bebek cinsiyet belirleme..

kakule canım iştahın kesildiyse bizim prenses yolda canım kızlar hamileliklerinde çok ağır olur annelerini çok yorar

yok canım yaaa benim ilk kız oldu hiiç migde bulantısı cekmedim ne migde bulantısı ne bi sancı hiç bişey cekmedim çok rahat gecirdim herkes cok imreniyordu bana

senin baska bebiş varmı canm yokssai lk bebişimi istiyon sanırım erkek bebiş istiyon inşallah allahım hepimizin gönlune göre versin bende hamileyim allah nasip edrse erkek istiyorum

amin canım, haklısın bi başlarsan kararlar daha kolay veriliyo yoksa uzuyo ve karasız kalıyo insan

senin baska bebiş varmı canm yokssai lk bebişimi istiyon sanırım erkek bebiş istiyon inşallah allahım hepimizin gönlune göre versin bende hamileyim allah nasip edrse erkek istiyorum

bir kızım var canım 2.yi erkek istiyorum Allah nasip ederse, İnşallah erkektir bebişin yöntem denedin mi kaç haftalık bebeğin

iyi akşamlar kızlar tv izliyomusunuz haberler patateste siğil hastalığı çıkmış , ithal edilebilirmiş,fiatlarda artabilirmiş tüh ya şansa bak

patatesi de kuruttuk desene rengincim :)

ya zaten şu an en sıkıntılı şeylerden biri diete devam mı tamam mı sonucu öğrenseydim hayırlısıyla, hamile isem öğrendiğim gün üç öğün yoğurt ve peynir partisi vericem kendime:)

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız şekerler??ben bugün nerdeyse sürekli yattım ama iyiyim çok şükür yarın sabah doktora gidicem inşallah.

teşekkürler canım inşallah seninde sıkıntıların geçer.ben de progestan kullanıyorum inşallah allah şifamızı verir.

aaaa ben bilmiyodum bugün yedim ikisinide

bekleeeeeeeee

Canımmmm senin aracılığınla ELARAYA KAKULEYE ve DİĞER TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDRİM BENİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİNNN SİZİ SEVİYORUMMM

ne demek inşallah güzel haberler alırız canım

bir kızım var canım 2.yi erkek istiyorum Allah nasip ederse, İnşallah erkektir bebişin yöntem denedin mi kaç haftalık bebeğin

yok canım yöntem falan denemedim sadece sık ilişkiye girmedim mantar oldugu için tek umidim o zaten beklemedigim ay hamile kaldım ben usuttum diye doktora gittim doktor yumurtamın buyudugunu söyledi ooan hamileymişim suandada 12 haftalık oldu daha cinsiyeti belli degil inşallah erkektir 2 hafta sonra tekrar gitmeyi dusunuyorum inşallah onda belli olur benimde ilki kız 2 erkek istiyorum inşallah sende bir prens alırsın kucagına sen suan hamilemisin yoksa calısmalardamısın

çok geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifalar versin.

kakule canım iştahın kesildiyse bizim prenses yolda canım kızlar hamileliklerinde çok ağır olur annelerini çok yorar

evet oğlumda hiç bişey hissetmemiştim

hım ne güzel canım ya kişiden kişiye değişiyo ama genelde kızlar zorluyo , şu an hamilelik nası gidiyo peki

bu hamileligimde ilk basta asırı migde bulantısı cektim hatta zayıflamıstım yeni yeni azaldı cok sukur ama hala yumurta tavuk balık yiyemiyorum adını bile duysam basıma agrı giriyor kızımdada tam aksi asırı tavuk yedim ruyama bile tavuk giriyordu

amin tatlım yaa inşallah, hamile değilim, diyete başlıcam ben, sonra da denemeler olcak. İnşallah iyi haberler alırsın oğluşun olur hayırlısıyla

bak bu değişik inşallah hadi hayırlısı

amin tatlım yaa inşallah, hamile değilim, diyete başlıcam ben, sonra da denemeler olcak. İnşallah iyi haberler alırsın oğluşun olur hayırlısıyla

inşallah canım ya suan bile oglusum diye seviyorum fındıgımı eşim kızıyor sonra doktor kız der moralin bozulur diyor ama benim içimden erkek diye geciyor bide kızlar ben ruyamda hep tatlı göruyorum ha bide ruyada incir görmek ne demek aceba bilen varmı hamile kaldıgım gunden beri incir göruyom surekli

canım çok geçmiş olsun
Allah şifa versin

ayy canım inşallah sıkıntıların gecerde rahatlarsın allahım acil sifalar versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…