bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı olsun canım güle güle kullan

herkese gunaydın nasılsınız kızlar ya bi konu konusmussunuz gebelikte sac boyatmakla kestirmekle ilgili boyatmadıgım için sorun yok ve ne için zararlı olldugunuda biliyorum peki kestirmek niye zararlı anlamadım yaaa benim sacım çok uzun kestirmem gerek doguma kadar kesinlikle dayanamam ıyy uzun sacla karnın burnunda agustosun sıcagı vıcık vıcık bişey bile varsa söyleyin

Güle güle kullan canim saglikli günlerde insaAllah e bu hediyeye karsilik sendende bi bebis hediyesi gelir insaAllah

ayy ağzın bal yesınn inşallah inş oda bebek konusunda çok umutlanmamıstır

Kizlar kahvalti hazirladim gelsenizle beraber yiyelim tek basima hic keyifli olmuyor

ben burda yorum yazıp aynı anda kahvaltı ettım

ama şöyle karsılıklı muhabeet ne güzel olurdu

hayırlı olsun canım güle güle kullan

çokk sağul kızlarrr inş sizinde istediğiniz herşey gerçekleşşsın

benım bıldıgım sadece batıl ınanç kestırmekkk bebeğinde ömrü kısalır derler başka bişey bilen var mııı

ewet ya bıorıtım vee kese tutmamaya basladı nasıp ya ILLA TUTACAK DIYE BISEY YK VALLA

kızlar bu bioritminde tutmasının zor olduğu bi dönem vardır bence çünkü genelde tutuyo aslında bi ortak noktalarını falanmı bulsak mesela doğum tarihinin olduğu gün falan ne bilim mesela ben dikkat ettim rejim yapanlar erkek bebek için bioritim kızdaysa çok uzun süre hamile kalamıyo,rejimle beraber bioritim daha çabuk oluyo

amin canım hepimizin duaları gerçekleşir inş

kahvaltıda ne var haskena

Patatisli omlet ...............

ayyy keşke keşkeeeeeee çok severim kahvaltı keyfi yapmasını sıcacık çaaay çeşit çeşit reçeller bu diyet yüzünden ne zamandır reçel yiyemiyorum yaa

ben burda yorum yazıp aynı anda kahvaltı ettım
ama şöyle karsılıklı muhabeet ne güzel olurdu

Ay ay ben ne kadar cok isterdim sizinle hep beraber kahvalti yapip sohbet etmeyi hatta Ezel hatirliyon mu bizim bi ayni mahalle hayalimiz vardi ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…