- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.681
milk senin adet günün nezamandı
gece 12-1 gibi yapsanızda olur
ya zaten agrıdan akıntıdan anlarsınn
h.b sagoll milk
erenaltan sana 2 mesaj atmıştım geldimi?
aminn
sen niye böle şeyler düşünüpte strese sokuyon kendinii
rahatt oll,bol bol dua ett.
stresde etkiler hamileligii
ilk cocugun olcakkk,olayı akışına bırak ,keyfini cıkarrrr
cinsiyet olayı şuan senin için en son plann olmalı.cünkü pko sunn.
inşallah yakın zamanda hamiş kalır saglıklı bi bebegin olur.
sen belirti filan yok galiba dimi
farklı taryıcıdanda girdim yine atıldımmmm banlanıyomda benimmi haberim yok acepnisandakar hayırlı olsun bebişin
Elara akıntı demişken, ilişkiden 1 gün sonra gelen şeyin kendi akıntımmı yada menimi olduğunu nasıl ayırt edicez.
bende oldu bu durum demiştim yaa tip olarak yumurta akı şeklindeki akıntıya çok benziyordu ama miktarıda akıntı olamayacak kadar çoktu ayıptır söylemesi tuvalet kağınıda geldi zaten hepsi çamaşırımda yoktu ve sadece 1 kez oldu. valla kafamı kurcalayan tek şey bu akıntı
ben akıntım oldu dediğimde sperm olabilir demiştiniz ama ben moral bozukluğundan sormayı akıl bile edemedim o zaman, sonra kakuleeden fikir almıştım.
sen ne diyorsun
bende merak ettim milkgrl
bel ve kasık ağrın yada akıntın nasıl?
aynen bende çok heyecanlandımm iğne olrken bile denemede stres yapcam kesın inşallaahh Allah ım bana sağlıklı bir oğul nasip eder
hayırlısı yinede
ama en çok hamıle kalıpta bebeğimi kaybetmekten korkuyorummm
Allah ım beni bebeğimle sınamasın Yarabbim kimseyide...
Elara akıntı demişken, ilişkiden 1 gün sonra gelen şeyin kendi akıntımmı yada menimi olduğunu nasıl ayırt edicez.
bende oldu bu durum demiştim yaa tip olarak yumurta akı şeklindeki akıntıya çok benziyordu ama miktarıda akıntı olamayacak kadar çoktu ayıptır söylemesi tuvalet kağınıda geldi zaten hepsi çamaşırımda yoktu ve sadece 1 kez oldu. valla kafamı kurcalayan tek şey bu akıntı
ben akıntım oldu dediğimde sperm olabilir demiştiniz ama ben moral bozukluğundan sormayı akıl bile edemedim o zaman, sonra kakuleeden fikir almıştım.
sen ne diyorsun
aaaa senindemi oluyo benim şimdi biraz düzelir gibi oldu ama sinir bozucu yaaaaaa
kızlar bende yumurta sağ da ama daha çok sol kasığımda sancı oluyor dr sordum yansıma sancısı dedı bunu yasayan var mı
h.b sagoll milk
erenaltan sana 2 mesaj atmıştım geldimi?
Allah allah sankim ayna çok şaşırdım ya
kızlar bende yumurta sağ da ama daha çok sol kasığımda sancı oluyor dr sordum yansıma sancısı dedı bunu yasayan var mı
meni rengi açık sarı gibi yada kirli beyaz gibi oluyorr galibaa
senden gelen akıntı şeffaf yumurta akı gibiyse bu sperm degildir diye düşünüyorumm
ama içerde senin akıntınla karışıp farklı bi renkte almış olabilirrr:44:
yani net bişi söliyemicemmm.
bugün bendende akıntı geldı tamamen şefaftı saydam renksız ve uzayan yapısı vardı ama sperm oldgunda ıncelerek uzamıyo ve beyazımsı oluyo
doğru mu???
niye en kötüsünü aklına getiriyorsun canım allah korusun
iyi düşün iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?