bebek cinsiyet belirleme..

o markanın hem hassas testi var hem de normal bildiğimiz sıradan testleri var.ucuza aldım diyosan normal olandan almışsın.
iyi geceler canım ben de yatıyorum gözlerim kapanıyor valla.

slm kızlar nasılsınız
ben bir haftadır annemde yatıyordum
pazar günü kanamam oldu vede ağrım
pazartesi sabah doktora gittik sorun yokmuş yatacaksın dedi progestan verdi
3-4 gün olmadı ama dün yine başladı kahverengi akıntı
bilmiyorum ne olacak dua edin

bu arada kakule hamileymişsin çok sevindim
allah tamamına erdirisin

geçmiş olsun canm kendını yorma ılaclarını düzenlı al yedıklerıne dıkkat et maydanoz ve nane gıbı bıtkıler kanama yapabılıyor sanırım bır arsatır ıstersen gemiş olsn Allah sağsalim bebeğini kcağına almayı nasip etsin...

günaydın kızlar qwert geçmiş olsun canım inş problem olmaz bebeğini sağsağlim kucağına alırsın

kızın karar vermiş sonunda canım güzel tercih, pamuk prenses resimleri bende görmek isterim:82:

bence hamilesin gözünaydın hanım kızımız tutunmuştur inşAllah sana

kızlarr meraba dün inanılmaz işlerim vardı giremedim çok ....ama hala beklemedeyim deee ben acaba önceki sat agöre 14.demi olcam anlamadım adetim kürtajdan sonra çok düzensizleşti yine test yaptım negatif yarında olmazsa salı dr dayım bakalım yaaa sağlıklıysa olsun kızlar dua edin yoksa bu ay olsun çok canım sıkılıyo hatta ,,,inşallah olurum çünkü ters giden şeyler olunca hormonlar yükselmiyo çok korkuyommmm benim için dua edin kızlarrrr.....Biliuosunuzdur önceki gebelikte kalp atışlarım duyulmamıştı aynı şeyleri yaşamak istemiyomm

önceki adetlerim 22aralık 20ocak 16 şubat valla dengem altüst olduuuu akşam yine misafirim gelecek bu pskolojiyle artık nasıl olcaksa ateşim sabah35.9 du

Son düzenleme:
selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm

canım yaaaa...nerden oldu bu bacak ağrısı hamişlektenmi oluyormuş sebebi ne canım.geçmiş olsun.krem falan kullanmıştı ii gelmedimi..kusmaların sebebide o ağrımı.inşallah yavrun etkilenmez....çokçok dayanılmaz bi ağrı olmalıki bu halinde emara giriyorsun.allah yardımcın olsun boncuğum

boncuk canım çook geçmiş olsun...inşallah bu profesör derdine çare bulur..bebek için endişelenme bence eğer bebeğe zarar vericekse zaten doktor çektir demez...bulantında çoğalmış 2 si birden seni çok yıpratıyodur..sabret az kaldı bulantılar geçer....bacağın içinde inşallah kötü bir şey yoktur gönlünü ferah tut..

qwert geçmiş olssun..ben çok yaşadım bunları tam bir buçuk ay çalışmadım evde yatıyom..yarın iş başı yapıcam umarım sorun yaşamam...lekelenmenin ilacı süreekli uzanmak..o zaman olmuyo..

ilgilenen ve msj yazan arkadaşlara teşekkürler
sanki bugün biraz daha iyi eşim ancak bebeğimiz doğunca atlatacak bu sendromu bence

atlatır canım..sen moralini bozma...ben eşim sendroma girmesin diye bizim kızımız olacak diyorum...sonra hayal kırıklığı yaşamasın..bir de onunla uğraşmak istemiyorum...

qwert ve boncuk ikinize de geçmiş olsun, sorunsuzca alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşallah.

Boncuk endişelenme hamile olduğunu biliyolar ona göre tedbirli davranırlar, hemde çapanın hocasıymış onay vercek olan yanlış birşey yapmazlar canım.

evrimdost;hadi hayırlı olsun
hamilelik haberini de bekliyoruz.

milkgrl senden haber var mı diye girdim aslında internete, adetinde düzensizlik varsa bir yada iki gün daha bekleyip kan testi yaptır derim canım

Boncucum canımm kalbim ve dualarım seninle ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ....Öyle bir zamanda yaşıyoruz kii malesef 9 ay sorunsuz bir hamilelik yaşayıp doğuran çok nadir bende beklemdeyim cnm kakulede pzt tekrar dr agidecek diyorumya çok zor yaaa O na sığınmaktan başka çaremiz yok cnm

Ladys cnm bekliyorum bu süreç çok zor yaaa inşallah herşey istediğimiz gibi gelişir hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…