bebek cinsiyet belirleme..

Allah kabul etsin cnmm,baya yorulmuşun amaa degmiştirr inş.

bana gülenler yandınız siz

gızz ezel senin gecmiş cok komik yaww
birazdan bişi daha eklicemm

canım kan verdim valla çatladım en sonunda ama sağlık ocağına gittim inşallah yarın çıkar dedi olmadı perşembe ama belirti yok canım

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun diyelim beklenmeyen adet tarihin ne?

Allah kabul etsin cnmm,baya yorulmuşun amaa degmiştirr inş.
:

Degdi kiz degmezmi hele o toplu dua bölümü herseye bedeldi gözlerimden yaslar ine ine Amin dedim hepimiz icin ....................

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun diyelim beklenmeyen adet tarihin ne?

Degdi kiz degmezmi hele o toplu dua bölümü herseye bedeldi gözlerimden yaslar ine ine Amin dedim hepimiz icin ....................

perşembe günü adetim canım
kız ne toplu duası bişeyler var ama
duan içinde allah razı olsun

merhaba arkadaşlar bugün doblere girdim şükürler olsunki bebeğim sağlıklıymış ben göremedim bebeğimi ama doktorun yanında bir bayanda ekrana bakıp gülüyodu neden güldün dediğimde bebeğin alkışlıyo hareketleri çok komik dedi okadar mutlu oldumki anlatamam elaracığım bebeğinin cinsiyeti belli olunca yazarmısın dedin bebeğim erkek daha öncede yazmıştım bu benim ikinci hamileliğim ikiside erkek sağlıkla gelsinde bebeğim tek isteğim bu allahım isteyene istediği anda nasip eder inşallah

sizin öyle mi olmuştu kız ne yer içerdin o zamanlar goncan ne yer içerdi fındık falan çok yermiydi gastamonularda

evet canım bizimki yumurtlama gününe denk gelmişti.ama ne yediğimizi hatırlayamıycam 5 yıl oldu.sadece şunu diyim ben muzu sevmem nerdeyse hiç yemem olabildiğince tuszuz yerim ve kastamonun suyu ph bakımından biraz düşüktü.diyet değil ama yumurtlama günü tuttu acaba bio da tuttumu ki?
yok kız ne fındığı kastamonuda fındık ne arasın

hayırlı sağlıklı olur inşallah
darısı başımıza

canımmm bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim Rabbim ömür boyu sağlık sıhat versin hepinize
Elara biortimine bakmışmıydı ne demişti_?

hayrlı olsunnn
bioritime bakmıştım dimi.erkek mi demiştimm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…