bebek cinsiyet belirleme..

gece 12-1 gibi yapsanızda olur
ya zaten agrıdan akıntıdan anlarsınn

Elara akıntı demişken, ilişkiden 1 gün sonra gelen şeyin kendi akıntımmı yada menimi olduğunu nasıl ayırt edicez.
bende oldu bu durum demiştim yaa tip olarak yumurta akı şeklindeki akıntıya çok benziyordu ama miktarıda akıntı olamayacak kadar çoktu ayıptır söylemesi tuvalet kağınıda geldi zaten hepsi çamaşırımda yoktu ve sadece 1 kez oldu. valla kafamı kurcalayan tek şey bu akıntı
ben akıntım oldu dediğimde sperm olabilir demiştiniz ama ben moral bozukluğundan sormayı akıl bile edemedim o zaman, sonra kakuleeden fikir almıştım.
sen ne diyorsun

aminn cnm inşallah pko oldugu için düşükten v.s korkuyorum ama dr kontrole gıdıcem süreklı takıpte olmak ıstıyorm bir hamıle kalımda inşallahh

evet cınsıyet 2. planda kesınlıkle sağlıklı bır bebeğim olsun inşallah

Yok gibi bişey bendeki belirtiler adet günü belirtileri gbi oluyo oğlumda öyle olmuştum hatta adte olcam sanıp ilaç bilem içmiştim bekliyorum cnm nasip

bugün bendende akıntı geldı tamamen şefaftı saydam renksız ve uzayan yapısı vardı ama sperm oldgunda ıncelerek uzamıyo ve beyazımsı oluyo

doğru mu???

niye en kötüsünü aklına getiriyorsun canım allah korusun
iyi düşün iyi olsun inşallah

kızlar bende yumurta sağ da ama daha çok sol kasığımda sancı oluyor dr sordum yansıma sancısı dedı bunu yasayan var mı

meni rengi açık sarı gibi yada kirli beyaz gibi oluyorr galibaa
senden gelen akıntı şeffaf yumurta akı gibiyse bu sperm degildir diye düşünüyorumm
ama içerde senin akıntınla karışıp farklı bi renkte almış olabilirrr:44:
yani net bişi söliyemicemmm.

kızlar bende yumurta sağ da ama daha çok sol kasığımda sancı oluyor dr sordum yansıma sancısı dedı bunu yasayan var mı

evet canım benimde sağdaydı yumurta, ovulasyondan önce solum ağrıdı hep ama çatladığını düşündüğüm gün (hesapta yanlışlık yoksa) sağ taraf bariz bir şekilde daha çok ağrıdı.

bugün bendende akıntı geldı tamamen şefaftı saydam renksız ve uzayan yapısı vardı ama sperm oldgunda ıncelerek uzamıyo ve beyazımsı oluyo

doğru mu???

bir bilsem kızlar ne olduğunu rahatlıyacağım ama bu dediklerinizden akıntı gibi anlıyorum
öfff pöfff allahtan hayırlısı, ve ben yumurtamı sanki hala hissediyorum sağ tarafta
belki çok erken ama midem bile bir tuaf psikolojikte olabilir tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…