- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.241
senin çocuğun varmıydı canım ???
sen nasıl takip edeceksin testlemi ???
yok tatlım ya daha hiç denemedik temmuz gibi düşünüyoruz,önden bi bakiyim dedim
yumurtlama işine etüt çalışması
tabii sorabılırsın
ovulasyon testlerı yanıltıyor kızlar ben hiç güvenmedım dırek yumurta takıbıne gittim ki hormon bozuklugu pko varsa kesınlıkle yanlış sonuc en ıyısı yumoş takıbı
ben medıkal parka suat süphan erşahın gıttım bır kere 70 verdım +2 kontrol bedava
bırde burda tanıdık muayenesı olan bır dr var onun muayenesi 50 tl ona da gıttım 2-3 kere
bence en ıyısı yumurta takıbı yumurta takıbı ıcınde dr iyi olmasına falan gerek yok makına ile ölçüyorlar hangı hast oldugu falan önemlı değil cnm bence
ateş ölçmeyı kullan ve yumurta takıbı
sskdan da hormon testı yaptırabılırsen süperrr
tabii sorabılırsın
ovulasyon testlerı yanıltıyor kızlar ben hiç güvenmedım dırek yumurta takıbıne gittim ki hormon bozuklugu pko varsa kesınlıkle yanlış sonuc en ıyısı yumoş takıbı
ben medıkal parka suat süphan erşahın gıttım bır kere 70 verdım +2 kontrol bedava
bırde burda tanıdık muayenesı olan bır dr var onun muayenesi 50 tl ona da gıttım 2-3 kere
bence en ıyısı yumurta takıbı yumurta takıbı ıcınde dr iyi olmasına falan gerek yok makına ile ölçüyorlar hangı hast oldugu falan önemlı değil cnm bence
tabii sorabılırsın
neyse kızlar sohbetinize doym olmuyor benim çıkmm gerek kızım sıkıldı duramaz oldu hadi kapat yaaa diyor hadi hepiniz kocaman öpuldunuz kızımın karnını doyurup yine gelirim:90::90:
öp bakalım minik kızını bu arada kutla benim kızımda şimdilik ben kullanayım büyüyünce sana vericem formülü hala işliyor tavsiye ederim
iyi yaparsınn ben ilk çocukta hiç bişey bilmiyodum burası bayağı yararlı oldu , sanada yardımcı olur
neden temmuzu bekliyon hadi sende başla denemelere
ama canım her dr direk yumurta takibi yapmıyor
benim öyle oldu mesela yumurta takibi için daha sonraki aşamalarda deyip beni kaşkere yolladılar
canım sabah kaçtı ateşin
benim bu sabah belli olurdu ama kendi ateşimden dolayı 37,2 çıktıyanıltır bu beni tabi
öyle düşünüyorum buradan çok şey öğrendim sayenizde çok teşekkürler hepinizegüness yumurtalamadan önce hormon testlerıne baktır kesınlıkle adetın 3, günü
düşündüğün ay gidersin takıbe temmuza kadar da ates takıbı yap vucudunu tanı
ben ates takıbı
yumurta takıbı
akıntı takıbı hepsını aynı anda denedim ve inan
hepsi tumurtlama tarıhını doğru belırledı
ben bu ay hamıle kalmazsan martta da aynılarını yapıcam adetın 14-15 günü takıbe gıdıcem
arkadaşım testle hamile kaldı oğlu var şimdi,
dr.gidip direk yumurta takibi mi diyosun şok sık gider kontrollerimi olurum bugüne kadar bişey görünmedi ama bilemezsin tabi o zamanlar nolur
siz iki cadı akıllısınız ilk etapta halletmek istiyosunuz bu işi
görünmedı derken yumurtamı görünmedı şimdıye kadar ??
siz iki cadı akıllısınız ilk etapta halletmek istiyosunuz bu işi
amaç sülümanları mutlu etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?