- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.021
gebelık kan testınde bır test yapılıyo ve 5 rakamının üzerındeyse hamılesın
hadi canım hayırlısı sen ve umuttan güzel haberler bekliyoruz kandil günü Allah gönlünüzdeki gibi versin
günaydın kızlar nasılsınız kocamannnnn öpüyorum
geçmişi okumadım daha noldu elaranın süprizi merak ettim
sabah kan verdim öğlen alıcam sonucunu inşallah güzel çıkar sonuçlar
kandiliniz mübarek olsun bu arada canlarım rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.
sağol canım belkide yarın bende kan yaptırırım
sağlık ocakları yapıyomu acaba bana çok yakın bi sormak lazım :97:
Kızlarrrr şansa bakın yavTESTİN ÇIKMASINA 10DK VARRRR VEE BENM KIRMIZILAR GELMEYE BAŞLADIIIIIII
Kızlarrrr şansa bakın yavTESTİN ÇIKMASINA 10DK VARRRR VEE BENM KIRMIZILAR GELMEYE BAŞLADIIIIIII
kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
ben geldim çok üzgünüm kızlar b hcg düşmüş 1.47 ye yani kimyasal gebelik ve düşük yapıyorum
ben geldim çok üzgünüm kızlar b hcg düşmüş 1.47 ye yani kimyasal gebelik ve düşük yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?