bebek cinsiyet belirleme..

o konuda çok hak veriyorum sizlere sonuçta burada herkesin aylardır emeği var.Gelipte hadi bakalım anlatın demek tamamen bencillik bana göre,bu kadar emeğe yeni katılan biride dönüp geçmişi okuyarak emek versin diye düşünüyorum :)

herkese günaydın.yumurta 18 mm olunca normalde iğnesiz kaç gün sonra çatlar.bilgisi olan varmı.

kızlar testi yaptım çok çok silik çıktı yaaa offf.ben hastaneye gidiyorum....
silik milik kakuleeeeee hayırlı olsun hamılesınnnnn şimdi senı beklıcez kese nirde bio ne cinsiyeti ne amanında aman

hayırlı olsun arkadasım sağlıcakla büyüt bebişini:18::18::18::18::18:işte böle duyunca doğumu korkuyorum pisikolojım yerle bir oluyo sezaryanı düşünüyom bu yuzden

senin cetvelin niye silindi ???
ezel sende ateş takibi yapsana bu ay

BENDE ATEŞ TAKİBİ YAPIORUM 1 ŞUBATTAN YANI adetın 11, gununden itibaren 36,0 ile 36,4 arasında seyredıyor sabah aynı saatlerde dıl altından ölçüm yapıyorum

16 mm den 4 gün sonra çatladıysa ki dün de çatlatma iğnesi oldum benım bugun yumurta buyuk olasılıkla çatlıcakk inşallahh

hayırlısı inşallah stres yapmadan sabaha kadar yat uyu kalkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…