- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.141
eminim gerçekten çok şey öğrendim ama adama uygulatamıyom o var
gülme kızzzzzz
sizi özelciler siziiii bizede anlatın da bizde iyi bişey yapalım sır küpleriCanlarim aksam gecmisi okurum artik Elara hani bana özelden bi msj atmistin ya yeni yöntem meselesi o bugün isime yarayacak tesekkür ederim canim hepimiz adina iyi birsey yaptin ..........
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
umuttt bu ilk mesajınn işteee
sonra biri klomen içtiginden bahsetmişş umutun cvaba bakın:)))
klomentenn
aaaaaaaa evett yaaaa süperr olacakkkkkk
Allah kabul etsin dualarını cnmm.Kolay gelsin sana
Canlarim bu ara görüsemedik sanmayinki sizi ihmal ediyorum aklimdasiniz hatta ruhumdasiniz hafta sonu ara ara geldim kimsecikler yoktu bugünde sabah kizimi yuvaya biraktim ve Haci teyzeme gittim teyzem bugün aksam Mevlüd okutacak ona hazirliklara yardima gittim gelini ile beraber cok güzel yemekler hazirladik agizlariniza layik simdi eve geldim dusumu alip cikacam heryerim yemek kokuyo ama olsun deger aksam hepiniz icin tek tek dualar edecem zaten teyzemden rica ettim toplu dua kisminda sizleri icinde dua ettirecek ve hep beraber Amin diyecez insaAllah hepinizi seviyorum ve hepinizin Kandilini kutluyorum Sevgililer gününüzüde hersey gönlünüzce ve gönüllerinizindekininde hayriniza olmasi dilegi ile.....
Kızlar ben birazdan çıkıyorum tekrar kandiliniz mübarek olsun sizin için dua edicem inşaAllah
en son benim cvabımdan sonra baya bi gizli gizli izlemiş biziii
1,5 ay sonrada şunu yazmışş uyanık
benden tıkk yok tabiii
aynı mesajı 2. kez tekrar yazmışş gözüme sokar gibi bende cvp yazmak sorunda kalmışım
asıl bomba birazdan gelcekkk
ezele fazla gülenlerr ,güldükcee sıra sizede gelcekkk
her gün birininn kirlisini dökcem ortayaaa
ezelee bakın dk bir gol birr.
sayfaya ilk yazdıgı mesaj buu
bana ilk zamanlar niye sinir oldugun anlaşıldıı,özel mesajla yöntemelri istemişsin bende vermeyincee sinir olmuşsunn ,aksi olsaydı senin dedigin gibi sende yalaka olcaktın dimiii
üsttekide benim cvabım
valla yine ii kibar cvp vermişimm
şimdi olsaa iyice bi kalaylardım senii
bu mesajı cumA günü ezel yazmıştıı
benimle iyi anlaşan tşk eden insanlara yalaka diyormuşşşş
şimdi size yalakalıık nasıl olurr gösteriyimmm
benim dua ile ilgili cvabımdan sonraa hazırcı olamdıgını göstermek için netten buldugu keçiboynuzu kürünü kopy yapmışş sayfayaa
aradan 5 gün gecmiş bende yöntemleri yollamışımm
ve ezelin yazdıgı cvppp
ezelcimm şimdi senin bu cevabın yalakalık mı olmuş oluyorr
heheh valla çok güldüm kılzlar ya bu hoş bişy olmuş yanii
ayyy çok güldüm yaaa ezel az yalakalık yapmamışsın
ezelcim bu msj da ne diyo valla ben bişi anlamadım tersmi yazmışsın yoksa benmi anlıyamıyommumut acaba yumurta sağda oluşunca solda sağda oluşunca soldamı hissediliyor hareketlilik derken batma gibi bişeylermi var sende
umuttt bu ilk mesajınn işteee
sonra biri klomen içtiginden bahsetmişş umutun cvaba bakın:)))
klomentenn
saol canım Allah kabul etsin dularını gönlüne göre versin inş.Canlarim bu ara görüsemedik sanmayinki sizi ihmal ediyorum aklimdasiniz hatta ruhumdasiniz hafta sonu ara ara geldim kimsecikler yoktu bugünde sabah kizimi yuvaya biraktim ve Haci teyzeme gittim teyzem bugün aksam Mevlüd okutacak ona hazirliklara yardima gittim gelini ile beraber cok güzel yemekler hazirladik agizlariniza layik simdi eve geldim dusumu alip cikacam heryerim yemek kokuyo ama olsun deger aksam hepiniz icin tek tek dualar edecem zaten teyzemden rica ettim toplu dua kisminda sizleri icinde dua ettirecek ve hep beraber Amin diyecez insaAllah hepinizi seviyorum ve hepinizin Kandilini kutluyorum Sevgililer gününüzüde hersey gönlünüzce ve gönüllerinizindekininde hayriniza olmasi dilegi ile.....
