- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.981
Neyse evı sılıyom sızı takıpteyım
Sımdı gelelım umudun supruzune elaracım
kızlarr bebiş ismi dülşündünüz mü hiç..
erkek olursa kavga çıkacak bizde kesin
Kız olursa problem yokkk
Sen ne düşünüyorsun canım
damlaaaa sen hamilesin bak dediydin dersin
bide karbonat testi var ben yapmıştım sen de yapsana bakalım olacak mı? idrarını bi plastik bardağa yap üstüne paket karbonatlardan varya onu dök.köpürüyorsa hamişsin canım hadi inşallah ama bu belirtiler onu gösteriyor.
ayyy inşallah canım bugünlerin hatrına rabbim gönlündekini versin sana.hayırlısıyla hamilesin sen yaa sakın üzme kendini.
aman neler olmus neler
Bu arada ezel nere kayboldu ses soluk yok
umutun kirli çamaşırlarınıda yarın dökiyimm
bugünlük ezel şokuu yeter bizeee
ezel yemektedir canım umut sen yemeğe çıkmıyomusun
AAAAAA yok valla dök kızzzz
hamile hamile üzme beni
bizim saatimiz yok canım
önce patronlar yiyo sonra ben rahat rahat yiyorum
umut test yaptım de lütfenn hamıleyım de uğurunuz banada bulassın
kızlarrrrr kan testi yaptırdım 2 5 ta alıcam haberi dua edin benim için
yapmadım kız , hem testler iğneden sonra pozotif gösterip yanıltıyomuş aklında olsun, bizim iş direk kan testi yaptırmak
ben kalırsam sende kalacak gibi hissediyon dimi kendini iğne kardeşim
aaa çok iyi canım hadi inşallahhhh hayırlı haber getirirsin
evet iğne kardesımmm :)
bak ama iğnenın etkısı 10 gün müş yanı senın 10 günü geçti kan testı yaptırsanyaaa
geçmiş olsun canm kendını yorma ılaclarını düzenlı al yedıklerıne dıkkat et maydanoz ve nane gıbı bıtkıler kanama yapabılıyor sanırım bır arsatır ıstersen gemiş olsn Allah sağsalim bebeğini kcağına almayı nasip etsin...
günaydın kızlar qwert geçmiş olsun canım inş problem olmaz bebeğini sağsağlim kucağına alırsın
qwert geçmiş olssun..ben çok yaşadım bunları tam bir buçuk ay çalışmadım evde yatıyom..yarın iş başı yapıcam umarım sorun yaşamam...lekelenmenin ilacı süreekli uzanmak..o zaman olmuyo..
qwert ve boncuk ikinize de geçmiş olsun, sorunsuzca alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşallah.
Boncuk endişelenme hamile olduğunu biliyolar ona göre tedbirli davranırlar, hemde çapanın hocasıymış onay vercek olan yanlış birşey yapmazlar canım.
evrimdost;hadi hayırlı olsun
hamilelik haberini de bekliyoruz.
milkgrl senden haber var mı diye girdim aslında internete, adetinde düzensizlik varsa bir yada iki gün daha bekleyip kan testi yaptır derim canım
bende bende....
çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle
geçmiş olsun canım yat dinlen inşallah bişeycik olmaz küçük bebeğimize
bazen benimde aklıma gelmiyor değil
sonuç negatif olursa diye boşver bekle diyorum sonrada kendime zaten az kaldı bakalım
umut geçen hafta rüyamda seni gördüm
hamileymişsin ve mevlüt okutuyordun
banada hamilesin gibi geliyor inşallah
kızlar ben çıkıyorum birazdan tahlili almaya gidicem.
Nolur dua edin valla çok oluyorum biliyorum ama dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.inşallah güzel sonuçlar alırım.
öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?