- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.261
görünmedı derken yumurtamı görünmedı şimdıye kadar ??
amaç sülümanları mutlu etmek
hadi bakalım inşallahhh
sende çalışıyomusun
sağlık anlamında problem yok yani herşey normal görünüyo
ne yazık ki çalışıroum
ne yazık ki çalışıroum
ya benim kocam kızda olsa erkekte olsa çok sevinecek biliyorum maşaAllah diyeyim çok iyi bir insan ama işte ben ona oğluş doğurmak istiyorum hayırlısıyla inşaAllah sonrada bir kızımız olsun
ya benim kocam kızda olsa erkekte olsa çok sevinecek biliyorum maşaAllah diyeyim çok iyi bir insan ama işte ben ona oğluş doğurmak istiyorum hayırlısıyla inşaAllah sonrada bir kızımız olsun
her sabah her sabah,mühendisim ve bahar yaz dönemi çok yoğun stresli ve yorucu oluyoNİYE KIZZZZZZZ ne iş yapıyon sevmiyonmu
ezelll bak çalışanlar fazlalıştıkkk
her sabah her sabah,mühendisim ve bahar yaz dönemi çok yoğun stresli ve yorucu oluyo[/QUOTE
anladım canımmmmmmmm
NİYE KIZZZZZZZ ne iş yapıyon sevmiyonmu
ezelll bak çalışanlar fazlalıştıkkk
her sabah her sabah,mühendisim ve bahar yaz dönemi çok yoğun stresli ve yorucu oluyo
yanı hormon testı yapıldı öyle mi
hayır bende 1,5 yıllık evlıyım evlendıgımden berı sık dr gıttım ama son 2 ayda çıktı valla inşallah kimsede
çıkmaz pko zor bır hastalık çok çabuk kılo alıyoruz
adet düzensızlıklerı olabılıyo
zor hamıle kalma oluyo
ve buyuyen her yumurta çatlamayabılıyor kıst olarak kalanbılıyoo
Elara olsa oturduğunuz yerden chat yaparak çalışıyorsunuz derdi
anladım canım stresli iş sorumluluk gerektiriyor
Elara duymasın
Elara duymasın mıneden kız öcü mü Elara doğunca bizim bebekleri Elara ile korkutucaz bu gidişle ye mamanı bak Elara mamanı yemediğini duymasın gelir seni haaam yapar
Elara duymasın mıneden kız öcü mü Elara doğunca bizim bebekleri Elara ile korkutucaz bu gidişle ye mamanı bak Elara mamanı yemediğini duymasın gelir seni haaam yapar
yemek molası kızlar
Elara geldin mi bitti mi temizlik :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?