bebek cinsiyet belirleme..

tabii sorabılırsın

ovulasyon testlerı yanıltıyor kızlar ben hiç güvenmedım dırek yumurta takıbıne gittim ki hormon bozuklugu pko varsa kesınlıkle yanlış sonuc en ıyısı yumoş takıbı

ben medıkal parka suat süphan erşahın gıttım bır kere 70 verdım +2 kontrol bedava

bırde burda tanıdık muayenesı olan bır dr var onun muayenesi 50 tl ona da gıttım 2-3 kere

bence en ıyısı yumurta takıbı yumurta takıbı ıcınde dr iyi olmasına falan gerek yok makına ile ölçüyorlar hangı hast oldugu falan önemlı değil cnm bence

ateş ölçmeyı kullan ve yumurta takıbı

sskdan da hormon testı yaptırabılırsen süperrr

yok tatlım ya daha hiç denemedik temmuz gibi düşünüyoruz,önden bi bakiyim dedim
yumurtlama işine etüt çalışması

iyi yaparsınn ben ilk çocukta hiç bişey bilmiyodum burası bayağı yararlı oldu , sanada yardımcı olur
neden temmuzu bekliyon hadi sende başla denemelere

yok tatlım ya daha hiç denemedik temmuz gibi düşünüyoruz,önden bi bakiyim dedim
yumurtlama işine etüt çalışması

güness yumurtalamadan önce hormon testlerıne baktır kesınlıkle adetın 3, günü

düşündüğün ay gidersin takıbe temmuza kadar da ates takıbı yap vucudunu tanı

ben ates takıbı
yumurta takıbı
akıntı takıbı hepsını aynı anda denedim ve inan

hepsi tumurtlama tarıhını doğru belırledı

ben bu ay hamıle kalmazsan martta da aynılarını yapıcam adetın 14-15 günü takıbe gıdıcem

Son düzenleme:

evet bende yumurta takibi için özel hastaneye gittim 32 tl doktor muhayne ücreti verdim 10 gün boyuncada ücret vermiyorsun diğer kontrollerde
başka bir özel hastane daha var onnu muhayne ücreti 12tl miş galiba belki bu ay oraya giderim

ama canım her dr direk yumurta takibi yapmıyor
benim öyle oldu mesela yumurta takibi için daha sonraki aşamalarda deyip beni kaşkere yolladılar

canım sabah kaçtı ateşin
benim bu sabah belli olurdu ama kendi ateşimden dolayı 37,2 çıktı yanıltır bu beni tabi

arkadaşım testle hamile kaldı oğlu var şimdi,
dr.gidip direk yumurta takibi mi diyosun şok sık gider kontrollerimi olurum bugüne kadar bişey görünmedi ama bilemezsin tabi o zamanlar nolur

neyse kızlar sohbetinize doym olmuyor benim çıkmm gerek kızım sıkıldı duramaz oldu hadi kapat yaaa diyor hadi hepiniz kocaman öpuldunuz kızımın karnını doyurup yine gelirim :90::90:

öp bakalım minik kızını bu arada kutla benim kızımda şimdilik ben kullanayım büyüyünce sana vericem formülü hala işliyor tavsiye ederim

canım senın dr bıraz gıcıklık yapmış bence takıp için baska dr gıdebılırdın kı ben 2 dr aynı anda gıttım bırbırlerındende haberı olmadıı

sabah ates 36,7 cıktı ama adet olcakmısım gıbı bır sancı var kasıklarımda

yumurta takıbını testler yapacak olsanız da kesınlıkle önce hormonlarınıza baktırım kızlarr

ben 27 yasındayım sımdıye kadar adetlerım hep düzelıydı son ıkı ay bır bozuldu hormonda pko oldugunu öğrendık ekrandada kıstlerımı gördük

onun için boşa uğrasmamak için hormon testlerınızı yaptırınn

öyle düşünüyorum buradan çok şey öğrendim sayenizde çok teşekkürler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…