bebek cinsiyet belirleme..

kakule üzülme sacım herşeyin hayırlısı olsun inşallah.sağlıklı sıhatli tekradan hamile olursun inşallah.
bernil rüyah hayırlara çıksın inşallah.ne güzel bi rüa.
elara kolay gelsin sanada.temizlik bi başladımmı bitmiyo zatenn..
ben daha önce yazmıştım .şu emme işini senmi bıraktıran yoksa kendinin bırakmasınımı bekleyeceksin.benim kız çok memeye düşkün değil.hatta bırakmak istiyo.bayağı barırıyo emzirecegim zaman.beninmik o kadar gitmeyecek sanırım.ama gece uykulu alıyo.seninki emerken uyuyomu.gecede emiyormu merak ettim.
eski yazılar dökülüya ha.akşam okudum güldüm ezel...bugüne umutmu var.bi ara bakar okurum

ben geldim çok üzgünüm kızlar b hcg düşmüş 1.47 ye yani kimyasal gebelik ve düşük yapıyorum

canım benim çok üzüldüm. Rabbim en iyisini bilir. demekki hakkında hayırlı olan buydu. Allah korusun olup da sağlıksız olsaydı napcaktın, Bol bol dua et Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin Ama ininaıyorum en kısa zamanda olcak sen topla kendini yeter ki

Kızlar bu arada size süpriz yapmak istedim ama
sonuç belki yarın öğleden sonra çıkacak olmadı perşembe günü :95:

merakımı gidermek için sağlık ocağına sabah gidip kan tahlili verdim
burnumdan getirdiler niye lazım ne için doktorun kim istek yapması lazım gibi ama bütün zorlukları aşarak verdim
eğer hamile değilsem bir dahaki sefere günüm geçmeden gitmem :86:

günaydııınnn kızlar

bernıl inşaallah aynen çıkar rüyan erkeğini öpüp koklarsın
gunaydın cnm cok sagol ıns
yok canım aynı
sabahları ateşimi ölçüyodum ama dün gece rahatsızlandım birden üşüme ateş
sabah ateşimi ölçdüğümde normal olarak oda yüksek çıktı

umtcum g.olsun cnm aman dıkkat et

bu havalar tam hastalık havası bı ısınıyo bı soguyo

bugun burda hava baya kapalı dısarısıda soguk ınankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…