyizz diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?