- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.661
hepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
daha sonra detaylı yazarım doğumumu ama 12 dikişle hala oturamıyorum o yüzden ayakta yazıyorum.
suni sancı istemedim kendi sancımla olsun istedim, sonra sancılar artınca kesi yapılmasını da istemedim, keşke kesi yapılmasına karşı çıkmasaydım şuan 2-3 dikişle rahat rahat oturup kalkacaktım. Allahım doğum yapacak olanların yanında olsun, bir ara öyle bir şey oldu ki bebeğin başının çıkmayacağını zannedip tuşe de öylece kalakaldım, ebelerden biri --ablacım ne olur ıkın bak bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sonuç kötü olur anestezi uzmanımız izin de deyince kendime geldim. Yoksa bayılma numarası yapıp hemen sezeryana alsınlar bitsin diye geçti aklımdan.
ben çıkıyorum ayakta dururken dikiş yerlerim patlayacak gibi oluyor. kendinize iyi bakın 1-2 gün içinde detaylı bir doğum hikayesi yazarım.
Bu ara da hamile arkadaşlar korkmasın yırtılan yerleri dikerken hiçbirşey hissetmedim çünküüüüü iğne yapmazsanız dikiş attırmam diye bacaklarımı sımsıkı kapadım :) iğne yapıldıktan sonrada zaten ebe dikerken ben bebeğimi inceledim durdum.
hepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
daha sonra detaylı yazarım doğumumu ama 12 dikişle hala oturamıyorum o yüzden ayakta yazıyorum.
suni sancı istemedim kendi sancımla olsun istedim, sonra sancılar artınca kesi yapılmasını da istemedim, keşke kesi yapılmasına karşı çıkmasaydım şuan 2-3 dikişle rahat rahat oturup kalkacaktım. Allahım doğum yapacak olanların yanında olsun, bir ara öyle bir şey oldu ki bebeğin başının çıkmayacağını zannedip tuşe de öylece kalakaldım, ebelerden biri --ablacım ne olur ıkın bak bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sonuç kötü olur anestezi uzmanımız izin de deyince kendime geldim. Yoksa bayılma numarası yapıp hemen sezeryana alsınlar bitsin diye geçti aklımdan.
ben çıkıyorum ayakta dururken dikiş yerlerim patlayacak gibi oluyor. kendinize iyi bakın 1-2 gün içinde detaylı bir doğum hikayesi yazarım.
Bu ara da hamile arkadaşlar korkmasın yırtılan yerleri dikerken hiçbirşey hissetmedim çünküüüüü iğne yapmazsanız dikiş attırmam diye bacaklarımı sımsıkı kapadım :) iğne yapıldıktan sonrada zaten ebe dikerken ben bebeğimi inceledim durdum.
kullanıcı adı ve şifresi istediginden giremedim siteyee.
ignenide olmuşsun hayırlısı olsun hakkındaa
yarınmı yapcan denemeyi
cnm çok geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini hikayeni heyecanla bekliyoruzhepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
cnm çok geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini hikayeni heyecanla bekliyoruzhepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
evet yarın yapıcaz akşam 24-30 saat arasında olmuş olcak
evet yarın yapıcaz akşam 24-30 saat arasında olmuş olcak
h.b sagoll milk
erenaltan sana 2 mesaj atmıştım geldimi?
bide sancın ve akıntın cok oldugunda yap
yaklaşık 36.saatte catlar deniliyorn ama sen agrı yada akıntını takip ett
36 saat sabah 7 ye gelıyorr ozamanda yapmamız lazım ozaman ama işe gıtmek ıcın kalkcam uzanamıcamm:18:
hadi canım hayırlısı olsun allah gönlündekini versin inş.
kızlar ben okadar heyecanlandım ki denemede
her gece bir düğün dedikya inanın yeni gelin gibiydim:)
ayy dayanamayıp zar zor oturudm bebeğimide emzirdim az biraz geldim. ağlarsa çıkarım.aaa nisan gelmişşşş
hoşgeldin cnmm.ogluşunnn dogdu galiba.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ailesine ,devletine milletine hayırlı bi evlat olsun inşallahhh
nasılsın bebeiş nasıl?ismini ne koydunuzzz
dogumun nasıl gectii
hadii anlattt meraktayızzzz:)
aynen bende çok heyecanlandımm iğne olrken bile denemede stres yapcam kesın inşallaahh Allah ım bana sağlıklı bir oğul nasip eder
hayırlısı yinede
ama en çok hamıle kalıpta bebeğimi kaybetmekten korkuyorummm
Allah ım beni bebeğimle sınamasın Yarabbim kimseyide...
gece 12-1 gibi yapsanızda olur
ya zaten agrıdan akıntıdan anlarsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?