- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.641
inş cnm hayırlısı bellı olmuyor orta olunca her ıkısıde olabılır ama bu yuzumdekı lekeler ve sıvılcelerden bukadar kusmalardan sonra erkek olması mucıze gıbı olur herhalde suanda cınsıyete cok odaklanmak ıstemıyorum aslında Allahın bı lutfumu cektıklerım dıyorum yasadıklarımdan vakıt bulamıyorum kafamı yormaya ıyı olsam gunler gecmek bılmezdı herhalde :)Bide benim oğlanın ultrasonuna baktım ortada duruyo 9.haftada yani ortada oluncada erkek olabiliyomuş BONCUKCUM
cnm nasılsın bende senı merak edıyordum ıyımısın nasıl gıdıyorHürrem Sultanın ilk çocuğu Şehzade Mehmet sonra Mihrimah Sultan, 2. Selim, Beyazıt ve en son Cihangirdir.
senin kaç gün geçti ama içimden bi ses hamile diyo yada olsun diyoooo
ya çok alakasız olcak ama bn bu kakulenin pembe patiklerine bayıldım.ayrıca 2 yaşında bi oğlum var inş.2.ye bi kızım olursa mutlaka böyle patikler yapcam ama kızım olsun die ne yapcam?forumun adından yola çıktım da?
Valla eğer hamileysen canım koyu renk idrarda kız derler açık renk parlak olanda erkek derler bende tuttu ama bilemem tabi doğruluğunu bakalım hayırlısı ama sen kesin hamilesin bence
Elara bana niye gelmiyon bacım bende ank dayım beklerim valla bu tarafa yolun düşersehoşgeldin.gittinmi doktora.
cinsiyet kesin artık dimii
dogum yap ,hediyemide alıp evine ziyarete gelcem haberin olsunnn
qwerte de giderimmm
davet filaan beklemiyom sizden :))
valla bende sağa yattım öle biliyodum gerçi doğrusu bizim bildiğimiz doğru benceanam biz onu sağa yatmak olarak biliyozyoksa benmi yanlış biliyom
inş cnm hayırlısı bellı olmuyor orta olunca her ıkısıde olabılır ama bu yuzumdekı lekeler ve sıvılcelerden bukadar kusmalardan sonra erkek olması mucıze gıbı olur herhalde suanda cınsıyete cok odaklanmak ıstemıyorum aslında Allahın bı lutfumu cektıklerım dıyorum yasadıklarımdan vakıt bulamıyorum kafamı yormaya ıyı olsam gunler gecmek bılmezdı herhalde :)
Boncuk valla benim içime başından beri erkek doğuyo az kaldı bakalım hayırlısıyla öğrenicez inş. bence erkek hala ısrarlıyım ben
cnm evet cogu kısı boyle anlıyor hamıle oldugunu amabenım ıdrar rengım koyulasmamıstı o yuzden hamıle olduguma yıne ıhtımal vermıyordum evde ovulasyon kıtın varmı ondada cıft cızgı cıkarsa hamıle oluyorsun
slm kızlar yine herkes burda maşallahh:)
Hürrem Sultan’ın ilk çocuğu Şehzade Mehmet sonra Mihrimah Sultan, 2. Selim, Beyazıt ve en son Cihangirdir.
kakulee kullanıcısından alıntı
aaa yeni bişey okudum hamilelikte idrar rengi koyulaşırmış.kız benim 1 haftadır baya baya koyu ben de diyodum üşüttüm müü az mı su içiyorum ben artık iyice ararım herşeyden nem kaparım
cnm evet cogu kısı boyle anlıyor hamıle oldugunu amabenım ıdrar rengım koyulasmamıstı o yuzden hamıle olduguma yıne ıhtımal vermıyordum evde ovulasyon kıtın varmı ondada cıft cızgı cıkarsa hamıle oluyorsun
slm cnm :)slm kızlar yine herkes burda maşallahh:)
cnm ıns rabbım büyük az kaldı evetBoncuk valla benim içime başından beri erkek doğuyo az kaldı bakalım hayırlısıyla öğrenicez inş. bence erkek hala ısrarlıyım ben
canım kaç gün sonra ovulasyon kiti sonuç veriyor
evett cnm ya.ben bi kac gündür giremiyorum geceleri.sende gündüzleri pek olamıyorsunnelara karşılşamıyoruz özledim seni
Elara bana niye gelmiyon bacım bende ank dayım beklerim valla bu tarafa yolun düşerse
elara hoş geldin
as hoşgeldin elara
ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize.sabaha görüşürüz inşallah.
slm cnm :)
cnm ıns rabbım büyük az kaldı evet
cnm bak benım normalde yumurtlama gunlerı 22 3 gun cıft cızgı cıkıyordu sonra o sılıklesıyordu sonra tamamen yok oluyordu.reglıme bır hafta varken ıkıncı cızgı cıktı cok koyu olmasadacıktı normalde cıkmıyordu 3 gun kala yabtıgımda ıse ıkısıde aynı koyuluktaydı
geçmişi okurken ykum gelcekti artık ne kadar hızlısınız kızlar iğnemi oldm bugün 19.45 te
hamılelikte idrar koyuluğunun önemli oldugunu sanmıyorum yenen ve içilen şeyler değiştirir idrarı özellıkle az su ıcılıyorsa idrar koyu renk olur
bir şey sormak istiyorum
http://www.fertilityfriend.com/ttc/
b sıtede nasıl olduysa adet tarıhımı yanlıs yazdım nasıl düzeltebılırım gunlerdır yapamadım
canım bana ebe söylemisti erkek istiyorsan sola yatacan diye erkek bbebiş soldan olusurmu sagda gelişirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?