- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.201
Kızlar bu arada size süpriz yapmak istedim ama
sonuç belki yarın öğleden sonra çıkacak olmadı perşembe günü :95:
merakımı gidermek için sağlık ocağına sabah gidip kan tahlili verdim
burnumdan getirdiler niye lazım ne için doktorun kim istek yapması lazım gibi ama bütün zorlukları aşarak verdim
eğer hamile değilsem bir dahaki sefere günüm geçmeden gitmem :86:
amin canım inş, çok güzel bi rüya inş gerçekleşir canım
Neyse kızlar gunum var kahvltı gunu
oraya gıdıyom gelınce gorusuruz
oohh hazır kahvaltı keşke her sabah benim önümede hazırlayan birileri olsa
kızlarr bugun çok mutluyum eşim sevgililer gununu unutmamıs ve bana tektas yuzuk almıs ve yuzugu salatamın içine saklamıs yerken gördumben ona resmen asıgımmm
kızlarr bugun çok mutluyum eşim sevgililer gununu unutmamıs ve bana tektas yuzuk almıs ve yuzugu salatamın içine saklamıs yerken gördumben ona resmen asıgımmm
tabi kızım kıskandı yuzugu vermiyorki parmagıma takim ellme benim diyor fındık takamıyorum ama yinede olsun
tabi kızım kıskandı yuzugu vermiyorki parmagıma takim ellme benim diyor fındık takamıyorum ama yinede olsun
cok tesekkur edrrim kızlar kızımdan duserse kullanacam inşallah anacım kocacımı benden kıskanıyor sıpa daha dun gelmiş bugun sahip çıkıyorooooooooooo güle güle kullan canımmmm
waaaooowwww
süper gerçekten kocanın kıymetını bıll
benım 3 yılın sonun da ılk kez çiçek gönderdi işyerıme hedıye de alamamıs ama olsun perşembe doğum günün boş gecerse artık yıl dönumune zorla aldırıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?