bebek cinsiyet belirleme..

oleeeyy çok şükür umuuuutt hadi hayırlısı bakalım inşaAllah hamişsindirr canım yaaa yarın güzel haberlerini alırız inşaAllah

umutcum saglık ocagı kan tahlılı yapıyomu kız

hamılelık ıcın ..ılk duydum valla ıdrar belkı yaparlarda

ama ınsallah hamıssındır hadı hayırlısı yarına ne kaldı:)

Son düzenleme:
umutcum saglık ocagı kan tahlılı yapıyomu kız

hamılelık ıcın ..ılk duydum valla ıdrar belkı yaparlarda

ama ınsallah hamıssındır hadı hayırlısı yarına ne kaldı:)

yapıyo yapıyooooo
benim işyerime çok yakın
hastaneye gitmek uzak o yüzden izin almak falan gerekiyo
sağlık oacağına sabah kaçtım :)))

ama geç veriyolar sonucu baksana

umut cnm hadı bakalımm ınsallah hayırlı sağlıklı haberlerını alırız

geçmiş olsun bu arada bol bol c vıtamını ıc çok ağrın olursa ates falan mınoset ın sadesi dışında bır sey kullanma canım gebelerde bu ılacı verıyoruz sadece

kız güldürdün beni gebe deyince
bişey içmiyorum zaten aklımda canım

umut neden böyle diyorsun yaa belki tutmuştur bu ay boşunamı oldun o koca iğneyi göbekten

eğer hamileysem ezelll
demekki hiç bir belirti olmadanda hamile kalınabiliyomuş diyebileceğiz
gögüslerim akıntılarım hiç belirti yok , bekleyeceğiz artık canım bakalım hayırlısı

eğer hamileysem ezelll
demekki hiç bir belirti olmadanda hamile kalınabiliyomuş diyebileceğiz
gögüslerim akıntılarım hiç belirti yok , bekleyeceğiz artık canım bakalım hayırlısı

herkeseee gunayyyydııın olmaz olurmu canım herkesete aynı belirti verecek diye bişeymi var benim annem 3 aylık hamileyken bilirmiş oda karnı şişmeye baslayınca yani saka yapıyom ama takma kafana boşver akıntı herkesete olmaz benim ilk hamileligimde olmadı 2 de kasık agrısı olmadı göguslerim ilki kadar hassaslasmadı mesela hadi hayırlısı inşallah karnına bebiş kaçmıstır

amin canım inş, çok güzel bi rüya inş gerçekleşir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…