- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.761
Günaydin Elara kiz dün ortaga attigim son yönteminden sonra meraklilar artmis hatta Renginnn gruplasma yapmayin diye msj atmis alem kiz bunlar......
sayfaya ilk gelindiginde slm verip, yöntem möntem ne anlat demeyenlere karşı gayet kibar ve sıcagızdırr
ama aksi takdirde gayettt kaba olabiliyoruzzzz,takip etttigine göre bununda farkındasındır galiba:)
sanada ii akşamlar
o konuda çok hak veriyorum sizlere sonuçta burada herkesin aylardır emeği var.Gelipte hadi bakalım anlatın demek tamamen bencillik bana göre,bu kadar emeğe yeni katılan biride dönüp geçmişi okuyarak emek versin diye düşünüyorum :)
Kızlar ateş ölçmeyle ilgili topiğe bakıyordum
orda bi arkadaş aynı benim gibi 18 mm ken iğne vurulmuş ve 3 gün sonra yumurtası çatlamış
bunuda iğneden 2 gün sonra dr gitmiş yumurtası hala duruyomuşş :97::97: bu şekilde öğrenmiş
herkese günaydın.yumurta 18 mm olunca normalde iğnesiz kaç gün sonra çatlar.bilgisi olan varmı.
herkese günaydın.yumurta 18 mm olunca normalde iğnesiz kaç gün sonra çatlar.bilgisi olan varmı.
benim adetimin 11. günü 16mm ydi adetin 15. günü çatladı yani 4 gün sonra 18 mm 2 gün sonra çatlayabilir buna göre
kızlar testi yaptım çok çok silik çıktı yaaa offf.ben hastaneye gidiyorum....
hepinize merhaba arkadaşlar. doğumumu yaptım, yemin ediyorum hepiniz için o sancı aralarında dualarımı da ettim. :) hoş sancı bastırınca ne dediğimi karıştrıp sancı bitince acele acele tekrar tekrar kaç kez dua ettim sizin için sayısını hatırlamıyorum bile.
daha sonra detaylı yazarım doğumumu ama 12 dikişle hala oturamıyorum o yüzden ayakta yazıyorum.
suni sancı istemedim kendi sancımla olsun istedim, sonra sancılar artınca kesi yapılmasını da istemedim, keşke kesi yapılmasına karşı çıkmasaydım şuan 2-3 dikişle rahat rahat oturup kalkacaktım. Allahım doğum yapacak olanların yanında olsun, bir ara öyle bir şey oldu ki bebeğin başının çıkmayacağını zannedip tuşe de öylece kalakaldım, ebelerden biri --ablacım ne olur ıkın bak bebeğin kalp atışları yavaşlarsa sonuç kötü olur anestezi uzmanımız izin de deyince kendime geldim. Yoksa bayılma numarası yapıp hemen sezeryana alsınlar bitsin diye geçti aklımdan.
ben çıkıyorum ayakta dururken dikiş yerlerim patlayacak gibi oluyor. kendinize iyi bakın 1-2 gün içinde detaylı bir doğum hikayesi yazarım.
Bu ara da hamile arkadaşlar korkmasın yırtılan yerleri dikerken hiçbirşey hissetmedim çünküüüüü iğne yapmazsanız dikiş attırmam diye bacaklarımı sımsıkı kapadım :) iğne yapıldıktan sonrada zaten ebe dikerken ben bebeğimi inceledim durdum.
Ana Bengu gelmis kiz ne yapiyon bacim sesin cikmiyordu hersey yolundadir insaAllah..................
senin cetvelin niye silindi ???
ezel sende ateş takibi yapsana bu ay
BENDE ATEŞ TAKİBİ YAPIORUM 1 ŞUBATTAN YANI adetın 11, gununden itibaren 36,0 ile 36,4 arasında seyredıyor sabah aynı saatlerde dıl altından ölçüm yapıyorum
16 mm den 4 gün sonra çatladıysa ki dün de çatlatma iğnesi oldum benım bugun yumurta buyuk olasılıkla çatlıcakk inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?