bebek cinsiyet belirleme..

aaaaaaaaaa canım sen inş kesin hamilesin yaaaaaaaa bendede öle olmuştu hadi hayırlı olsun , biliyorum canım küsmedğini takılıyoruz işte

ressam sen ne yaptın kız hakkat ben de alışamadım yeni nikine.varmı değişen bişiler belirti filan

canım niye alışamadın sütçüyüz demedikmi ben öyleeee bekliyorum stres yapmıyom vallla napıyım olursa olur olmazsa yine çalışıcaz kiiiiiiii içinizde en çok çalışan bendim bak cetvele ben ben olalı böyle çalışmamıştımbirde bugün kasıklarım regl olacakmışım gibi ağrıdı fakat şuan durdu :44::44::44:

kan testini yaptırdın mı bugün canm idrar testinde bi gün sonrası olmaz diyorlar sen testi yaptır .

malesef kan testi yaptıramıyorum burdaki labr. çalışanların hepsiyle ailecek görüşüyoruz.hepside birbirini tanıyor.yani iyice emin olmadan gitmek istemiyorum geçen ay gitmiştim zaten.

malesef kan testi yaptıramıyorum burdaki labr. çalışanların hepsiyle ailecek görüşüyoruz.hepside birbirini tanıyor.yani iyice emin olmadan gitmek istemiyorum geçen ay gitmiştim zaten.

Tmmm da çok stres yaptın cnm yaaa sabret canını sıkma kahverengi leke belki ondandı bide çok yorulma bu aralar neme lazım

ohh ohhh kızlar maaşallah döktürmüşsünüz yine nerden baksan bi 40 sayfa okuyacaz ben geçmişe doğru gidiyorum izninizle....kakulecim kırmızılar gelmemiş çok sevindim cnm kan testi yatırmaya gitmiştin en son ne oldu? daha geçmişi okumadım da... milkgırl sen ressammıydın cnm bende diyorum kendi kendime ressam nerelerde acaba diye...

aaaaaaaaaa canım sen inş kesin hamilesin yaaaaaaaa bendede öle olmuştu hadi hayırlı olsun , biliyorum canım küsmedğini takılıyoruz işte

ayy inşallah rengincim çok heycanlı oldu bu ay.inşallah beklediğimize değer.

Tmmm da çok stres yaptın cnm yaaa sabret canını sıkma kahverengi leke belki ondandı bide çok yorulma bu aralar neme lazım

tamam canım sağol

Evet canım ressamdım sütçü oldum kızım gelsin diyeeeee

canım kan testi yatıramadım yarın idrar testi yapıcam tekrardan.
dualarınızı bekliyorum kızlar

kızlar hurrem bıle oglan dogurcam dedı dedı ve doguracak

darısı basımıza ne dıyelım

sorma canım yaa bende aynısını düşündüm ama bakasana ilki kızmış
gerçi bu haliylede darısı bize :)

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız

yatıya misafirim var giremiyorum doğru düzgün

ama takipteyim elden geldiğince...

Son düzenleme:
canım kan testi yatıramadım yarın idrar testi yapıcam tekrardan.
dualarınızı bekliyorum kızlar

ya çok alakasız olcak ama bn bu kakulenin pembe patiklerine bayıldım.ayrıca 2 yaşında bi oğlum var inş.2.ye bi kızım olursa mutlaka böyle patikler yapcam ama kızım olsun die ne yapcam?forumun adından yola çıktım da?

aaa yeni bişey okudum hamilelikte idrar rengi koyulaşırmış.kız benim 1 haftadır baya baya koyu ben de diyodum üşüttüm müü az mı su içiyorum ben artık iyice ararım herşeyden nem kaparım

Valla eğer hamileysen canım koyu renk idrarda kız derler açık renk parlak olanda erkek derler bende tuttu ama bilemem tabi doğruluğunu bakalım hayırlısı ama sen kesin hamilesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…