bebek cinsiyet belirleme..

Günaydin güzel anneler ve anne adaylari nasilsiniz bugün kizlar bu ne cene ya ben daha dogru düzgün iki günün gecmisini okuyamadan bugün bi baktim ne gecmis ne gelecek oku oku bitmez bunlar hepinizi yakalarsam öpecem

umutçuuum günaydın hoşgeldin neden tahlilleri 3ten sonra alıcaksın yaaa sabahtan neden vermiyorlar oofff

Günaydin güzel anneler ve anne adaylari nasilsiniz bugün kizlar bu ne cene ya ben daha dogru düzgün iki günün gecmisini okuyamadan bugün bi baktim ne gecmis ne gelecek oku oku bitmez bunlar hepinizi yakalarsam öpecem

hoşgeldin canımmmm hep sizinmi geçmişiniz olacak birazda bizim olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol limon kaynat inş iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz canım ben çok şükür iyiyim bi taraftan kızımın karnını doyuruyorum

ayyy bızde acaba 1 sene sonra aynı cümleyı erkek/kız kullanırmıyızz

ayy kızlarr line-gurur un yemeğini yedırıyorum hemde sıze yazmaya çalısıyorumm

ya da kızım benım tokalarımı takılarımı almıs takmaya çalışıyoo oğlum kumanbdayı kemırıyooo

sanada günaydın canım bernille sen ben geçmişi okurken beni ayartıyodunuz dur bende seni ayartim boşver geçmişi gel bize takıl ben sana anlatırım sonra

sanada günaydın canım bernille sen ben geçmişi okurken beni ayartıyodunuz dur bende seni ayartim boşver geçmişi gel bize takıl ben sana anlatırım sonra

Ahanda sözünü dinledim geldim bacim baktim 50 sayfa bitecek gibi degil bari gelecegi kacirmayayim aksama okurum artik yani insaAllah ......

inş canım neden olmasın ben diyorum şu çocukları bi doğuralım hayırlısıyla bide bebeklerimiz için topik açalım diyorum elaraya oda dalga geçiyo hele bi doğurun die

umutçuuum günaydın hoşgeldin neden tahlilleri 3ten sonra alıcaksın yaaa sabahtan neden vermiyorlar oofff
hoşgeldin canımmmm hep sizinmi geçmişiniz olacak birazda bizim olsun

Ana Umut bugün sonuclarimi aliyo e bu güzel haber birde hamisim derse bayram var yine topikte desenizle.......

Kiz bizimde sizinde gecmisimizde gelecegimizde bir bacim

inş canım neden olmasın ben diyorum şu çocukları bi doğuralım hayırlısıyla bide bebeklerimiz için topik açalım diyorum elaraya oda dalga geçiyo hele bi doğurun die

Ay Rabbim agzindan isitsin kiz hadi InsaAllah ......Elaranin bizden yana umudu yokta ondan öyle diyo bi doguralimda sasirtalim cadiyi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…