bebek cinsiyet belirleme..

cnmm bu senin elinde olan bişidegilki
düşük yaptıgın cocuklar yaşasaydı sende şuan 3 cocuklu anne olcaktınn
herşey nasip kısmett

Kızlar ben çıkıyorum mesai bitti sizi çoook seviyorummmm

güle gülee

ayy koptummmmm ilahiii

Doğru ikizleri var ama cinsiyet hatırlamıyorum canım. Neyse iftar geliyor size gene dua edecem, söz

Malesef kızlar hürremin ilk çocuğu kız olmalı tarihe göre

13.10.1980 doğum tarihim...ilişki günleri çok sıktı tam hatırlamıyorum ama 24 ocaktan 30 ocağa kadar bazı günler oldu bazı günler olmadı ama 25 ocakta olmadı kesin onu biliyorum...

Hürrem Sultan’ın ilk çocuğu Şehzade Mehmet sonra Mihrimah Sultan, 2. Selim, Beyazıt ve en son Cihangirdir.

crazy canım 2010da olmuş olmalı.verdiğin tarihlere göre kızın erkeğe yatkın günlerde olmuş...31inden sonra değişiyor.
ya hakikaten bende hürremin ilk bebeği kız diye kalmış aklımda tüh ya...o kadar hava yaptı tutturacak olması üzdü beni.anlı şanlı tarihimize nerden sokmuşlar bu kadını...kanuniden sonra duraklamaya giriyor zaten.uğursuz karı

herkese selamlaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız arkadaslar görusmeyeli oooooo masallah dunden beri baya yazmıssınız birazını okudum ama hpsine yetişemiyorum eee konu ne nelerden bahsediyorsunuz

gızzz dün haskenaa ,bugün sen insanlarda merak uyandırıyonuz, sonraada diger kızlar bana cullanıyorlarr ne yöntemi diyeee

Hahahaha basin belada Elara ............

Kiz hic sorma benimkide hayranlikla izliyo birde meraklidir Osmanli tarihine ama bu diziden sonra Hürremede hayranligi olustu bizde ne yapacaz Sehzadeyi dogurana kadar doguracaz dermisim....

cnmm bu senin elinde olan bişidegilki
düşük yaptıgın cocuklar yaşasaydı sende şuan 3 cocuklu anne olcaktınn
herşey nasip kısmett
güle gülee

Yok kiz heralde ben 2 de kalirdim hatta bazen acaba hic yapmasammi dedigimde oluyorda kizim ve esim cok istiyo birde bende bu kücük erkek bebekleri görünce icimde kipir kipir ediyo ama su varki ben 2. bebegim Rabbim saglikli ve hayirlisini verirse erkek istiyom ama kiz olursada 3.ye cesaretim yok ...........Yinede herseyi Rabbim bilir..........

kız zaten kadının derdi ask sevgi falan degil hırs ama cok fena herseyde kendi istegine göre gelişmiş valla:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…