bebek cinsiyet belirleme..

tazmanyaaaa
noldu kızzz valla mutlu haberi vericen diye geldim.

kız ne kadar beceriksiz çıktık biz böyle. ama bence de sen kesin hamilesin silik çizgi cıkınca oluyo. ama benim stresten gecıkme oluyo cok belın agrı soyle sıcak su torbası koymak ıstıyorummm hep. o yüzden hastalancam galiba. gelsede bende kurtulsam bu ne naz bu ay.

Arkadaşlar ben çıkıyorum tanıştığıma çok memnun oldum iyi akşamlar ,fırsat buldukça gelicem yanınıza Elara teşekkürler sıcak davrandığın için:))))

Arkadaşlar ben çıkıyorum tanıştığıma çok memnun oldum iyi akşamlar ,fırsat buldukça gelicem yanınıza Elara teşekkürler sıcak davrandığın için:))))

sayfaya ilk gelindiginde slm verip, yöntem möntem ne anlat demeyenlere karşı gayet kibar ve sıcagızdırr
ama aksi takdirde gayettt kaba olabiliyoruzzzz,takip etttigine göre bununda farkındasındır galiba:)
sanada ii akşamlar

elaracım arkadaşımında bioritmine bakarmısın uygun olduğun bi zaman...? yeni hamile olduğunu öğrendi...sat 13 ocaktı...

ne güzelllll benimde 14 ocak ayyy inşallah ben de hamileyimdir :86:

valla yaaa tıp dünyası bize karşı sankineyse canım sen dinlen bakalım ne zaman gelecek.
benım 7 ocak ben öğrenemedim millet ne çabuk öğreniyıo yaaaa.:18: benimde kıskançlık yaptığım olaya bak

slm kızlar nasılsınız

dunden berı gıremedım annemlere gıttım

bugun beraber donduk bıze yemeklerı koydum

dedım bes dkka bakayım ne var yok

yazdıgın günlerin hepsi erkek günlerii
başka cocugu varmı?

yok ilk çocuğu olacak allah izin ederse...aksi gibide tek çocuk düşünüyo ve kız istiyo...önce sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlat olsun ama gönlümden geçen kız diyo...

çok saol canım baktığın için...

aaa yeni bişey okudum hamilelikte idrar rengi koyulaşırmış.kız benim 1 haftadır baya baya koyu ben de diyodum üşüttüm müü az mı su içiyorum ben artık iyice ararım herşeyden nem kaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…