bebek cinsiyet belirleme..

Elara sen şu saflıkla yazdığım nostalji yazılarını dökde yüzümüz birazcık gülsün
iyi gelir belki hepimize

benim bi kaç gün sonra sanki sürekli hareketlilik vardı sağ tarafımda sendede oldumu
gerçi diğer aylardada oluyodu

canım ben bu ay kı kadar yumurtlamadan önce o kadar sancı çekmedım

aynen oldu canım hareketlılık değilde iğne batması gıbı ufak ufak yukarı doğru uzanırken falan mesela sankı bır batma oldu sandalyeden kalkarken falan

piiiiiiiiiiiiiiis be sonradan geldim die dışlıyo beni

umut acaba yumurta sağda oluşunca solda sağda oluşunca soldamı hissediliyor hareketlilik derken batma gibi bişeylermi var sende

ben yumurtlamadan önce solda hıssettım yumurtlamadan sonra sağda

umut bırde benım g. ucum hıc yok dıyebılırım ama bu ara sıcak suğuk farketmeden çıkıklar

ezelll okudun mu yazdıklarımı

yumurta takıbıyle alakalı

Son düzenleme:
arkadaşlar selam ben kasım 12 de düşük yaptım 10 haftalıkdı aralık 12 de adet gördüm ocak 23 de adet gördüm buay şimdilik bişey yok eşimle korunmuyoruz dr sakıncası yok dedi birkaç gündür göğüslerimde hassasiyet uçlarında acıma karında şişlik mide bulantısı-yanması bel ağrısı baş dönmesi ve 2 gün önce 1 damla kan gördüm geçen hafta hafif kremsi beyaz mercimek kadar boyutlarda akıntım vardı acaba sizce nedir :18:

ha tabi bide rahim içinde pırpırlanmayıda unutmamak lazım son 3 gündür vakumla pırpırlanma arası bişey

Son düzenleme:
ben yumurtlamadan önce solda hıssettım yumurtlamadan sonra sağda

ezelll okudun mu yazdıklarımı

yumurta takıbıyle alakalı

senin yumurta sağda oluştu ama dimi minietek

teşekkür ederimcevapladığın için canım okudum yazdıklarını aslında yumurta oluşmaya başlayınca kaç mmyken görebiliyor doktor yumurtayı onu merak ettiğim için sormuştum o soruyu

umut acaba yumurta sağda oluşunca solda sağda oluşunca soldamı hissediliyor hareketlilik derken batma gibi bişeylermi var sende

kız ne bilim sağda oldu bişeyler sanki
ama diğer aylardada oluyodu galiba du bakalım
bi arkadaş vardıya solda oluşup sağa yerleşiyo diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…