bebek cinsiyet belirleme..

Bide benim oğlanın ultrasonuna baktım ortada duruyo 9.haftada yani ortada oluncada erkek olabiliyomuş BONCUKCUM
inş cnm hayırlısı bellı olmuyor orta olunca her ıkısıde olabılır ama bu yuzumdekı lekeler ve sıvılcelerden bukadar kusmalardan sonra erkek olması mucıze gıbı olur herhalde suanda cınsıyete cok odaklanmak ıstemıyorum aslında Allahın bı lutfumu cektıklerım dıyorum yasadıklarımdan vakıt bulamıyorum kafamı yormaya ıyı olsam gunler gecmek bılmezdı herhalde :)

Hürrem Sultan’ın ilk çocuğu Şehzade Mehmet sonra Mihrimah Sultan, 2. Selim, Beyazıt ve en son Cihangirdir.
cnm nasılsın bende senı merak edıyordum ıyımısın nasıl gıdıyor
bu arada renkrenk kusmus sanırım sıkıldıkca yoklugumdakı gecmısı okuyorum renkrenk nerdesın arkadasım gerı gel
bengununde kanamaları varmıs raporu dolmustur coktan ıns hersey yolundadır
berra ıse sessız sedasız gıtmıs ıns bı sorun yoktur

kakulee kullanıcısından alıntı
aaa yeni bişey okudum hamilelikte idrar rengi koyulaşırmış.kız benim 1 haftadır baya baya koyu ben de diyodum üşüttüm müü az mı su içiyorum ben artık iyice ararım herşeyden nem kaparım

cnm evet cogu kısı boyle anlıyor hamıle oldugunu amabenım ıdrar rengım koyulasmamıstı o yuzden hamıle olduguma yıne ıhtımal vermıyordum evde ovulasyon kıtın varmı ondada cıft cızgı cıkarsa hamıle oluyorsun

senin kaç gün geçti ama içimden bi ses hamile diyo yada olsun diyoooo

8 inde olmam gerekirdi 2 gün geçmiş oldu yani

Valla eğer hamileysen canım koyu renk idrarda kız derler açık renk parlak olanda erkek derler bende tuttu ama bilemem tabi doğruluğunu bakalım hayırlısı ama sen kesin hamilesin bence

yaprakcımmmm canım ne güzel haber bu böyle:13:

hoşgeldin.gittinmi doktora.
cinsiyet kesin artık dimii
dogum yap ,hediyemide alıp evine ziyarete gelcem haberin olsunnn
qwerte de giderimmm
davet filaan beklemiyom sizden :))
Elara bana niye gelmiyon bacım bende ank dayım beklerim valla bu tarafa yolun düşerse
anam biz onu sağa yatmak olarak biliyoz yoksa benmi yanlış biliyom
valla bende sağa yattım öle biliyodum gerçi doğrusu bizim bildiğimiz doğru bence

Hürrem Sultan’ın ilk çocuğu Şehzade Mehmet sonra Mihrimah Sultan, 2. Selim, Beyazıt ve en son Cihangirdir.

ben mihrimah sultan mı büyük yoksa mehmet mi hatırlayamıyorum...ama tahta 2. selim geçecek ve o entirikacı kadın bunu göremiycek...o kadar uğraştığı şeyi göremiycek

canım kaç gün sonra ovulasyon kiti sonuç veriyor

geçmişi okurken ykum gelcekti artık ne kadar hızlısınız kızlar iğnemi oldm bugün 19.45 te

hamılelikte idrar koyuluğunun önemli oldugunu sanmıyorum yenen ve içilen şeyler değiştirir idrarı özellıkle az su ıcılıyorsa idrar koyu renk olur

bir şey sormak istiyorum

http://www.fertilityfriend.com/ttc/

b sıtede nasıl olduysa adet tarıhımı yanlıs yazdım nasıl düzeltebılırım gunlerdır yapamadım

