- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.541
güle güle kullan canım.güzel cnm ya bana alo desın temel öz. olsun yeter zaten butun gün int basındayım
ben 3 ay önce bır ark görmüştüm ilk o zaman dan berı ıstıyordum beğendım bana yeter yanıı
sağoll cnm yaaa
Kizlar kahvalti hazirladim gelsenizle beraber yiyelim tek basima hic keyifli olmuyor
Kizlar kahvalti hazirladim gelsenizle beraber yiyelim tek basima hic keyifli olmuyor
güle güle kullan canım.
yenı uyananlarr günayddıınnnn
kızlarr tutamıcam söylicemmm
dün kayınpederıme gıtmıstık balık yıcektık yaaa
eşim masaya bır anda bır kutu koydu ve açmaya başladı aa dedimm hediyee görümcemlerde gelmişti herhalde onlar aldı yarın doğum günümya
ahandu kutuyu acarken turkcell yazısını gördümmmm
ve kocacımdan alcağına umudum olmamakla birlikte gm dıamond şu yenı reklamlarda olan tel. çok ıstemıstımmm :84::84::84:
onu almışş kayınvalıdem kayınpederım ıkı görümce 1 enıste 1 yeğen kocamın dudağına yapşmamak için zor tuttum kendımıı
tabı hem sevgılıler günü hemde doğum gunumun hedıyesı kolye (tlf hedıyesı ) alınmışş oldu
valla hiç beklemıyordum alacağını alabıleceğini isteğimi umursadığını bilmiyordumm almışş valla yaa
Güle güle kullan canim saglikli günlerde insaAllah e bu hediyeye karsilik sendende bi bebis hediyesi gelir insaAllah
hayırlı olsun canım güle güle kullan
herkese gunaydın nasılsınız kızlar ya bi konu konusmussunuz gebelikte sac boyatmakla kestirmekle ilgili boyatmadıgım için sorun yok ve ne için zararlı olldugunuda biliyorum peki kestirmek niye zararlı anlamadım yaaa benim sacım çok uzun kestirmem gerek doguma kadar kesinlikle dayanamam ıyy uzun sacla karnın burnunda agustosun sıcagı vıcık vıcık bişey bile varsa söyleyin
ewet ya bıorıtım vee kese tutmamaya basladı nasıp ya ILLA TUTACAK DIYE BISEY YK VALLA
inşşallah hamıleyımdır de bendede tutmamıstır bıorıtm kız demıstı çin -kız
rus takvımı erkek dedı sadece
ayy ağzın bal yesınn inşallah inş oda bebek konusunda çok umutlanmamıstır
ben burda yorum yazıp aynı anda kahvaltı ettım
ama şöyle karsılıklı muhabeet ne güzel olurdu
çokk sağul kızlarrr inş sizinde istediğiniz herşey gerçekleşşsın
Ezellll
bu ezikle büzüğe az kaldı ne dersin :104::104::104::104::104::104:
onlar yarın çizelgenin sonundan uçuruma yuvarlanacaklar
kahvaltıda ne var haskena
ayyy keşke keşkeeeeeee çok severim kahvaltı keyfi yapmasını sıcacık çaaay çeşit çeşit reçeller bu diyet yüzünden ne zamandır reçel yiyemiyorum yaa
ben burda yorum yazıp aynı anda kahvaltı ettım
ama şöyle karsılıklı muhabeet ne güzel olurdu
deli kız hasta hasta güldürdürn beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?