bebek cinsiyet belirleme..

oğlun için bioya bakmamışmıydık sana kakuş bakmadıysak ver doğum tarihinle o zamanki son satını bakayım
kız ayrıca benim kayınpederler fındık yetiştiriyorlar ben kastamonundan getirdilerde yetiştiriyorlar sanıyordum eşimin eniştesi trabzonlu acaba ordan mı getirtiler

Son düzenleme:
perşembe günü adetim canım
kız ne toplu duası bişeyler var ama
duan içinde allah razı olsun
Amin canim Allah hepimizden razi olsun toplu dua iside hepimiz icindi Elaraya sor o anlatsin sana

Mevlam senden gani gani razı olsun bitanesin seeeeeeeeen

Sendende bacim sendende ...........................

maşallah allah sağlık sıhat versin.hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin rabbim.
sağol canım toparlanıyorum inşallah daha iyi olucam.

elara demiştim ama unuttu heralde araya temizlik falan girdi.
29 04 1979
sat 24 ocak 2006 ilişki tarihi ya 3 şubat 2006 ya 4 şubat

valla trabzondan getirmiş olabilirler.yada belki kastamonunun kıyı ilçeleri yetiştiriyo olabilir.biz merkezdeydik bişey yoktu ordada

kız vallah sende erkek günlerinde hamiş kalmışsınn 3 şubatta 4 şubatta erkek dediğin gibi tam yumurtlama günlerin bu tarihler
kastamonu ineboludan bizimkiler

Unutmayalim biz insanoglu cok aciziz Neyin Hayr,neyin ser oldugunu bilmiyoruz .Bazen "" Hayr ister gibi israrla serri istiyoruz "" . Onun icin Rabbimizden her zaman her seyin en hayirlisini isteyelim ..""Ey Rabbimiz !Bizi sana bogun egenlerden kil ,neslimizdende sana itaat eden bir ümmet cikar,bize ibadet usullerimizi göster ,tevbemizi kabul et.Zira tevbeleri cokca kabul eden ve cok merhametli olan ancak Sensin"".

Sabretmek öylece durup beklemek demek degildir,ileri görüslü olmak demektir.Sabir nedir?Dikene bakip gülü ,geceye bakip gündüzü tahayyül edebilmektir.Allah asiklari sabri gülbeseker gibi tatli tatli emer ,hazmeder.Ve bilirlerki ,gökteki ayin hilalden dolunaya varmasi icin zaman gerekir.....

Bu iki yaziyi sunun icin yazdim canlarim eger dilegimiz biz istedigimiz zamanda olmuyorsa mutlaka bizim icin hayr olan budur üzülüpte kendimizi harap etmeyelim ben yillardir hep bunu düsünerek sabrettim ve sabrediyorumda .....................

Son düzenleme:

amin canım valla tüylerim diken diken oldu.çok güzel bir dua çok teşekkürler.rabbim hakkımızda hayırlsını versin.

çok güzel sağolasın yüreğine sağlık

elara ateş yükselmişse zaten iltihap yada enfeksıyon göstergesıdır başka sebeple çıkmaz (kötü hastalıklar dışında allah korusun)

ateşle birlikte öksürük varsa kendılıgınden gecmez gecsede en kısa zamanda nükseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…