bebek cinsiyet belirleme..

kızlarrrrrrr nooldu bize nazar değidi vallla
herşey rabbimizden sıkmayın canınızı o isteyecekki herşey olacak kakule ve milgirl

ben geldim çok üzgünüm kızlar b hcg düşmüş 1.47 ye yani kimyasal gebelik ve düşük yapıyorum

cnm gecmiş olsun cok üzüldüm yaa
bende seni ve milk i merak edip girmiştm
neysee kimyasal gebelik olayını bi cok kadın yaşar aslında ama farkında olmayabiliriz.
reglin gecikmiş gibi düşünn ve cok canını sıkmaa lütfenn

bide sen yine düşük yaşamıştın dimi?kac haftalıktı?
kimyasal gebelik ve diger düşüklerin en öenmli sebeplerimnden biri kalitesiz sperm cnm
eşin için takviye ilaclar kullanabilirisn
aslında sizde bu ay döllenme olmuş fakat siperm kalitesiz oldugundan döllenmenin devamı gelmemiş yani rahime yerleşememiş bebiş.

kızlarrrrrrr nooldu bize nazar değidi vallla
herşey rabbimizden sıkmayın canınızı o isteyecekki herşey olacak kakule ve milgirl

Öyle canım Allah bizi seviyo sağlıklı olmayanı alıyo işte böyle benim resmen günüm geçmişti ama olsada sorunlu olacaktı hormonlar yükselmeyince problem oluyo ama seni bekliyorum ben inş istediğin gibi olur

evet hayırlısı olsun kızlar ne diyim bilmiyorum duygularımı anlatamıyorum şu an.inşallah bu da geçecek ve bebişimi alıcam kucağıma.çok dua ettim allahım sağlıklı sıhatli bize hayırlı bir evlat olacaksa gelsin tutunsun bana diye hayırlısı böyleymiş ne yapalım.
umut doktora göstermedim sonucu görünce başımdan aşağıya kaynar su döküldü aynen dışarı çıkmışım zaten.
kimyasal gebeliği int. okumuştum b hcg seviyesi düşerse olur yazıyor.normal bir gebelik değil sonuçlarda pozitif çıkarmış ama embry. oluşmamış oluyormuş heralde ne bileyim.ben şimdi ne zaman kanamam olur onu düşünüyorum.

Benim önceki böyle olmuştu canım hormonlar yükselmeyince sorun oluyo allah tarafından sağlıksız bebek yerleşemiyor aslında bir şans .... Bana dr öyle söylemişti

dr göstereceksin ama tahlilleri dimi ??

Canım aynısını yaşadım çok zor biliyorum ama bence sen kanamanı bekleme müdahale ettir bir an önce kurtul bu fikirden dr söylemişti anne için zor diye sağlıksız çocuk tutunamıyor... Birde kılcal damarlar beslemiyor çocuğu bunu iyi araştır ikisi farklı yoksa o tekrarlıyor eğer anlaşılırsa iğnesi var

sağol elara ben de onu düşündüm belkide diyorum çok deneme yaptık sıcak banyo falan sperm kalitesi düşmüş olabilir yumurtlamadan 4 gün önce kestik ya beklediler bide.ne bileyim aklıma bin tane şey geliyor.
evet ilk gebeliğimde düşük yaptım 8 haftalıktı ama keseyi falan görmüştük kese bozulmuş ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım o zaman.

dayanamıyorum kızlar ben çok etkılendımmm
ağlıyorum şuanda gerçekten sabır versın allah

ben sulugöz üm zatenn

Son düzenleme:

Canım birde ben dr sordum bebk yok muymuş diye bebek rahim duvarında oluyormuş zaten görünmüyo ultrasonda ...İnan hastaneye git birsürü kadın var böyle olan çok zor şimdi hamile kalıp doğurmak....ama biran önce çık bu pskolojiden yoksa tramva olarak geri dönüyor ...Bende nerdeyse öyle olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…