- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.761
days comfort markası canım
içinde hassasiyeti bile yok şu klasik idrar testlerinden farkı yok sanırım, zaten ucuz birşeydi, inanamamıştım bu kadar çabuk sonuç vereceğine ama ucuz olunca da aldım işte...
ben gidiyorum iyi geceler, sabah 8 de uyandırır beni kızım hadi anne kalkalım diye...
slm kızlar nasılsınız
ben bir haftadır annemde yatıyordum
pazar günü kanamam oldu vede ağrım
pazartesi sabah doktora gittik sorun yokmuş yatacaksın dedi progestan verdi
3-4 gün olmadı ama dün yine başladı kahverengi akıntı
bilmiyorum ne olacak dua edin
bu arada kakule hamileymişsin çok sevindim
allah tamamına erdirisin
slm kızlar nasılsınız
allah tamamına erdirisin
Kizimin kiyafet balosu vardi ya bahsetmistim kizim Pamuk Prenses oldu Cuma günü bütün gün yuvadaydim sonra kizimla kayinvalideme gittim yani anca firsat oldu girmeye ama simdide siz yoksunuz,..........
Kiz ne asmasi en fazla 1 gün giremiyom ben öyle bi günde calisma yapamam bana koca 1 ay lazim.....
Ay ay nerde Marta insaAllah diyeyim.....
E hatunlarin cogunlugu calistigi yerde girdigi icin hafta sonu evde giremiyorlar bizede topigin bekciligi kaliyor......
Kakulee kiz Elara mi yapti tickerini bana bu tickerdeki yazi bi 6 aydir tanidik geliyorda Elara nerdesiiiiiiiiiiiiiinnnnn?
Kızlar meraba ben halaaaa adet olmadım ama düzensizlik mi hamilelik mi bilmiyorum .Fakat bugün varsa eğer bişey kendi kendime güzel bişeyler olacakmış gibi bir his doğduuuu.....DUA edin de kızıma hamile kalmış olayım .... kasıklarım ağruıyo göğüsler füze gibin olduuuu akıntı sarı gibi çiş koyu sarı yarın testi tekrar edicem beni bekleyin anacıııımmmm
bence hamilesin gözünaydın hanım kızımız tutunmuştur inşAllah sana
selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
son adet tarihini sölee yapayımm sanadaa
aa süperr inşallahhh gelmiştir bebegin.
daha önce hiç gecikme olurmuydu???
h.b tşkler
selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
slm kızlar nasılsınız
allah tamamına erdirisin
ilgilenen ve msj yazan arkadaşlara teşekkürler
sanki bugün biraz daha iyi eşim ancak bebeğimiz doğunca atlatacak bu sendromu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?