bebek cinsiyet belirleme..

kızlar hepinize günaydın ben bu sabah hastalandım bu durumda yumurtamın çatlamasından 15 gün sonra hastalanmış oluyorum dimi 26 ocakta çatladı yumurtam

ezelll ne yaptınnn ? akıntıların nasıl
ben bugün ateş ölçmeye başladım 36,5 normal herhalde dimi

canım ben hastacııık olduummm sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm 36,5 tu sonra kalktım karbonatayı aldım tuvalete gittim test yapıcaktım ki küloduma bir baktım azıcııık pembişlik var belki yerleşme kanaması falandır dedim karbonatayı yaptım kabarmadı zaten sonrada kırmızılar geldi

geçmişi okuyamadım birazdan okuyacağım bakalım neler kaynattınız akşam

kakulecim canım sen hala neyin stresini yapıyorsun bacımmm hamişsin işteee daha neee

hadi hayırlısı olsunnn

günaydınnnnn

kakule hamileeeeeeeeeeeeeeeeeee oley bu ayın ilk süprizi senden

kızlar ben varya uyuyamadım heyecandan ya dön dön mahvoldum

günaydın
nisandakar canım.dogum yapmışsın.hayırlı evlat olsun.inşallah..sağlıklı sıhatle yaşasın.
kakule silik çizgi çıkmış işte.tamamdır hamilesin.ama artık şu kan testini yap yaww..
umut,ezel sizlerede günaydın.
elara evet gögsün ondan şiş olabilir.tek memeyle bu zamana kadar emzirmişsin valla tebrik ederim.peki ne zaman kesmeyi düşünüyorsun.yada kızınamı bıraktın kararı.ya benim aslında sorum var bunlarla. çünkü benim kız emmeyi bırakacak gibi eğdimmi yıkıyo ortalığı.neyse şikir en azından bir yaşına kadar emdi.ama ben daha emzirmeyi düşündüğüm için direniyorum alsın dye.senn kız memeye hala düşkünmü.yani uykuda falan arıyormu.yada memede uyuyormu..valla yıkıyo ortalığı .u haftalarda bayagı sıkıntı yaşıyorum küçükle ilgili.((

Kızlar ateş ölçmeyle ilgili topiğe bakıyordum
orda bi arkadaş aynı benim gibi 18 mm ken iğne vurulmuş ve 3 gün sonra yumurtası çatlamış
bunuda iğneden 2 gün sonra dr gitmiş yumurtası hala duruyomuşş :97::97: bu şekilde öğrenmiş

canım bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

kız senle konuştukya heyacanlandın galiba :))) bende çok heyacanlıydım çünkü
ovıtrella oldum 02 şubatta iğne oldum 32.saatte deneme yaptık

evet cnm yaa çok heyecanlıyımm
biz 1,5 yıllık evlıyız ben 2 yıl bıtınce ıstıyordum ama pko oldugumu öğrenınce beklememeye karar verdım

siz iğneden sonra gün aşırımı ılıskı yasadınız ve sancın falan oldumu benım dünden berı sancım falan yok acaba erken mı çatladı
bir de iğne olmak için neden yumurtanın 21-22 olmasını beklemedınız benım dr 20 ve üstü olursa iğne verıcem demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…