- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.621
kızlarrr misafirlerim yeni gitti arada çaktırmadan şöle bi baktım ne yazmışsınız diye kusura bakmayın yazamadım yani.ne küsmesi küsme müsme yok tabikiii.kırmızılar gelmedi inşallah gelmez.ama kasıklarım çok ağrıyor kızlar yaa ufff stres oldum haa.
rengin test bembeyazdı ama bir gün sonra baktım silik çizgi vardı.
ressam sen ne yaptın kız hakkat ben de alışamadım yeni nikine.varmı değişen bişiler belirti filan
kan testini yaptırdın mı bugün canm idrar testinde bi gün sonrası olmaz diyorlar sen testi yaptır .
evet hürrem sultanın 1 kızı 4 oğlu olmuştur...en büyüğü kızdı sanırım...eğer dizi tarihe bağlı devam ederse...
malesef kan testi yaptıramıyorum burdaki labr. çalışanların hepsiyle ailecek görüşüyoruz.hepside birbirini tanıyor.yani iyice emin olmadan gitmek istemiyorum geçen ay gitmiştim zaten.
aaaaaaaaaa canım sen inş kesin hamilesin yaaaaaaaa bendede öle olmuştu hadi hayırlı olsun , biliyorum canım küsmedğini takılıyoruz işte
Tmmm da çok stres yaptın cnm yaaa sabret canını sıkma kahverengi leke belki ondandı bide çok yorulma bu aralar neme lazım
ohh ohhh kızlar maaşallah döktürmüşsünüz yine nerden baksan bi 40 sayfa okuyacaz ben geçmişe doğru gidiyorum izninizle....kakulecim kırmızılar gelmemiş çok sevindim cnm kan testi yatırmaya gitmiştin en son ne oldu? daha geçmişi okumadım da... milkgırl sen ressammıydın cnm bende diyorum kendi kendime ressam nerelerde acaba diye...
ezelcim sen nerelisin cnmElara senin Bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini topiğini işgal ettim
ohh ohhh kızlar maaşallah döktürmüşsünüz yine nerden baksan bi 40 sayfa okuyacaz ben geçmişe doğru gidiyorum izninizle....kakulecim kırmızılar gelmemiş çok sevindim cnm kan testi yatırmaya gitmiştin en son ne oldu? daha geçmişi okumadım da... milkgırl sen ressammıydın cnm bende diyorum kendi kendime ressam nerelerde acaba diye...
Evet canım ressamdım sütçü oldum kızım gelsin diyeeeee
canım kan testi yatıramadım yarın idrar testi yapıcam tekrardan.
dualarınızı bekliyorum kızlar
kızlar hurrem bıle oglan dogurcam dedı dedı ve doguracak
darısı basımıza ne dıyelım
inşaalah tez zamanda gelir kızın annesinin karnına cnm hayırlısı olsun inşaallah
canım kan testi yatıramadım yarın idrar testi yapıcam tekrardan.
dualarınızı bekliyorum kızlar
evet hürrem sultanın 1 kızı 4 oğlu olmuştur...en büyüğü kızdı sanırım...eğer dizi tarihe bağlı devam ederse...
aaa yeni bişey okudum hamilelikte idrar rengi koyulaşırmış.kız benim 1 haftadır baya baya koyu ben de diyodum üşüttüm müü az mı su içiyorum ben artık iyice ararım herşeyden nem kaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?