- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.321
evet canım bizimki yumurtlama gününe denk gelmişti.ama ne yediğimizi hatırlayamıycam 5 yıl oldu.sadece şunu diyim ben muzu sevmem nerdeyse hiç yemem olabildiğince tuszuz yerim ve kastamonun suyu ph bakımından biraz düşüktü.diyet değil ama yumurtlama günü tuttu acaba bio da tuttumu ki?
yok kız ne fındığı kastamonuda fındık ne arasın
Amin canim Allah hepimizden razi olsun toplu dua iside hepimiz icindi Elaraya sor o anlatsin sanaperşembe günü adetim canım
kız ne toplu duası bişeyler var ama
duan içinde allah razı olsun
Mevlam senden gani gani razı olsun bitanesin seeeeeeeeen
merhaba arkadaşlar bugün doblere girdim şükürler olsunki bebeğim sağlıklıymışben göremedim bebeğimi ama doktorun yanında bir bayanda ekrana bakıp gülüyodu neden güldün dediğimde bebeğin alkışlıyo hareketleri çok komik dedi okadar mutlu oldumki anlatamam elaracığım bebeğinin cinsiyeti belli olunca yazarmısın dedin bebeğim erkek daha öncede yazmıştım bu benim ikinci hamileliğim ikiside erkek sağlıkla gelsinde bebeğim tek isteğim bu allahım isteyene istediği anda nasip eder inşallah
teşekkür ederim cümlemizin inşallah evet erkek demiştin güya bende doktorun belirlediği günde şey ettirdim amahayrlı olsunnn
bioritime bakmıştım dimi.erkek mi demiştimm?
oğlun için bioya bakmamışmıydık sana kakuş bakmadıysak ver doğum tarihinle o zamanki son satını bakayım
kız ayrıca benim kayınpederler fındık yetiştiriyorlar ben kastamonundan getirdilerde yetiştiriyorlar sanıyordum eşimin eniştesi trabzonlu acaba ordan mı getirtiler
evet canım bizimki yumurtlama gününe denk gelmişti.ama ne yediğimizi hatırlayamıycam 5 yıl oldu.sadece şunu diyim ben muzu sevmem nerdeyse hiç yemem olabildiğince tuszuz yerim ve kastamonun suyu ph bakımından biraz düşüktü.diyet değil ama yumurtlama günü tuttu acaba bio da tuttumu ki?
yok kız ne fındığı kastamonuda fındık ne arasın
elara demiştim ama unuttu heralde araya temizlik falan girdi.
29 04 1979
sat 24 ocak 2006 ilişki tarihi ya 3 şubat 2006 ya 4 şubat
valla trabzondan getirmiş olabilirler.yada belki kastamonunun kıyı ilçeleri yetiştiriyo olabilir.biz merkezdeydik bişey yoktu ordada
kız vallah sende erkek günlerinde hamiş kalmışsınn 3 şubatta 4 şubatta erkek dediğin gibi tam yumurtlama günlerin bu tarihler
kastamonu ineboludan bizimkiler
ya ezel bana da temmuza bak ama yaaa
bu biodan korkulur desene
tamam canım bakayım da temmuzda ne zaman hastalanacaksın bilmiyoruz ki yumurtlaman hangi güne denk gelecek yaz doğum tarihini sana erkek kız günlerini yazayım temmuz için
Unutmayalim biz insanoglu cok aciziz Neyin Hayr,neyin ser oldugunu bilmiyoruz .Bazen "" Hayr ister gibi israrla serri istiyoruz "" . Onun icin Rabbimizden her zaman her seyin en hayirlisini isteyelim ..""Ey Rabbimiz !Bizi sana bogun egenlerden kil ,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet cikar,bize ibadet usullerimizi göster ,tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri cokca kabul eden ve cok merhametli olan ancak Sensin"".
Sabretmek öylece durup beklemek demek degildir,ileri görüslü olmak demektir.Sabir nedir?Dikene bakip gülü ,geceye bakip gündüzü tahayyül edebilmektir.Allah asiklari sabri gülbeseker gibi tatli tatli emer ,hazmeder.Ve bilirlerki ,gökteki ayin hilalden dolunaya varmasi icin zaman gerekir.....
Bu iki yaziyi sunun icin yazdim canlarim eger dilegimiz biz istedigimiz zamanda olmuyorsa mutlaka bizim icin hayr olan budur üzülüpte kendimizi harap etmeyelim ben yillardir hep bunu düsünerek sabrettim ve sabrediyorumda .....................
Unutmayalim biz insanoglu cok aciziz Neyin Hayr,neyin ser oldugunu bilmiyoruz .Bazen "" Hayr ister gibi israrla serri istiyoruz "" . Onun icin Rabbimizden her zaman her seyin en hayirlisini isteyelim ..""Ey Rabbimiz !Bizi sana bogun egenlerden kil ,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet cikar,bize ibadet usullerimizi göster ,tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri cokca kabul eden ve cok merhametli olan ancak Sensin"".
Sabretmek öylece durup beklemek demek degildir,ileri görüslü olmak demektir.Sabir nedir?Dikene bakip gülü ,geceye bakip gündüzü tahayyül edebilmektir.Allah asiklari sabri gülbeseker gibi tatli tatli emer ,hazmeder.Ve bilirlerki ,gökteki ayin hilalden dolunaya varmasi icin zaman gerekir.....
Bu iki yaziyi sunun icin yazdim canlarim eger dilegimiz biz istedigimiz zamanda olmuyorsa mutlaka bizim icin hayr olan budur üzülüpte kendimizi harap etmeyelim ben yillardir hep bunu düsünerek sabrettim ve sabrediyorumda .....................
çok güzel sağolasın yüreğine sağlıkUnutmayalim biz insanoglu cok aciziz Neyin Hayr,neyin ser oldugunu bilmiyoruz .Bazen "" Hayr ister gibi israrla serri istiyoruz "" . Onun icin Rabbimizden her zaman her seyin en hayirlisini isteyelim ..""Ey Rabbimiz !Bizi sana bogun egenlerden kil ,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet cikar,bize ibadet usullerimizi göster ,tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri cokca kabul eden ve cok merhametli olan ancak Sensin"".
amin canım valla tüylerim diken diken oldu.çok güzel bir dua çok teşekkürler.rabbim hakkımızda hayırlsını versin.
çok güzel sağolasın yüreğine sağlık
bakabiliyorum ama karıştırıyorum ben ikisi de üste gelince
31.12.1979
ateş antibiyotiksiz gecer cnm niye gecmesinn
iltihap yada enfeksiyon dicektin galiba?
her ateşte antibiyotik kullanmak cocugun bagışıklık sistemini çökertirrr
enfeksiyon olmadıgı müddetce hafif grip yada ateşte antibiyotik kullanımı faydadan cok zararı olur cocugaa
ben kızıma sadece 1 kez antibiyotik kullandımm.gecen yıl yatarak emmişti bi kac gün, oda orta kulak iltihabı yapmıştı.
mecburen kullanmıştım yani
maşallah diyim
gece gec yatmıştım gec uyandık kızımlaa
anca evi topladım kahvaltı yaptıkk birazdan salonun vitirin içini yapcam bi ora kaldı.
sonrada yatak odasına geccemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?