bebek cinsiyet belirleme..

sperm kalitesi öle 1 günde ve sıcak suyla olcak şey degil cnm
spermler 72 günde üretilip olgunlaşıyorr.

ayrıca sperm 4 gün canlı kalabilir ama canlı olan her sperm kaliteli diye bişi yok
neyse bunlarr bahanesi cnm.Allahh ne zaman nasip ederse ozaman oluyorrr

Kakule kimyasal gebelikte döllenme oluyo embriyo oluşmadan,rahme yerleşmeden adet kanaması ile birlikte sonlanıyo canım. benim kuzenim yaşadı bunu sonrasında düzenli olarak reglisi devam etti,3 ay sonra da hamile kaldı. Sen üzülme bu kadar hayırlı bir günde hayırlısı oldu diye düşün.

arkadaşlar çok teşekkürler hepinize tek tek cevap veremiyorum ama dediğiniz gibi hayırlısını verdi rabbim.inşallah bidaha yaşatmaz.milk sana da üzüldüm bari senden iyi haber gelseydi süt kardeşim gene kaldık başabaşa

Canım bende üzüldüm ama napalım kısmet böyleymiş yine deneriz napalım

umut dayanamadım bu haberlerı almadan önce ıdrar testı yaptım bakalım ılacc çift çizgi yapıormu dıye yok canım ılac pozıtıf cıkarmadı ama kanda çıkarıyordur belki...
tabii kandada 10 günden sonra cıkarmıyormus

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun üzülme bunun baştan olduğuna şükredelim hamileliğin ilerleyen zamanlarında olsa daha kötü olurdu daha çok üzülürdün rabbimdende sağlıklı istemişsin rabbim sağlıklı evlat versin

tabi elinin altı testlerle dolu
dur sabret başka şey düşün
bugün bol bol ibadet et dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…