- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.081
gızz niye korkuyonn
Allah beterinden sakınsınn.
tabi elinin altı testlerle dolu
dur sabret başka şey düşün
bugün bol bol ibadet et dua et
umut doktora göstermeye ne gerek var yaw
herşey ortadaa
degeri düşmüş ve şuanki degerii hamilelik için yeterli degil zatenn
hayırlısı olsun canım
ayyyy ne bilim sanki benim göbeğimde onlara bağlı gibi
Minietek umut beni niye kabul etmediniz arkadaşlığa bakıym sizi görüym bende foto koycam
Minietek umut beni niye kabul etmediniz arkadaşlığa bakıym sizi görüym bende foto koycam
tabi elinin altı testlerle dolu
dur sabret başka şey düşün
bugün bol bol ibadet et dua et
araştırma görevlısı olarak yaptıydım kızzzz
:78::78::78:
benim bi kaç gün sonra sanki sürekli hareketlilik vardı sağ tarafımda sendede oldumu
gerçi diğer aylardada oluyodu
benim bi kaç gün sonra sanki sürekli hareketlilik vardı sağ tarafımda sendede oldumu
gerçi diğer aylardada oluyodu
delüüü bumuydu süprüzüüün kız ben cuma günüde zaten baştan öyle düşündüğümü yazdım dikkat ettiysen ilk mesajıımmm taaaa kaçıncı sayfada atmıştım ben geçmişi okurken öyle düşünüyordum yöntem isteyenleri azarlamana kızıyordum ayrıca gerçekten allahtan bana güzel cevap yazmışsın yoksa azarlasaydın beni yöntem istedim diye kaçardım bende vallah ziyaretçi olarak takip ederdim topiğiYada başka bi nick alır öyle girerdim
Yöntemleri bana gönderdiğin zaman ben çok sevindim büyük ihtimal şu anda yeni yöntem gönderdiğin arkadaşlarda benim gibi olmuştur o yöntemleri yollayınca ve okuyunca insanın içi umut doluyor sana da öyle teşekkür etmişim çok mu_? Bana arkadaşlar yalakalık yapıyorlar gibi geliyordu dedim ama şu anda bu yazışmaların ne kadar içten olduğunu biliyorum bu yüzden bu topikteyim yoksa bende yöntemleri alır giderdim yada böyle şakalaşıyor olmazdık zaten açık açık ön yargılı davrandığımı yanlış düşündüğümü söyledim burda sizlerle arkadaş olduğum için çok mutluyum
(ayrıca şunu da söyliyim seni tanımadan ve bu topiğe yazmadan önce senin insanlarla tartışma tarzına çok kızıyordum ve banlanmanada seviniyordum belki bunada kızarsın ama dürüst olmak istiyorum bence bunu sana söyleyebiliyor olmam artık düşüncelerimin değişmiş olduğunun en büyük kanıtı yalakalık olsun diye değil içimden geldiği için yazıyorum elara seni seviyorum arkadaşım iyiki varsın inşaallah sende gönlündekilere sahip olursun..
Hadi ordan kakuşşşş
Kız ben sizi yalakamı yaptım siz zaten sonradan geldiniz ben geçmişten bahsediyorum sen neden üstüne alındın bacım
anam süprüz süprüz dedi bende umutlandım cadının yaptığına bak
umut acaba yumurta sağda oluşunca solda sağda oluşunca soldamı hissediliyor hareketlilik derken batma gibi bişeylermi var sende
umut acaba yumurta sağda oluşunca solda sağda oluşunca soldamı hissediliyor hareketlilik derken batma gibi bişeylermi var sende
ben yumurtlamadan önce solda hıssettım yumurtlamadan sonra sağda
ezelll okudun mu yazdıklarımı
yumurta takıbıyle alakalı
Elara sen şu saflıkla yazdığım nostalji yazılarını dökde yüzümüz birazcık gülsün
iyi gelir belki hepimize
acaba yumurtanın sağdan olması sola yerleşmes yada tam tersi soldan olup sağa yerleşmesi gibi bi durum varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?