bebek cinsiyet belirleme..

umutçum inş hamilelil haberini alırız canım

kızlarr bugun çok mutluyum eşim sevgililer gununu unutmamıs ve bana tektas yuzuk almıs ve yuzugu salatamın içine saklamıs yerken gördum ben ona resmen asıgımmm

tabi kızım kıskandı yuzugu vermiyorki parmagıma takim ellme benim diyor fındık takamıyorum ama yinede olsun

Son düzenleme:
kızlarr bugun çok mutluyum eşim sevgililer gununu unutmamıs ve bana tektas yuzuk almıs ve yuzugu salatamın içine saklamıs yerken gördum ben ona resmen asıgımmm

waaaooowwww

süper gerçekten kocanın kıymetını bıll

benım 3 yılın sonun da ılk kez çiçek gönderdi işyerıme hedıye de alamamıs ama olsun perşembe doğum günün boş gecerse artık yıl dönumune zorla aldırıcamm

güle güle kullan canımmm

oyyy ne güzelll sen ona acıl bır yüzük al

ooooooooooo güle güle kullan canımmmm
cok tesekkur edrrim kızlar kızımdan duserse kullanacam inşallah anacım kocacımı benden kıskanıyor sıpa daha dun gelmiş bugun sahip çıkıyor

ayyy bilmezmiyim bi dedigini 2 etmem olsun canım hediye önemli degil dusunmesi önemli şimdiden dogum gununu kutlarım canım iyiki dogdun esinde alır canım alır inşallah bu benim 4 yılım 2 senedir alıyor

umut çok heyecanlandım ya bence sağlık ocağını sık sık arayıp taciz et olurmu ya perşembe ne demek
herkes seni bekliyor bak kaç kadınız şurada anlat durumumuzu şekerim
neyse hayırlısı olsun mutlu haberler al inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…