- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.061
sağol elara ben de onu düşündüm belkide diyorum çok deneme yaptık sıcak banyo falan sperm kalitesi düşmüş olabilir yumurtlamadan 4 gün önce kestik ya beklediler bide.ne bileyim aklıma bin tane şey geliyor.
evet ilk gebeliğimde düşük yaptım 8 haftalıktı ama keseyi falan görmüştük kese bozulmuş ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım o zaman.
hayırlısı olsun cnm.
canım profilimde resmim var albüme daha koymadım profilime koydum şimdilik
evet hayırlısı olsun kızlar ne diyim bilmiyorum duygularımı anlatamıyorum şu an.inşallah bu da geçecek ve bebişimi alıcam kucağıma.çok dua ettim allahım sağlıklı sıhatli bize hayırlı bir evlat olacaksa gelsin tutunsun bana diye hayırlısı böyleymiş ne yapalım.
umut doktora göstermedim sonucu görünce başımdan aşağıya kaynar su döküldü aynen dışarı çıkmışım zaten.
kimyasal gebeliği int. okumuştum b hcg seviyesi düşerse olur yazıyor.normal bir gebelik değil sonuçlarda pozitif çıkarmış ama embry. oluşmamış oluyormuş heralde ne bileyim.ben şimdi ne zaman kanamam olur onu düşünüyorum.
canım geçmiş olsun verenAllah doğru zamanı bilir mutlaka
bu hafta gidicem doktora
umut ,layd,minietek,evrim
inşallah sizlerden güzel haberler alırız kızlarr
umut ,layd,minietek,evrim
inşallah sizlerden güzel haberler alırız kızlarr
arkadaşlar çok teşekkürler hepinize tek tek cevap veremiyorum ama dediğiniz gibi hayırlısını verdi rabbim.inşallah bidaha yaşatmaz.milk sana da üzüldüm bari senden iyi haber gelseydi süt kardeşim gene kaldık başabaşa
bu hafta gidicem doktora
evet hayırlısı olsun kızlar ne diyim bilmiyorum duygularımı anlatamıyorum şu an.inşallah bu da geçecek ve bebişimi alıcam kucağıma.çok dua ettim allahım sağlıklı sıhatli bize hayırlı bir evlat olacaksa gelsin tutunsun bana diye hayırlısı böyleymiş ne yapalım.
Umut doktora göstermedim sonucu görünce başımdan aşağıya kaynar su döküldü aynen dışarı çıkmışım zaten.
Kimyasal gebeliği int. Okumuştum b hcg seviyesi düşerse olur yazıyor.normal bir gebelik değil sonuçlarda pozitif çıkarmış ama embry. Oluşmamış oluyormuş heralde ne bileyim.ben şimdi ne zaman kanamam olur onu düşünüyorum.
inan bu haberlerden sonra korktum üzüldüm kendimden ümidim iyice kesildi
zaten bende hiç belirti yok(((
ama herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
umut dayanamadım bu haberlerı almadan önce ıdrar testı yaptım bakalım ılacc çift çizgi yapıormu dıye yok canım ılac pozıtıf cıkarmadı ama kanda çıkarıyordur belki...
tabii kandada 10 günden sonra cıkarmıyormus
bugün neden doktoruna göstermiyosun anlamadımki
kızlar kardeşim aradı sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?