- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.701
hepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
daha sonra detaylı yazarım doğumumu ama 12 dikişle hala oturamıyorum o yüzden ayakta yazıyorum.
suni sancı istemedim kendi sancımla olsun istedim, sonra sancılar artınca kesi yapılmasını da istemedim, keşke kesi yapılmasına karşı çıkmasaydım şuan 2-3 dikişle rahat rahat oturup kalkacaktım. Allahım doğum yapacak olanların yanında olsun, bir ara öyle bir şey oldu ki bebeğin başının çıkmayacağını zannedip tuşe de öylece kalakaldım, ebelerden biri --ablacım ne olur ıkın bak bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sonuç kötü olur anestezi uzmanımız izin de deyince kendime geldim. Yoksa bayılma numarası yapıp hemen sezeryana alsınlar bitsin diye geçti aklımdan.
ben çıkıyorum ayakta dururken dikiş yerlerim patlayacak gibi oluyor. kendinize iyi bakın 1-2 gün içinde detaylı bir doğum hikayesi yazarım.
Bu ara da hamile arkadaşlar korkmasın yırtılan yerleri dikerken hiçbirşey hissetmedim çünküüüüü iğne yapmazsanız dikiş attırmam diye bacaklarımı sımsıkı kapadım :) iğne yapıldıktan sonrada zaten ebe dikerken ben bebeğimi inceledim durdum.
cnm gelmiş mesajların okudum çok teşekkür ederim allah gönlüne göre versin emeğine ,ellerine,yüreğine sağlık...geçmişi okumaya çalışıyodumda o yüzden bakamamıştım kusura bakma olur mu? tekrar tekrar teşekkürler iyiki varsın cnmmmm
elera canm bana kız görünüo demişsin banada öle doğuo rüyamda yeşil incir gördm kız diyorlar ama hayırlısı teşekür ederm yardmn için pazartesi veya salı doktra gitcem belli olursa ilk buraya yazcam inşallah
Kızlar ne hızlısınız ya bi iki parça bişey ütüleyim dedim güya sohbetin içindeyim ama gene geçmiş okuyorum ne çabuk yazdınız 6 sayfa olmuş ya bakın biz hamileler peşinizden zor koşuyoruz artık az az yazın
kızlar bende yumurta sağ da ama daha çok sol kasığımda sancı oluyor dr sordum yansıma sancısı dedı bunu yasayan var mı
elera canm bana kız görünüo demişsin banada öle doğuo rüyamda yeşil incir gördm kız diyorlar ama hayırlısı teşekür ederm yardmn için pazartesi veya salı doktra gitcem belli olursa ilk buraya yazcam inşallah
bir bilsem kızlar ne olduğunu rahatlıyacağım ama bu dediklerinizden akıntı gibi anlıyorum
öfff pöfff allahtan hayırlısı, ve ben yumurtamı sanki hala hissediyorum sağ tarafta
belki çok erken ama midem bile bir tuaf psikolojikte olabilir tabi
kızlarrrr yine atıldım cinnet geçircem en iysi ben çıkıyım teknoloji azmimi yendi öpüldünüz by
Kızlar ne hızlısınız ya bi iki parça bişey ütüleyim dedim güya sohbetin içindeyim ama gene geçmiş okuyorum ne çabuk yazdınız 6 sayfa olmuş ya bakın biz hamileler peşinizden zor koşuyoruz artık az az yazın
aa böle bişi varsa süperrrr
cünkü benim genelde sol kasıgım agrırr ,yumurtama öncesinde
cnm bnm sağ yumurtalğım yok ama herzaman olmasada çoğunlukla sağ kasığım sancıyo demek ondanmış bende diyodum bu tarafta yumurta yok nolii diye
kızlar ya bişi sorcam biz 7 yıldır kondom yada geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz adetime 1 hafta kala ve adetimin 9. gününe kadar tabiii adet olduğum dönem değil adetim 6-7 gün sürüyo 8ve 9. günlerinde ilişki olursa korunmuyoruz gebelik şansı yok diye biliyodum ama yok diye bişi yokmuş düşükmüş düzenli yumurtluyorum diye heralde kaza maza olmadı çünkü yumurtladığım zaman belli ama bu yönteme artık güvenmiyim mi yoksa bişi olmaz mı ?duydunuzmu böyle bişey ne diyosunuz ?
kızlar testi yaptım çok çok silik çıktı yaaa offf.ben hastaneye gidiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?