- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.281
dur kız rahatsız etme şimdi Elara topikte kimbilir kimin geçmişini geleceğini
Elaracım temizlik yapıyomuşsun kolay gelsin çabucak bitsin rahat rahat otur . Allah seninde gönlüne göre versin çok kişiye yardımcı oluyosun dualarını kabul etsin teyyyzzzzz zamanda Şehzadeni kucağına versin inş. Aminnnnn
Hasta olan arkadaşların tamamınada acil şifalar versin inş.
Hamile arkadaşlarada bi çırpıda kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Bebiş isteyenlerede sağlıklı gönüllerindeki bebişi versin inş.
Dualarımızın kabulu için El FATİHA
AMİNNNNNN
sabahı serıflerınız hyr olsun hatunlar
bugun cok neselıyım ya kızlar ınan dualarınızla
gece mehmedımı gordum ruyamda valla cok heyecanlıdı ya
durun anlatayım sızede daha 1 veya 2 aylık oluyo buyaz mavı bı tulum ustunde
yatakda yatıyoz esım bır turlu vermıyo bana ya dıyorum cocugun karnı ac ver emzırecem
yok dıyo kucagımda yatacak sonra cocuk benı ıstıyo aglıyo zorla verdım kucagıma
ay kızlar ruyada bıle super rabbım ıns dun gecenın yuzusuyu hurmetıne duamızı kabul ettı
ıns hepımızı tadarız bu guzel duyguyu....
elara kolay gelsin sanada.temizlik bi başladımmı bitmiyo zatenn..
ben daha önce yazmıştım .şu emme işini senmi bıraktıran yoksa kendinin bırakmasınımı bekleyeceksin.benim kız çok memeye düşkün değil.hatta bırakmak istiyo.bayağı barırıyo emzirecegim zaman.beninmik o kadar gitmeyecek sanırım.ama gece uykulu alıyo.seninki emerken uyuyomu.gecede emiyormu merak ettim.
eski yazılar dökülüya ha.akşam okudum güldüm ezel...bugüne umutmu var.bi ara bakar okurum
napalım helenxçim doğruyu söyleyince böyle oluyormuş demekki
yeni gelenlere taktik olsun
yok canım aynı
sabahları ateşimi ölçüyodum ama dün gece rahatsızlandım birden üşüme ateş
sabah ateşimi ölçdüğümde normal olarak oda yüksek çıktı
sen dogruyu sölememişsinki,sadeece önyargılı olmuşunnn
umutcum saglık ocagı kan tahlılı yapıyomu kız
hamılelık ıcın ..ılk duydum valla ıdrar belkı yaparlarda
ama ınsallah hamıssındır hadı hayırlısı yarına ne kaldı:)
hahaaa ben bu konuda çok sanslıyım benim pek eski defter yok canım sizin aadnızada uzuldum
Elara napar eder bulur bişey ben de çok yeniyim ama korkar oludum
:125:eski olması değilde ilk girişleri yayınlıyo ya o açıdan dedim canım
bulur kız ondan korkulur valla
kızlarr bugun çok mutluyum eşim sevgililer gununu unutmamıs ve bana tektas yuzuk almıs ve yuzugu salatamın içine saklamıs yerken gördumben ona resmen asıgımmm
tabi kızım kıskandı yuzugu vermiyorki parmagıma takim ellme benim diyor fındık takamıyorum ama yinede olsun
ayvayı yedin sennn,birazdan biz senin için üzülcezzz cicimm
ateşi varsa cnm istersen dr götür
ateş varsa antıbıotıksız geçmez daha önce kullandıgın bır antıbıotıklerden bırıne al başla
bana gelsen klacıd 250/100 mg verırdım zaten ibufende var
klacıd 12 saatte 1 tok
ıbufen 4*1,5 ölçek tok
ama sen bilirsin dr götür istersen
benım çocuğum olsa direk bunlara başlardım
Elara duymasın mıneden kız öcü mü Elara doğunca bizim bebekleri Elara ile korkutucaz bu gidişle ye mamanı bak Elara mamanı yemediğini duymasın gelir seni haaam yapar
Elara geldin mi bitti mi temizlik :81:
Canlarim ne habersiniz kizlar ya inanirmisiniz dün cok güzel ve bi okadarda yorucuydu birde sabah kizimi yuvaya birakip teyzeme gittim evi temizlemeye yardim etmeye halimi siz düsünün artik gecmistende bi haberim güya gece okuyacaktim ama nerde kendimi yataga zor attim,, Umut ne yaptin kiz varmi belirtiler varmi kizlar icinizde Hamis olanlar kestirmeden yazin ..................
Ha bu arada dün geceki toplu dua bölümü süperdi
dur kız rahatsız etme şimdi Elara topikte kimbilir kimin geçmişini geleceğini
bana gülenler yandınız siz
Canlarim ne habersiniz kizlar ya inanirmisiniz dün cok güzel ve bi okadarda yorucuydu birde sabah kizimi yuvaya birakip teyzeme gittim evi temizlemeye yardim etmeye halimi siz düsünün artik gecmistende bi haberim güya gece okuyacaktim ama nerde kendimi yataga zor attim,, Umut ne yaptin kiz varmi belirtiler varmi kizlar icinizde Hamis olanlar kestirmeden yazin ..................
Ha bu arada dün geceki toplu dua bölümü süperdi
merhaba kızlar geçmişi okuyum dedim biraz nasılsınız?
dün gece kanamam başladı sancı çekiyorum resmen bu saate kadar yattım.ama psikolojik olarak iyiyim hayırlısı böyleymiş diyorum.
hamileyim diye diyet miyette gitmişti bayaa bozmuştum yanii şalgam falan içmiştimbugün süte tekrar başladım.
allahtan bu hafta işe gitmiyorum evdeyim bol bol dinlenirim inşallah.
dün gece kanamam başladı sancı çekiyorum resmen bu saate kadar yattım.ama psikolojik olarak iyiyim hayırlısı böyleymiş diyorum.
hamileyim diye diyet miyette gitmişti bayaa bozmuştum yanii şalgam falan içmiştimbugün süte tekrar başladım.
umut inşallah güzel haberleri alırsın canım yaaa.hadi hamiş ol da yüzümüz gülsün acıcık
hoşgeldin kakuşummm iyi olmana sevindim kız şalgamla sütü bir satıra yazmışsın kötü oldum vallah ikisinin karışımını hayal edince :)
kız senin oğluşunun sırrı bu şalgam suyundamı gizli acaba bu marketlerde hazır satılan şalgamlar ne kadar sağlıklı kız kakuş bir fikrin var mı_? siz taze taze içiyorsunuzdur orda oohhh
hoşbulduk canım
ıyyy hakkaten ikisinin karışım fikri kötü oldu
yok canım ben oğluşuma kastamonu da hamiş kaldım orda şalgamı falan bilmiyoduk yani
ama buranın şalgamının tadı hiçbiyerde yok gerçekten.canım çok seviyorsan göndereyim sana kargoyla aşkolsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?