- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #38.941
bu sorunun cevabını resmini gördükten sonra vercemmm
Kiz ben bi dogurdum arkasi gelmedi 4,5 yil oldu ama bahsettigim kadinin en kücük cocugu 1,5 yasinda ben kiskanmiyayimda kim kiskansin birde kadin diyormuski kiz oglana kadar doguracam bende o cesarette yok aslinda kiskandim derken hayranim böyle cesaretli kadinlara kedi uzanamadigi cigere mindar dermis benimki o hesap kiz
Kızlar ben çıkıyorum mesai bitti sizi çoook seviyorummmm
Orgazm icin de en onemli nokta, utanmaniz sikilmaniz olmayacak,(ayip yatakta olur derler ama tam tersi, yatakta ayip yok :)) kendinizi rahat birakacaksiniz, uzun bir foreplay (turkcesine seslisozlukten bakin :)) olacak. ve esiniz elinden dilinden gelen herseyi yapacak... (bunu sonra silecegim cok utandim)
Doğru ikizleri var ama cinsiyet hatırlamıyorum canım. Neyse iftar geliyor size gene dua edecem, sözayy reha muhtarında 1 kız 1 erkek ikiz bebekleri vardı dimi..bak aklıma getirdin o camışııı
ne sinir oluyordum o adama yaa.Allahtann cıkmıyor artıkk haberlerde
deniz ugur ikiz bebek dogurmuş ama maşallahh cok fit duruyorrr
feriha dizinde görmüştüm
bi elle dille olsa daha nelerle haloluyo
Doğru ikizleri var ama cinsiyet hatırlamıyorum canım. Neyse iftar geliyor size gene dua edecem, söz
momof alıntı yapmadım ama haklısın vallaaaaa
Malesef kızlar hürremin ilk çocuğu kız olmalı tarihe göre
13.10.1980 doğum tarihim...ilişki günleri çok sıktı tam hatırlamıyorum ama 24 ocaktan 30 ocağa kadar bazı günler oldu bazı günler olmadı ama 25 ocakta olmadı kesin onu biliyorum...
Hürrem Sultan’ın ilk çocuğu Şehzade Mehmet sonra Mihrimah Sultan, 2. Selim, Beyazıt ve en son Cihangirdir.
Ahhhhhh bi elle dille halolsa daha neler varaşerdim şimdi
sagol cnm Allah kabul etsin orucunuuu
14 şubatta mevlid kandili kızlarr
bişiler yapalım o gün içinn
Ahhhhhh bi elle dille halolsa daha neler varaşerdim şimdi
gızzz dün haskenaa ,bugün sen insanlarda merak uyandırıyonuz, sonraada diger kızlar bana cullanıyorlarr ne yöntemi diyeee
kızlar akşam eşim sülümanı annesigilde izlediii
dizi bitti geldiii diyoki bana "ben bitane şehzade istiyorumm haberin olsunn"
"tamam yaparız bitaneee hünkarım siz yeterki isteyin" dedimm
sabah uyanınca yine diyor cidden ben hemen istiyorum diyeee
ilk kez bölee söledigini duydum.önceden kız erkek farketmez sen enzaman istersen ozaman olsun diyorduu
ama şimdi şehzade istiyomuş hemdee en acelesindenn
cnmm bu senin elinde olan bişidegilki
düşük yaptıgın cocuklar yaşasaydı sende şuan 3 cocuklu anne olcaktınn
herşey nasip kısmett
güle gülee
anaaaaaaaaaaaaa
bu işle ilgili topik istiyorum ben yaaaa :84::84:
kız ne diyon sen bacımmmmm
Ezelllllll kaçırdın konularııııııııı
crazy canım 2010da olmuş olmalı.verdiğin tarihlere göre kızın erkeğe yatkın günlerde olmuş...31inden sonra değişiyor.
ya hakikaten bende hürremin ilk bebeği kız diye kalmış aklımda tüh ya...o kadar hava yaptı tutturacak olması üzdü beni.anlı şanlı tarihimize nerden sokmuşlar bu kadını...kanuniden sonra duraklamaya giriyor zaten.uğursuz karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?