- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.801
kakule canım iştahın kesildiyse bizim prenses yolda canım kızlar hamileliklerinde çok ağır olur annelerini çok yorar
rengin haklısın ya ben hamileyken bizim lojmanda 3 bayan daha hamileydi, ne kusma ne ağrı hiçbişey hissetmediler öyle rahatlardı ki oğlu oldu hepsinin hep özenmiştim onlara, bende hastanelik oluyodum kusmalardan 5. ayımda bile kusuyodum
inşallah canım hepimize nasip etsin Rabbim. deneme yakın ama diyeti bir ay yapmak istiyorum martın ortalarında deneriz, kocam nisan 15 ten sonra göreve gitcek 15 gün gelmez, çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum off napcam bilmiyom, diyete başlıyım da gerisi gelir
inşallah canım hepimize nasip etsin Rabbim. deneme yakın ama diyeti bir ay yapmak istiyorum martın ortalarında deneriz, kocam nisan 15 ten sonra göreve gitcek 15 gün gelmez, çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum off napcam bilmiyom, diyete başlıyım da gerisi gelir
yok canım yaaa benim ilk kız oldu hiiç migde bulantısı cekmedim ne migde bulantısı ne bi sancı hiç bişey cekmedim çok rahat gecirdim herkes cok imreniyordu bana
senin baska bebiş varmı canm yokssai lk bebişimi istiyon sanırım erkek bebiş istiyon inşallah allahım hepimizin gönlune göre versin bende hamileyim allah nasip edrse erkek istiyorum
yok canım yaaa benim ilk kız oldu hiiç migde bulantısı cekmedim ne migde bulantısı ne bi sancı hiç bişey cekmedim çok rahat gecirdim herkes cok imreniyordu bana
amin canım, haklısın bi başlarsan kararlar daha kolay veriliyo yoksa uzuyo ve karasız kalıyo insan
iyi akşamlar kızlar tv izliyomusunuz haberler patateste siğil hastalığı çıkmış , ithal edilebilirmiş,fiatlarda artabilirmiş tüh ya şansa bak
slm kızlar nasılsınız
ben bir haftadır annemde yatıyordum
pazar günü kanamam oldu vede ağrım
pazartesi sabah doktora gittik sorun yokmuş yatacaksın dedi progestan verdi
3-4 gün olmadı ama dün yine başladı kahverengi akıntı
bilmiyorum ne olacak dua edin
bu arada kakule hamileymişsin çok sevindim
allah tamamına erdirisin
geçmiş olsun canm kendını yorma ılaclarını düzenlı al yedıklerıne dıkkat et maydanoz ve nane gıbı bıtkıler kanama yapabılıyor sanırım bır arsatır ıstersen gemiş olsn Allah sağsalim bebeğini kcağına almayı nasip etsin...
kızlarr meraba dün inanılmaz işlerim vardı giremedim çok ....ama hala beklemedeyim deee ben acaba önceki sat agöre 14.demi olcam anlamadım adetim kürtajdan sonra çok düzensizleşti yine test yaptım negatif yarında olmazsa salı dr dayım bakalım yaaa sağlıklıysa olsun kızlar dua edin yoksa bu ay olsun çok canım sıkılıyo hatta ,,,inşallah olurum çünkü ters giden şeyler olunca hormonlar yükselmiyo çok korkuyommmm benim için dua edin kızlarrrr.....Biliuosunuzdur önceki gebelikte kalp atışlarım duyulmamıştı aynı şeyleri yaşamak istemiyomm
önceki adetlerim 22aralık 20ocak 16 şubat valla dengem altüst olduuuu akşam yine misafirim gelecek bu pskolojiyle artık nasıl olcaksa ateşim sabah35.9 du
Canımmmm senin aracılığınla ELARAYA KAKULEYE ve DİĞER TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDRİM BENİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİNNN SİZİ SEVİYORUMMM
bir kızım var canım 2.yi erkek istiyorum Allah nasip ederse, İnşallah erkektir bebişin yöntem denedin mi kaç haftalık bebeğin
selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
kakule canım iştahın kesildiyse bizim prenses yolda canım kızlar hamileliklerinde çok ağır olur annelerini çok yorar
hım ne güzel canım ya kişiden kişiye değişiyo ama genelde kızlar zorluyo , şu an hamilelik nası gidiyo peki
yok canım yöntem falan denemedim sadece sık ilişkiye girmedim mantar oldugu için tek umidim o zaten beklemedigim ay hamile kaldım ben usuttum diye doktora gittim doktor yumurtamın buyudugunu söyledi ooan hamileymişim suandada 12 haftalık oldu daha cinsiyeti belli degil inşallah erkektir 2 hafta sonra tekrar gitmeyi dusunuyorum inşallah onda belli olur benimde ilki kız 2 erkek istiyorum inşallah sende bir prens alırsın kucagına sen suan hamilemisin yoksa calısmalardamısın
bu hamileligimde ilk basta asırı migde bulantısı cektim hatta zayıflamıstım yeni yeni azaldı cok sukur ama hala yumurta tavuk balık yiyemiyorum adını bile duysam basıma agrı giriyor kızımdada tam aksi asırı tavuk yedim ruyama bile tavuk giriyordu
bişi degil cnm.2 mesaj daha yollıcam
ayy cnmm inann unuttum senin cetvelde yazdıgınıı
istersen degiştiriyim kakulenin yazısınıı
kızının resimlerinii istiyommmm bu aradaa
amin tatlım yaa inşallah, hamile değilim, diyete başlıcam ben, sonra da denemeler olcak. İnşallah iyi haberler alırsın oğluşun olur hayırlısıyla
selm arkadaslar sızlere haber verıyım dedım
4 gundur bacak agrım cogaldı ve kusmalarım arttı hastaneye yattım dun aksam taburcu oldum.yarın çapa tıp fakultesınde profor dr onay verırse emara alınıcam cok korkuyorum kendım ıcın degıl bebegım ıcın benım ıcın dua edın ne olur sızlerı sevıyorm
bak bu değişik inşallah hadi hayırlısı
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız şekerler??ben bugün nerdeyse sürekli yattım ama iyiyim çok şükür yarın sabah doktora gidicem inşallah.
teşekkürler canım inşallah seninde sıkıntıların geçer.ben de progestan kullanıyorum inşallah allah şifamızı verir.
aaaa ben bilmiyodum bugün yedim ikisinide
bekleeeeeeeee
ne demek inşallah güzel haberler alırız canım
canım ablalarımdan falan baktım kızlarda rahat geciriyorlar erkeklerde migde bulantısıyla geciriyorlar galiba bizde genetik inşallah bu genetiklik banada vurmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?