- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.301
Canlarim ne habersiniz kizlar ya inanirmisiniz dün cok güzel ve bi okadarda yorucuydu birde sabah kizimi yuvaya birakip teyzeme gittim evi temizlemeye yardim etmeye halimi siz düsünün artik gecmistende bi haberim güya gece okuyacaktim ama nerde kendimi yataga zor attim,, Umut ne yaptin kiz varmi belirtiler varmi kizlar icinizde Hamis olanlar kestirmeden yazin ..................
Ha bu arada dün geceki toplu dua bölümü süperdi
bana gülenler yandınız siz
gızz ezel senin gecmiş cok komik yaww
birazdan bişi daha eklicemm
boşver sen şimdilik diyeti falan iyi olmaya bak canım geçmiş olsun tez zamanda şifalar
sevindim canım iyi olmana
hakkımızda hayırlısı olsun herzaman
Allah kabul etsin cnmm,baya yorulmuşun amaa degmiştirr inş.
gızz ezel senin gecmiş cok komik yaww
birazdan bişi daha eklicemm
anaaamm gastamonumuuuuuuuu ne işin vardı kız orda benim goncada aslen gastamonundangerçi 1 yaşındayken buraya gelmiş ama kız senin goncadamı oralı yoksa
canım kan verdim valla çatladım en sonunda ama sağlık ocağına gittim inşallah yarın çıkar dedi olmadı perşembeama belirti yok canım
Allah kabul etsin cnmm,baya yorulmuşun amaa degmiştirr inş.
:
evet benim goncada gastamonulu ama sadece 2 yıl kaldık ama orada
Canim benim hakkinda hayirlisi olsun diyelim beklenmeyen adet tarihin ne?
Degdi kiz degmezmi hele o toplu dua bölümü herseye bedeldi gözlerimden yaslar ine ine Amin dedim hepimiz icin ....................
Canim benim hakkinda hayirlisi olsun diyelim beklenmeyen adet tarihin ne?
Degdi kiz degmezmi hele o toplu dua bölümü herseye bedeldi gözlerimden yaslar ine ine Amin dedim hepimiz icin ....................
bak 1 - 0 öne geçtim ikiside gastamonulu oğluş doğurma ihtimalim arttı dermişiiiiim
bence tek taktik yumurtlama günü tek ilişki
canım benimmmm hoşgeldiinnn Rabbim kabul etsin dualarınızı olsun o yorgunluğa değmiş kız Rabbim gönlündekini nasip etsin Haskenammm
Haskena ablan kurban olsun seni veren Allah`a dualarim hepimiz icindi ............
sizin öyle mi olmuştu kız ne yer içerdin o zamanlar goncan ne yer içerdi fındık falan çok yermiydi gastamonularda
merhaba arkadaşlar bugün doblere girdim şükürler olsunki bebeğim sağlıklıymışben göremedim bebeğimi ama doktorun yanında bir bayanda ekrana bakıp gülüyodu neden güldün dediğimde bebeğin alkışlıyo hareketleri çok komik dedi okadar mutlu oldumki anlatamam elaracığım bebeğinin cinsiyeti belli olunca yazarmısın dedin bebeğim erkek daha öncede yazmıştım bu benim ikinci hamileliğim ikiside erkek sağlıkla gelsinde bebeğim tek isteğim bu allahım isteyene istediği anda nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar bugün doblere girdim şükürler olsunki bebeğim sağlıklıymışben göremedim bebeğimi ama doktorun yanında bir bayanda ekrana bakıp gülüyodu neden güldün dediğimde bebeğin alkışlıyo hareketleri çok komik dedi okadar mutlu oldumki anlatamam elaracığım bebeğinin cinsiyeti belli olunca yazarmısın dedin bebeğim erkek daha öncede yazmıştım bu benim ikinci hamileliğim ikiside erkek sağlıkla gelsinde bebeğim tek isteğim bu allahım isteyene istediği anda nasip eder inşallah
sağolun kızlar evet allahım herşeyini güzelini bilir diyip önümüzdeki aylara bakıcaz artık[/QUOTE çok geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın en kısa zamanda atlatırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?