bebek cinsiyet belirleme..

Amin kakulecim amin!!!bu mubarek gün yüzüsuyu hürmetine,inşallah hamileyimdir!yarın sabah deniyim bakiyim,tabi önce evde karbonat vardı onu bulayım.sende sonucunu almaya gidiyomuşsun.inşallah kan değerin yüksek çıkar canımın içi,bence öyle çıkacaktır burdan takip ettiğim kadarıyla.bazen geç döllenmede olabiliyomuş.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah!

umut test yaptım de lütfenn hamıleyım de uğurunuz banada bulassın

yapmadım kız , hem testler iğneden sonra pozotif gösterip yanıltıyomuş aklında olsun, bizim iş direk kan testi yaptırmak

ben kalırsam sende kalacak gibi hissediyon dimi kendini iğne kardeşim

yapmadım kız , hem testler iğneden sonra pozotif gösterip yanıltıyomuş aklında olsun, bizim iş direk kan testi yaptırmak

ben kalırsam sende kalacak gibi hissediyon dimi kendini iğne kardeşim

evet iğne kardesımmm :)
bak ama iğnenın etkısı 10 gün müş yanı senın 10 günü geçti kan testı yaptırsanyaaa

günaydın kızlar qwert geçmiş olsun canım inş problem olmaz bebeğini sağsağlim kucağına alırsın

qwert geçmiş olssun..ben çok yaşadım bunları tam bir buçuk ay çalışmadım evde yatıyom..yarın iş başı yapıcam umarım sorun yaşamam...lekelenmenin ilacı süreekli uzanmak..o zaman olmuyo..

bende bende....
çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle

geçmiş olsun canım yat dinlen inşallah bişeycik olmaz küçük bebeğimize

teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için
kandilinizi kutluyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…