- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.121
hiç bılmıyorum cnm ya aslında forumda yumurta boylarıyla alakalı konu bulamamıstım ben sen ne zman gıtmeyı planlıyorsun takıbe
ay ben yeni gördüm bu mesajıı
sagol ezel yalakalık yapmak için yazmadıgın için:)
benim tartışma tarzım gercekten cok sinir bozucudurrr
beni seven yada tanımayan biri bile o yazdıklarımı okuyunca dellenebilir.sendede öle olmuşş:125:
ayrıca banlandıgım zaman bende seviniyordum.dip köşe temizlik yapıyordummm iyi oluyorduu
iyi gününe denk gelmişsindir
bazen bana bi kızıyooooo
ateş ölcme yöntemini biliyorsun dimi
işte hergün ateşini ölcüp cıkan degerelri bu siteye yazıyorsun
sana yumurtladıgın günü gösteriyorr
ama bence cok gerekli bi site degil.ateşin düştügü gün anlıcanki yarın yum catlıcak.ertesi günde ateşin yükselir o zamanda anlarsın yumurtama oldugunu.
ben bunu ne zamandan itibaren yapmalıyım
adetim bittikten sonramı ?
normal ateşimi ölçeceğim dimi ? başka yerin değil dimi guclubacismile
zaten ingilizce türkçeyede çeviremedim
gızzz o kadar ince ince yöntemelri yazdım.bu ateş ölcme yönteminide ayrıntılı anlattım.1 ay ilk sayfada kaldııı bilgilerr.hiçmi okumadın yaw:)
neyse bidaha yazıyım
Ateş ölçme yöntemi
Adetiniz bittikten sonra hergün 7-7:30 arası yataktan cıkmadan dil altından dijital bi ateşölcerle ateş ölcülür
cıkan dereceler not edilir
yumurtlama gününden 1 gün önce ateşiniz biraz düşer.mesela ateşiniz 36.3 ise yumurtlamadan 1 gün önce 36 derece olur.ogün anlarsınızki yarın yumurtanız catlıcak.
yumurtalamada sonra ateş aniden yükselir
regli olana kadar ateş yüksek gider.regli olmaya yakın ateş düşerse regli olacaksınız demektir
eger ateş sabit kalırsa hamilesinizdir
umutt dikkat ediyomda sana kızdıgım tek şey gecmişden bi haber olmandan dolayı
sen ilk geldigindede böleymişsin yaww
hani ilk sayafda yöntemelr yazıyordu ya
sen onları okumuyordun galiba ve hep sayfada yazan şeyleri tekrar tekrar soruyordun beni deli ediyordunnn
vallaa ben iyi sbaretmişim bugüne kadar sanaa
şaka şaka
normal ateşimi ölçeceğim dimi ? başka yerin değil dimi
ayy umutt bu nedemekk
başka yerin degil derkenn ne demek istedin,kutunun ateşinden bahsetmiyordun dimii
normal ateşimi ölçeceğim dimi ? başka yerin değil dimi
ayy umutt bu nedemekk
başka yerin degil derkenn ne demek istedin,kutunun ateşinden bahsetmiyordun dimii
Minietek acaba yarın benim ateş düşerse adet olacammı demek??
kız onu okurken benimde dikkatimi çektide ses çıkarmadım dalga geçmeyin diye
ama eminimki kutudan bahsetmişimmmmmm
dayanamamış eklemiş yine arkadaşım
evet ya senle tek anlaşamadığımız konu bu olmuş
ama bi gerçek var ben seni gerçekten seviyom kızzzz
ayrıca hakkınıda helal et çoookkk şey öğrendim ben burda gerçektennnn
Mrhb Arkadaşlar 2 dündür formunuzu okuyorum ve bende bugün üye oldum . Benimde 1 kızım var 2.bebek için internette geziniyorken rastladım size . Gönlüm isterki bir oğlum olsun ama taktir ALLAHIN tabiki.
Gizemcim senin bütün yazılarını okudum allah gönlüne göre versin canım. Bişeyler yaklarsanız bende faydalanmak istiyorum
dilemciğim kızma ama ben bişey anlamadımbelki konuyu baştan takip etmediğim için
yeniyim ben benim için biraz açıklık getirrmisin klomenten ne için gerekli anlayamadım ve yumurta çatladığındamı tek ilişki olacak banada yardım edin lütfenn :gitme:
Canlarim bu ara görüsemedik sanmayinki sizi ihmal ediyorum aklimdasiniz hatta ruhumdasiniz hafta sonu ara ara geldim kimsecikler yoktu bugünde sabah kizimi yuvaya biraktim ve Haci teyzeme gittim teyzem bugün aksam Mevlüd okutacak ona hazirliklara yardima gittim gelini ile beraber cok güzel yemekler hazirladik agizlariniza layik simdi eve geldim dusumu alip cikacam heryerim yemek kokuyo ama olsun deger aksam hepiniz icin tek tek dualar edecem zaten teyzemden rica ettim toplu dua kisminda sizleri icinde dua ettirecek ve hep beraber Amin diyecez insaAllah hepinizi seviyorum ve hepinizin Kandilini kutluyorum Sevgililer gününüzüde hersey gönlünüzce ve gönüllerinizindekininde hayriniza olmasi dilegi ile.....
niye şaşırdın kızumut iğne arkadaşımmmmmmmmm
valla gül canım sen gül ama diğerleri gülmesinnnnn
ilahi umut yaaaa
sagol cnm
bunlar daha neki öyle komik kolay sorular sormuşsunkiii
okurken cok güldümm
ama ogünden bugünee cokk cokkkk gelişmişsinnn
umut Allah iyiliğini versin senin
Canlarim aksam gecmisi okurum artik Elara hani bana özelden bi msj atmistin ya yeni yöntem meselesi o bugün isime yarayacak tesekkür ederim canim hepimiz adina iyi birsey yaptin ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?