bebek cinsiyet belirleme..

eminim gerçekten çok şey öğrendim ama adama uygulatamıyom o var

gülme kızzzzzz

umut çok tatlısın yaaaa

Canlarim aksam gecmisi okurum artik Elara hani bana özelden bi msj atmistin ya yeni yöntem meselesi o bugün isime yarayacak tesekkür ederim canim hepimiz adina iyi birsey yaptin ..........
sizi özelciler siziiii bizede anlatın da bizde iyi bişey yapalım sır küpleri

kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar

oğlak hoşgeldin canımm nasılsın bugüüünnnn moralin iyi mi_?

sorularına şaşırdım umutcum

ezel yumurta takıbıne belkı işine yarar cnm benım takıpimi

kızlar ben 1 subattan ıtıbaren yumurta ntakıbındeydım

1 subttan ıtıbaren her sabah atesımı ölçtümmm

doğal yedım herseyı işte ne kadar olabılecekse

11i gün yumurta yoktu ılıskı oldu

13. gun ılıskı oldu

15. gün dr gıttım sabah saatlerınde 12 mm lık bır yumurtan var dedı gel bakalım gelısıyormu dıye dedı ilişki oldu

17 . gün gittim 16,3 dedi bu arada sol kasıkta sancılar var ilişki

19. sabah gıttım 21,9 dedı çatlatma iğnesını akşam 19,45 de oldum bu arada yumurta beyazı
akıntım vardı

(1 şubattan itibaren 36,0 -36,4 arası atesım )

20. yıne yumurta akı akıntım var (ateş bıraz büştü bugun) (ilişki)

21. gün ates bır anda 37,0 oldu (ilişki) yanı 2, gunde yumurta çatlamış oldu büyük olasılıkla

22. gun akşam 5 gibi dr gittim yumurta çatlamış bundan sonra sadece beklıcez bakalım gebelık oluşmuş mu dıye

yani kızlarr kesınlık bence (hastalık grıp dısında) ates ölçme yöntemı işe yarıyo tabıı akıntıda kesınlıkle ıp ucu verıoo

amin canım hepimizin inş

kızlar hepinizin kandili kutlu olsun Allahım bugün dualarımızı kabul etsin hepimiz için dua edeceğim ayrııııııııııııııııııııcccaaaaaaaa sevililer gününzde kutlu olsun fıstıklar

ezele fazla gülenlerr ,güldükcee sıra sizede gelcekkk
her gün birininn kirlisini dökcem ortayaaa

Ay bu çok wğlenceli bişeymiş ya ara sıra nostarji iyi gelir valla

ayyy çok güldüm yaaa ezel az yalakalık yapmamışsın
heheh valla çok güldüm kılzlar ya bu hoş bişy olmuş yanii
umut acaba yumurta sağda oluşunca solda sağda oluşunca soldamı hissediliyor hareketlilik derken batma gibi bişeylermi var sende
ezelcim bu msj da ne diyo valla ben bişi anlamadım tersmi yazmışsın yoksa benmi anlıyamıyomm
umuttt bu ilk mesajınn işteee

sonra biri klomen içtiginden bahsetmişş umutun cvaba bakın:)))
klomentenn

saol canım Allah kabul etsin dularını gönlüne göre versin inş.
Senindeeeeeeeeee

Hayret bu saatte kimsecikler yok herkes ibadetmi ediyo acaba Allah hepinizin dualarınızı kabul etsin kandiliniz mübarek olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin inş .
Sütçülerede nazarımız değdi sanırım ama üzülmesinler hayırlısı ne zamansa ozaman olur inş.
Elaracım temizlik yapıyomuşsun kolay gelsin çabucak bitsin rahat rahat otur . Allah seninde gönlüne göre versin çok kişiye yardımcı oluyosun dualarını kabul etsin teyyyzzzzz zamanda Şehzadeni kucağına versin inş. Aminnnnn
Hasta olan arkadaşların tamamınada acil şifalar versin inş.
Hamile arkadaşlarada bi çırpıda kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Bebiş isteyenlerede sağlıklı gönüllerindeki bebişi versin inş.
Dualarımızın kabulu için El FATİHA
AMİNNNNNN

selam kızlar...şöyle bir geçmişi okudum geldim...

kakulee geçmiş olsun canım, üzülme en kısa zamanda yine olur inşallah, sağlıkla alırsın kızını kucağına...

canım tüm kalbimle yürekten amiiiiin diyorum bu güzel gecenın yüzü suyu hürmetine duan kabul olsn
ben geldim çok üzgünüm kızlar b hcg düşmüş 1.47 ye yani kimyasal gebelik ve düşük yapıyorum
ayyyy kıyamam canım yaaa bi dahakı sefere inşALLAH çok üzüldüm demekki senın için şuan hayırlısı buymuş

ammmiiiiinnnnn canım

Canlarim aksam gecmisi okurum artik Elara hani bana özelden bi msj atmistin ya yeni yöntem meselesi o bugün isime yarayacak tesekkür ederim canim hepimiz adina iyi birsey yaptin ..........
kız aaa valla bızde merakk edıyoz bızım basımız kelmı ayol

cnm duan ıcın ALLAH RAZI OLSUN rabbım ıns kabul etmıstır...
kız onu okurken benimde dikkatimi çektide ses çıkarmadım dalga geçmeyin diye
ama eminimki kutudan bahsetmişimmmmmm

sabahı serıflerınız hyr olsun hatunlar

bugun cok neselıyım ya kızlar ınan dualarınızla

gece mehmedımı gordum ruyamda valla cok heyecanlıdı ya

durun anlatayım sızede daha 1 veya 2 aylık oluyo buyaz mavı bı tulum ustunde

yatakda yatıyoz esım bır turlu vermıyo bana ya dıyorum cocugun karnı ac ver emzırecem

yok dıyo kucagımda yatacak sonra cocuk benı ıstıyo aglıyo zorla verdım kucagıma

ay kızlar ruyada bıle super rabbım ıns dun gecenın yuzusuyu hurmetıne duamızı kabul ettı

ıns hepımızı tadarız bu guzel duyguyu....

Herkeze günaydıınnnn
Bernilcim günaydın ne güzel rüya görmüşsün Rabbim hayırlara çıkarsın rüyadaki gibi alırsınız Mehmedinizi kollarınıza inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…