slm kızlar yine herkes burda maşallahh:)
slm cnm :)
Boncuk valla benim içime başından beri erkek doğuyo az kaldı bakalım hayırlısıyla öğrenicez inş. bence erkek hala ısrarlıyım ben
cnm ıns rabbım büyük az kaldı evet
canım kaç gün sonra ovulasyon kiti sonuç veriyor

cnm bak benım normalde yumurtlama gunlerı 2 3 gun cıft cızgı cıkıyordu sonra o sılıklesıyordu sonra tamamen yok oluyordu.reglıme bır hafta varken ıkıncı cızgı cıktı cok koyu olmasadacıktı normalde cıkmıyordu 3 gun kala yabtıgımda ıse ıkısıde aynı koyuluktaydı

Son düzenleme:
elara karşılşamıyoruz özledim seni
evett cnm ya.ben bi kac gündür giremiyorum geceleri.sende gündüzleri pek olamıyorsunn

Elara bana niye gelmiyon bacım bende ank dayım beklerim valla bu tarafa yolun düşerse

sagol cnm oraya gelmem tek dolmuşa bakıyor
sende gel beklerimmm

elara hoş geldin

as hoşgeldin elara

h.b sagolun kızlarr

ok boncuk teşekkürler, nedense bende hep erkek düşünüyorum senin bebişini,
hayırlısıyla gönlündekinin haberini alırız inş.

kullanıcı adı ve şifresi istediginden giremedim siteyee.
ignenide olmuşsun hayırlısı olsun hakkındaa
yarınmı yapcan denemeyi

hepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.

daha sonra detaylı yazarım doğumumu ama 12 dikişle hala oturamıyorum o yüzden ayakta yazıyorum.

suni sancı istemedim kendi sancımla olsun istedim, sonra sancılar artınca kesi yapılmasını da istemedim, keşke kesi yapılmasına karşı çıkmasaydım şuan 2-3 dikişle rahat rahat oturup kalkacaktım. Allahım doğum yapacak olanların yanında olsun, bir ara öyle bir şey oldu ki bebeğin başının çıkmayacağını zannedip tuşe de öylece kalakaldım, ebelerden biri --ablacım ne olur ıkın bak bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sonuç kötü olur anestezi uzmanımız izin de deyince kendime geldim. Yoksa bayılma numarası yapıp hemen sezeryana alsınlar bitsin diye geçti aklımdan.

ben çıkıyorum ayakta dururken dikiş yerlerim patlayacak gibi oluyor. kendinize iyi bakın 1-2 gün içinde detaylı bir doğum hikayesi yazarım.

Bu ara da hamile arkadaşlar korkmasın yırtılan yerleri dikerken hiçbirşey hissetmedim çünküüüüü iğne yapmazsanız dikiş attırmam diye bacaklarımı sımsıkı kapadım :) iğne yapıldıktan sonrada zaten ebe dikerken ben bebeğimi inceledim durdum.

canım bana ebe söylemisti erkek istiyorsan sola yatacan diye erkek bbebiş soldan olusurmu sagda gelişirmiş

bunu bende duymuştum ama bilemiyorum tabii çoğunluk sağ diyor cnm ..yanlızca şuan 7 aylık hamiş bi arkadaşım var oda kız olsun diye sola yattı ama ikinciye oğlu olucak kısmetse birtek sağa yada sola yatmakla olmaz tabi elaranın dediği gibi.... allah gönlündekini hayırlısıyla versin inşaalah 3 aylık olmuşsun artık dr un tahminlerde bulunabilir aslında demedimi bişey

aaa nisan gelmişşşş
hoşgeldin cnmm.ogluşunnn dogdu galiba.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ailesine ,devletine milletine hayırlı bi evlat olsun inşallahhh
nasılsın bebeiş nasıl?ismini ne koydunuzzz
dogumun nasıl gectii
hadii anlattt meraktayızzzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…