bebek cinsiyet belirleme..

AMİNNNNN.ne güzel dua etmisşin sagol cnmm.Allah kabul etsinnn inş
dün salonu yaptım bitttiii.bi tek vitirinin için kaldı ,bide yatak odasını yapcam bugün..
hergün anca bir oda yapabiliyorumm cocukla.

oo süper cnm yaa.rüyan hayır olsun inşallahh rüyan gercek olur

sagol cnm.benim temizlik uzun sürüyor.bahara kadar anca biterr:)

ben gece beslenmesini 1 yaşındayken bıraktırdım cnm.olması gereken de bu zaten
ama 1 yaşına kadar her 3 saatte bir kendim uyandım kızımı emzirdim
1 yaşından sonrada gece emzirmedim sadecediş cıkaaracagı dönem gece uyanırsa veriyordum ama benim kızımın gece uykuları güzeldir maşallahhh.akşam yatar sabah kalkar yani
sabah uyanınca yarım saat filan emerr,gün içinde bi kac kez gelir emerrr.ama öle doyumluk olmuor tabiki
tadımlıkk ,tatlı niyetine emiyor

6 aylık olana kadar memede uyuduu
6 aydan sonra kendi kendine uyumaya alıştırdımm.memesini emerdi yatagına koyardım uyurdu.şimdide öleedir.maşalalh diyim

şuan emmesinin bana bi sıkıntısı yok
2.bebegi bu yıl düşünmeseydim 3 yaşına kadar emsin derdim:))
ama nisan -mayıs gibi bıraktırmayı düşünüyorum.yaz sonu hamiellik planım var adetlerim düzene girsinn
memeyide birden kescem.

napalım helenxçim doğruyu söyleyince böyle oluyormuş demekki

sen dogruyu sölememişsinki,sadeece önyargılı olmuşunnn

yeni gelenlere taktik olsun
yeni gelenler şuan senin gibi giriş yapsalarr direkt cıkışı gösterirdimm
dua et o gün iyi günüme gelmişin,yoksa yeni üyelik alıp girmek zorunda kalcaktınn

yok canım aynı
sabahları ateşimi ölçüyodum ama dün gece rahatsızlandım birden üşüme ateş
sabah ateşimi ölçdüğümde normal olarak oda yüksek çıktı

gecmniş olsunnn cnm

umutcum saglık ocagı kan tahlılı yapıyomu kız

hamılelık ıcın ..ılk duydum valla ıdrar belkı yaparlarda

ama ınsallah hamıssındır hadı hayırlısı yarına ne kaldı:)

saglık ocagında kan tahlili yapılıyor cnm ama sadece negatif yada pozitif diye cıkıyor sonucu
b-hcg degerin cıkmıyor yani.

hahaaa ben bu konuda çok sanslıyım benim pek eski defter yok canım sizin aadnızada uzuldum

ayvayı yedin sennn,birazdan biz senin için üzülcezzz cicimm

Elara napar eder bulur bişey ben de çok yeniyim ama korkar oludum

:128:

eski olması değilde ilk girişleri yayınlıyo ya o açıdan dedim canım
bulur kız ondan korkulur valla
:125:

oo süperrr.güle güle kullannn,Allah daim etsin mutlulugunuzuu

Canlarim ne habersiniz kizlar ya inanirmisiniz dün cok güzel ve bi okadarda yorucuydu birde sabah kizimi yuvaya birakip teyzeme gittim evi temizlemeye yardim etmeye halimi siz düsünün artik gecmistende bi haberim güya gece okuyacaktim ama nerde kendimi yataga zor attim,, Umut ne yaptin kiz varmi belirtiler varmi kizlar icinizde Hamis olanlar kestirmeden yazin ..................

Ha bu arada dün geceki toplu dua bölümü süperdi

merhaba kızlar geçmişi okuyum dedim biraz nasılsınız?
dün gece kanamam başladı sancı çekiyorum resmen bu saate kadar yattım.ama psikolojik olarak iyiyim hayırlısı böyleymiş diyorum.
hamileyim diye diyet miyette gitmişti bayaa bozmuştum yanii şalgam falan içmiştimbugün süte tekrar başladım.
allahtan bu hafta işe gitmiyorum evdeyim bol bol dinlenirim inşallah.

ateş antibiyotiksiz gecer cnm niye gecmesinn
iltihap yada enfeksiyon dicektin galiba?
her ateşte antibiyotik kullanmak cocugun bagışıklık sistemini çökertirrr
enfeksiyon olmadıgı müddetce hafif grip yada ateşte antibiyotik kullanımı faydadan cok zararı olur cocugaa
ben kızıma sadece 1 kez antibiyotik kullandımm.gecen yıl yatarak emmişti bi kac gün, oda orta kulak iltihabı yapmıştı.
mecburen kullanmıştım yani
maşallah diyim

Elara duymasın mı neden kız öcü mü Elara doğunca bizim bebekleri Elara ile korkutucaz bu gidişle ye mamanı bak Elara mamanı yemediğini duymasın gelir seni haaam yapar

Elara geldin mi bitti mi temizlik :81:

gece gec yatmıştım gec uyandık kızımlaa
anca evi topladım kahvaltı yaptıkk birazdan salonun vitirin içini yapcam bi ora kaldı.
sonrada yatak odasına geccemmm

canım kan verdim valla çatladım en sonunda ama sağlık ocağına gittim inşallah yarın çıkar dedi olmadı perşembe ama belirti yok canım

canım benimmmm hoşgeldiinnn Rabbim kabul etsin dualarınızı olsun o yorgunluğa değmiş kız Rabbim gönlündekini nasip etsin Haskenammm

hoşgeldin kakuşummm iyi olmana sevindim kız şalgamla sütü bir satıra yazmışsın kötü oldum vallah ikisinin karışımını hayal edince :)
kız senin oğluşunun sırrı bu şalgam suyundamı gizli acaba bu marketlerde hazır satılan şalgamlar ne kadar sağlıklı kız kakuş bir fikrin var mı_? siz taze taze içiyorsunuzdur orda oohhh

boşver sen şimdilik diyeti falan iyi olmaya bak canım geçmiş olsun tez zamanda şifalar

sevindim canım iyi olmana
hakkımızda hayırlısı olsun herzaman

hoşbulduk canım
ıyyy hakkaten ikisinin karışım fikri kötü oldu
yok canım ben oğluşuma kastamonu da hamiş kaldım orda şalgamı falan bilmiyoduk yani
ama buranın şalgamının tadı hiçbiyerde yok gerçekten.canım çok seviyorsan göndereyim sana kargoyla aşkolsun yani

anaaamm gastamonumuuuuuuuu ne işin vardı kız orda benim goncada aslen gastamonundan gerçi 1 yaşındayken buraya gelmiş ama kız senin goncadamı oralı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…