- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.721
ezelll ne yaptınnn ? akıntıların nasıl
ben bugün ateş ölçmeye başladım 36,5 normal herhalde dimi
canım ben hastacııık olduummm sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm 36,5 tu sonra kalktım karbonatayı aldım tuvalete gittim test yapıcaktım ki küloduma bir baktım azıcııık pembişlik var belki yerleşme kanaması falandır dedim karbonatayı yaptım kabarmadı zaten sonrada kırmızılar geldi
Mini Etek
ne yaptın canım denemen oldumu ???
kaçınsı saatte yaptın enemeyi ?
yok daha deneme yapmadım dün akşam 19,45 de ıgneyı oldum bu akşam deneme yapcaz
günaydın canım..
hadi bakalım allah hayırlısını versin..
aminn cnm ben çatlatma iğnesini göbekten oldum ovıtrelle olan var mı nerden oldunuz ??
kız bende göbekten oldum
ne zaman oldun iğneyı ovıtrelle mı prgnyl mı
günaydın kızlar nasılsınz
hepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
daha sonra detaylı yazarım doğumumu ama 12 dikişle hala oturamıyorum o yüzden ayakta yazıyorum.
suni sancı istemedim kendi sancımla olsun istedim, sonra sancılar artınca kesi yapılmasını da istemedim, keşke kesi yapılmasına karşı çıkmasaydım şuan 2-3 dikişle rahat rahat oturup kalkacaktım. Allahım doğum yapacak olanların yanında olsun, bir ara öyle bir şey oldu ki bebeğin başının çıkmayacağını zannedip tuşe de öylece kalakaldım, ebelerden biri --ablacım ne olur ıkın bak bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sonuç kötü olur anestezi uzmanımız izin de deyince kendime geldim. Yoksa bayılma numarası yapıp hemen sezeryana alsınlar bitsin diye geçti aklımdan.
ben çıkıyorum ayakta dururken dikiş yerlerim patlayacak gibi oluyor. kendinize iyi bakın 1-2 gün içinde detaylı bir doğum hikayesi yazarım.
Bu ara da hamile arkadaşlar korkmasın yırtılan yerleri dikerken hiçbirşey hissetmedim çünküüüüü iğne yapmazsanız dikiş attırmam diye bacaklarımı sımsıkı kapadım :) iğne yapıldıktan sonrada zaten ebe dikerken ben bebeğimi inceledim durdum.
kız senle konuştukya heyacanlandın galiba :))) bende çok heyacanlıydım çünkü
ovıtrella oldum 02 şubatta iğne oldum 32.saatte deneme yaptık
kızlar bende yumurta sağ da ama daha çok sol kasığımda sancı oluyor dr sordum yansıma sancısı dedı bunu yasayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?