Senindeeeeeeeeeekızlar hepinizin kandili kutlu olsun Allahım bugün dualarımızı kabul etsin hepimiz için dua edeceğimayrııııııııııııııııııııcccaaaaaaaa sevililer gününzde kutlu olsun fıstıklar
canım tüm kalbimle yürekten amiiiiin diyorum bu güzel gecenın yüzü suyu hürmetine duan kabul olsnkız ezel benım ısmımı calmıssınn
aynen bende ılk ısmı mehmet olacak ıns olursa
ALLAHIM BUGUN tek ıstegım mehmedımın olması bızde saglık kızlarımla
cnm esımle ıns olacak kızlar hepımızın ıns
ayyyy kıyamam canım yaaa bi dahakı sefere inşALLAH çok üzüldüm demekki senın için şuan hayırlısı buymuşben geldim çok üzgünüm kızlar b hcg düşmüş 1.47 ye yani kimyasal gebelik ve düşük yapıyorum
Hayret bu saatte kimsecikler yok herkes ibadetmi ediyo acaba Allah hepinizin dualarınızı kabul etsin kandiliniz mübarek olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin inş .
Sütçülerede nazarımız değdi sanırım ama üzülmesinler hayırlısı ne zamansa ozaman olur inş.
Elaracım temizlik yapıyomuşsun kolay gelsin çabucak bitsin rahat rahat otur . Allah seninde gönlüne göre versin çok kişiye yardımcı oluyosun dualarını kabul etsin teyyyzzzzz zamanda Şehzadeni kucağına versin inş. Aminnnnn
Hasta olan arkadaşların tamamınada acil şifalar versin inş.
Hamile arkadaşlarada bi çırpıda kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Bebiş isteyenlerede sağlıklı gönüllerindeki bebişi versin inş.
Dualarımızın kabulu için El FATİHA
AMİNNNNNN
kız aaa valla bızde merakk edıyoz bızım basımız kelmı ayolCanlarim aksam gecmisi okurum artik Elara hani bana özelden bi msj atmistin ya yeni yöntem meselesi o bugün isime yarayacak tesekkür ederim canim hepimiz adina iyi birsey yaptin ..........
cnm duan ıcın ALLAH RAZI OLSUN rabbım ıns kabul etmıstır...Canlarim bu ara görüsemedik sanmayinki sizi ihmal ediyorum aklimdasiniz hatta ruhumdasiniz hafta sonu ara ara geldim kimsecikler yoktu bugünde sabah kizimi yuvaya biraktim ve Haci teyzeme gittim teyzem bugün aksam Mevlüd okutacak ona hazirliklara yardima gittim gelini ile beraber cok güzel yemekler hazirladik agizlariniza layik simdi eve geldim dusumu alip cikacam heryerim yemek kokuyo ama olsun deger aksam hepiniz icin tek tek dualar edecem zaten teyzemden rica ettim toplu dua kisminda sizleri icinde dua ettirecek ve hep beraber Amin diyecez insaAllah hepinizi seviyorum ve hepinizin Kandilini kutluyorum Sevgililer gününüzüde hersey gönlünüzce ve gönüllerinizindekininde hayriniza olmasi dilegi ile.....
kız onu okurken benimde dikkatimi çektide ses çıkarmadım dalga geçmeyin diye
ama eminimki kutudan bahsetmişimmmmmm
Herkeze günaydıınnnn
Bernilcim günaydın ne güzel rüya görmüşsün Rabbim hayırlara çıkarsın rüyadaki gibi alırsınız Mehmedinizi kollarınıza inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?