bebek cinsiyet belirleme..

Geçmiş olsun canım bebğinide güle güle büyüt allahım sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş.

ben o mesajları ögleden önce yolladım sana
kac kere giriş yaptın görmedinmi???
sana bu sayfaya ilk geldigindede 2 mesaj attmıştım yine ses cıkmamıştı
kızdım ve yollamadım kalan msjları,ama bugün neyse dedim,dayanamadım yolladım yine aynı duyarsızlıkla karşılaştım
böle yapanlara en ufak bi şey yazmak içimden gelmiyorr

ben o kadar cok kişiyee bu mesajları yolladımkii
ama bi tek sendenn tşk msjı almadım
egomu tatmin için tşk beklermiyorum
ama herşeyin bi adabı, uslubu vardır
aylarca emek verilen şeyler 4 mesajda geliyorsa bi teşekkürr cok degil.
herneyse...

Kızlar ne hızlısınız ya bi iki parça bişey ütüleyim dedim güya sohbetin içindeyim ama gene geçmiş okuyorum ne çabuk yazdınız 6 sayfa olmuş ya bakın biz hamileler peşinizden zor koşuyoruz artık az az yazın

Kıyamam sana tmm ben çıktım bile ...hem atıyorlar zaten

kızlar bende yumurta sağ da ama daha çok sol kasığımda sancı oluyor dr sordum yansıma sancısı dedı bunu yasayan var mı

aa böle bişi varsa süperrrr
cünkü benim genelde sol kasıgım agrırr ,yumurtama öncesinde

rüyan hayır olsunn cnm
bekkliyoruz haberleriniii

yok cnm daha neler.
şimdiye yumurtamı kalırrr
en son gittiginde kac mm di yumurtan ve hangi gündü?

kızlarrrr yine atıldım cinnet geçircem en iysi ben çıkıyım teknoloji azmimi yendi öpüldünüz by

iyi gecelerrr

baştan aşagı yuvarlan gel cnmm

ben bu ay çektıgım kasın sancısını sımdıye kadar cekmedım desem yerı var belkıde yumurtam oluşmuyordu olussada buyumuyordu belkıde

kızlar metformın hammeddelı bır ılac var duyan kullanan varmı glukofen glucopage ben kullanıyorum ve bu ay sağlıklı ymurtamın olmasını sağladığını düşünüyorum

kızkardesımın esınde problem vardı sperm kalıtesı ve sayısı acısından kardesıme de b ılacı vermıstı dr kı kardesımde pko falan yok kullandıgı ay da hamıle kalmıstı hemde mıkroenjeksıyon ıcın aldıkları randevuya gıdemeden bi araştırıp doktorunuza sorun ıstersenız

Aman kızlar ne bu çektiğimiz biz kadınların her daim ağrı sancı çekiyoruz yumurtlamada ağrır adette ağrır hamile kalırsınız ağrır valla benim acayip ağrılarım başladı rahim çekiliyomuş ondan oluyomuş bu ağrılar öle dediler doğumda ağrır doğumdan sonrada başa çıkar baş ağrıları başlar offff hep çekiyoruz ya erkeklik dahamı kolay ne Allah kolaylık ve sabır versin hepimize inş.

kızlar ya bişi sorcam biz 7 yıldır kondom yada geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz adetime 1 hafta kala ve adetimin 9. gününe kadar tabiii adet olduğum dönem değil adetim 6-7 gün sürüyo 8ve 9. günlerinde ilişki olursa korunmuyoruz gebelik şansı yok diye biliyodum ama yok diye bişi yokmuş düşükmüş düzenli yumurtluyorum diye heralde kaza maza olmadı çünkü yumurtladığım zaman belli ama bu yönteme artık güvenmiyim mi yoksa bişi olmaz mı ?duydunuzmu böyle bişey ne diyosunuz ?

Valla canım ben 7 sene hap kullandım bıraktım adetim 7 gün sürüyo bittiği gece ve 9. gece ilişki oldu şuan hamileyim yani bence her daim hamilelik şansı var

benim çok uykum geldi ...yarın kızımı dişçiye götürücem.. sonrada bi kaçgün ananeye gidicez uyuyayımda erken kalkayım herkese iyi geceler..sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…