- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.941
8 NISAN8 nisan adetimin ilk günüydü 16nisana kadar
18 nisanda başladım düzenli ve gün aşırı ilişkiye
18,20,22,24,26,28,30,2,4,6,8ine kadar sonra memlekete gittik düzen bozuldu neredeyse bi 10 gün birliktelik olmadı geldiğimzdede çok az :))
kızlar nabersiniz..
benim klomen bu akşam biti....
inşallah fazla yumoş yoktur tektir korkayrum...
karabiber yarın erken git gel merak ettirme dualarımız seninle..pipisine iyce bak kontrol et.başaklarına kadar bakkaydirigubbakcemile3 kordon falan olmasın......
Allahim gönlüne göre versin gulum olacak insallah sen valla yapacan insallahhhcuma drdayım inşallah....ya perşembe yada cuma gel dedi... cuma gitcem
canim adetli ikien biel yumurtlama olabiliyor test ben kullanmadim ne desem yalan olurkızlar merhaba ben ovulasyon testı aldım yabtım tek cızgı cıktı ancak takvımlere goe bugun yumurtlama gunum test hatamı yabtı dıe bırdaha yabtım ondada aynı yanı ben ne yabmalıyım test guvenılırdır degılmı
son 3 satini ver bana bir senbırde reglımızın ılk gununden mı sayıyoruz 15 son gunundenmı
8 NISAN
ADET OLUNAN GÜN
9
10
11
12
13
14
15
16 ADETIN BITTIGI GÜN
17
18
ILISKIYE GIRILEN GÜN
19
Fruchtbar
20
ILISKIYE GIRILEN GÜN
21
22
ILISKIYE GIRILEN GÜN
23
24 ILISKIYE GIRILEN GÜN
25
26
27
28 ILISKIYE GIRILEN GÜN
29
30 ILISKIYE GIRILENN GÜN
1 MAYIS
2 ILISKIYE GIRILEN GÜN
3
4 ILISKIYE GIRILEN GÜN
5
6
7
8
Test möglich
9
19 10
11
12
13
14
15
16
Fruchtbar (w)
20 17
Fruchtbar
18
Fruchtbar
19
Sehr fruchtbar
20
Eisprung
21
Noch ein Versuch
22
23
21 24
25
26
27
28
29
30
BÜYÜK IHTIMAL SEN 18 20 22 günlerinde hamis kaldin 18 ve 20 kiz icin verilen gün 22 ise erkek icin verlen gün insallah ilk iki günde kalmisin dir Allah gönlüne göre versin canim
canim yaa sana yaptigim tickeri koysana bilelimhamilsrimizi bizde gun sayalimmmboshayallersmilecanlarım benm yaa tüm hamileliğim boyunca hatta doğuma girerken bile sizler için hep dua edicem :)) inşallah hepimizin olucak güzel güzel bebeleri :))
bol bol dua
tevekkül
:))
anam ben bu listelere bayiliyorum valla ne guzelSelamm
lütfen herkes bildigini paylaşsın, paylaşım konsununda cimrilik bencillik yapmayalım.
İyi paylaşımlar
LÜTFEN OLUMSUZ YORUM YAPACAKLAR YAZMASIN.HERKESİN DOGRUSU KENDİNE.CİNSİYET KONUSUNDAKİ TERCİHLERİMİZ YADA UYGULAMALARIMIZIN SONUCUNDA SAGLIKSIZ HAYIRSIZ EVLAT İSTEMEMİZ NE MÜMKÜN?
BÖLE YÖNTEMLERİ YAZINCA KLASİK CEVAP VARDIR "SAGLIKLISINI HAYIRLSIINI İSTEYİN" DİYE.
EMİN OLUN HERKES DÜNYAYA GETİRECEGİ COCUGUN ÖNCE SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI DİLER ALLAHTAN.
TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]No|Nick|Sat|Bebek Cinsiyeti|
1|Karabiber01|1 Mart|Erkek inş.|
2|Kardelen074|29 Nisan|
3|Nisandakar|9 Mayıs|
4|Fhna|9 Mayıs|
5|Can0677|19 Mayıs|
[/table]
HAMİLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR
HAZİRAN
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|
1|Berra10|15 Mayıs|29 Mayıs|28-30 Gün|12-13 Haziran|Negatif|ilk ay|
2|qwert|18 Mayıs| |28 Gün|14 Haziran|Negatif|2.5 yıl|
2|Truf|24 Mayıs|5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|
3|Sellvi|26 Mayıs |5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|3.ay|
4|Can0677|19 Mayıs|5 Haziran|28-29|19 Haziran|Pozitif|6.ay|
5|Mimoza|26 Mayıs|8 Haziran|28 Gün|22 Haziran|Negatif|4.ay|
6|Egem_2011|26 Mayıs|10 Haziran|26-28 Gün|20-22 Haziran|
7|Harnn| |Sık ilişki|35 Gün|24 Haziran| |4.ay|
[/table]
TEMMUZ
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|
1|Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26|6 Temmuz| |6.ay|
[/table]
HAMİLELİK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR
[table="head"]No|Nick|Deneme Tarihi|
1|Aytence|Temmuz|
2|Matematik|Agustos|
3|Elara|Ekim-Kasım|
4|Dilem85|Ekim|
5|GurbetGüzeli|Aralık-Ocak|
6|Gamzecim|Mart|
7|Helenx|Agustos|
8|Umut_11|
9|Dimusevmer|
10|&Ebru&|
[/table]
İsmini yazmadıklarım sölesin ekleyim listeyee
ay cnm ıns ıns hepımıze versın rabbım... rabbım saglıklı bı sekılde kucaına almayı nasıp eder ınscanlarım benm yaa tüm hamileliğim boyunca hatta doğuma girerken bile sizler için hep dua edicem :)) inşallah hepimizin olucak güzel güzel bebeleri :))
bol bol dua
tevekkül
:))
merhaba kızlar
ben cuma sabahında sancılandım
annemlerde kaldım
cumartesi gecesi hastaneye yatırdılar
oğluşum gece 1-35 te dünyaya geldi
daha hastaneden yeni çıktım
yarın tekrar yatışım yapılacak
kansızlıktan dolayı
ameliyatta çok kan kaybettim
yazılı izinle gönderdiler bu gece
sizi haberdar edeyim dedim
bebişim 50 cm
3400 gram
bebiş iyi mavi yeşil arası gözleri
çenesinde kocaman bir çukuru var
bebişim iyi ama benpek iyi değilim
aklıma gelen herkes için dua ettim
normal doğum sancısı çektim 1 gün boyunca
doktoruma ulaşamadık
baya sorunlar yaşadım
pazartesi hastaneden çıkıcam galiba
kesin değil
dualarınızı eksik etmesin
ALLAHA emanet olun
tombiliden alintidir...........................
--------------------------------------------------------------------------------
Antik çağdan beri bebeğin cinsiyetini önceden saptayacak formüller aranmıştır.
Bebek cinsiyetini önceden belirleme konusu çok hassas bir konudur. Doğanın hassas dengesi bozulmamalıdır. Bebek cinsiyeti ayırt etmek etik açıdan çok yanlıştır. Bu yöntem yalnızca X'e bağlı geçiş gösteren ve %100 hasta olacağından emin olunan kromozomal bozukluk durumunda kullanılmalıdır.
Beslenme önemli mi?
Bebeğin cinsiyetini belirlemek için uygulanan özel beslenme rejimi erkek bebek isteyenler için potasyum ve sodyumdan zengin gıdaların (muz, kuru fasulye, nohut, mercimek, kayısı ,ananas, her türlü et vb), kız bebek isteyenler için kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdaların ( süt ve süt ürünleri, yumurta, patates, hamur işleri, sütlü tatlılar vb, tuzsuz besinler) doktor kontrolünde uygulanması esasına dayanır. Beslenme rejimi yalnız kadınlar tarafından uygulanır, erkekler rejime dahil değildir.
Bu rejim üç ay yapıldıktan sonra doktor tarafından ilişki günü tesbit edilir ve gebe kaldığı kanıtlanıncaya kadar belirlenen beslenme rejimine devam edilir. İlişki gününe kadar erkek korunma yöntemine devam etmelidir.
Gebelik kesinleşince istenilen besin yenilebilir, rejime devam etmenin hiçbir anlamı kalmaz. Gebelik oluşmazsa beslenme rejimine altı aydan fazla devam edilmez. Alınmayan besinlere karşı vücutta bir takım eksiklikler ve devamlı yenilen besinlere bağlı olarak da bir takım kan değerleri artabilir ve çok önemli sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Örneğin erkek çocuk diyetini kalp hastaları, böbrek hastaları, hipertansiyonlu olanlar asla kullanamaz.
Beslenme rejiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta da rejim süresince asla listede önerilen besinler dışına çıkılmamasıdır. Beslenme rejiminde başarı oranı, annenin sabırlı olmasına verilen listeyi uygulama durumuna bağlı olarak %80-%90 dır.
Duşun etkisi
Erkek bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş yapılması, erkek bebek isteyenlerin özellikle yumurtlama günü ilişkiye girmeleri önerilir. Bunun için piyasada bulunan ovulasyon kitlerini kullanabilirler veya doktora giderek yumurtlama gününü tesbit ettirebilirler.
Kız bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce sirkeli su ile vajinal duş yapmaları ve yumurtlamadan önceki günler yani adet kanamasından sonra sık cinsel ilişkiye girmeleri önerilir. Kız çocuk isteyenler için yumutlama takibine gerek yoktur.
Ankara
Doktor Kadın Hastalıkları ve Doğum - Jinekoloji
Op.Dr.Kutlugül YÜKSEL
alıntıdırrrrrrrr............
cnm kk bunden buldumnerden alıntı acaba bu cevap
dr sitesinde ben bu kutlugül hanıma sormuştum cvp vermedi bu soruma. meral tüzünesordum bikarbonatlı su ile duş dedi sadece. merak ettim nerden alıntıladınız yazıyı?
çoğu kullanıcı karbonatlı su ile duşu denemem diyor ama ben deneyeceğim.
ilkönce namaz dua
v.duş
perhiz
yum çatlama günü ilişki veya adetten sonra ilk 5 gün içinde ilişki buna tam karar veremedim
ve çeşitli takvimler
Allah hepimize sağlıkla hayırla oğluşlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?