- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.141
inşallah. ben bebek konusunda hassasımdır. sadece kendim için değil isteyen her bayan için dua ederim. o yüzden sizlerinde gönlünüzden geçen olsun dilerim rabbimden. cinsiyetini belirleyebilseydim kız olsun isterdim. süslü püslü gezdireyim isterdim. hayırlısı bakalım bekleyeceğiz.
kaçıncı günün bugünnnyok tatlım emmıyor cok oldu bırakalı
ya benım akıntım var seffaf yıne ovu test yabtım tek cızgı cıktı acaba ben enfeksıyonmu oldum off offfff
:Saruboceq:
çok sağol gamzecimm etmezz olurmuyumm canımm edecemm tabikii
senin son olduğu için ve 4 ncüü olacağıı içinn çokk istiyorumm olmasınııı
inşallah bebeğimi emzirdiğim günleride görürümmm
bence bu testte bı sorun var ben anlamadım gıttı koku yok kasıgımda adet olcakmısım gıbı agrı var dur bakalım yarın buyuk gun hehehe
günaydınlar
karabiberciğim tebrik edrim canım
inşallah sağ salim kucağınada alırsın
isim düşündünmü
fffff :)))))
hepiniz bi ayarsınız yani kızlar :))
canım bazen çok tepkii topladı bu topik ve burdakii arkadaşlarr çokk yorulduu laf anlatmaktannn
hep cinsiyet ayrımıı yaptığımızıı idda edenler olduuuu o yüzden çok yorulduu arkadaşlar laf anlatmaktan
amaaaan ne uğraşıosunuzki dert anlatıcaz die kızlar,isteyen girer adam gbi okur istemeyen girmez
ayrıca biz bilmiomuyuz hayırlı sağlıklı evlat istemenin başta olması gerektiğini
bırak herkes ikinci çocuunda anlar bunu zaman lazım
uğraşmayın yıpratmayın kendinizi kimsye dert anlatcaz die
günaydın kızlar bugun test yaptım ama yine negetif ama daha adetime 10 gün var sizce erken mi yaptım yani hamile olsam çıkar mıydı
kiz gunaydin ne yaptin canim cok erken yapmisin sen ancak iki gun önce adetten yaparsan cikarrrrŞenizgünaydın kızlar bugun test yaptım ama yine negetif ama daha adetime 10 gün var sizce erken mi yaptım yani hamile olsam çıkar mıydı
sağol canım inşallah
canımm gurbete bidaha soralımm ben kendimce 28 günde olduğum için 14ncü tek denemeolduu
onu tam olara unutmuşş olabilirimm
hangisii çıktığına benn ona göre yapmamıştımmmm
gurbetttttt 1 mart canım ve 14martta oldu 28 gün sürüyoo bidaha bakarmnısın canımmm banaa
hangi gün olmuşşş
günaydın kızlar,,,,
dün gündüz kimse yoktu akşam yazmışsınızda yazmışsınız :))))
karabiber inan çok sevindim senin adına dün merakla bekledim bende ama gelmedin :)
allah hayırlı bi şekilde kucağına alıp büyütmek nasip etsin
sonrada hepimize :)))))))
hemde çok erken canım ben günüme 1 gün kala yaptımgünaydın kızlar bugun test yaptım ama yine negetif ama daha adetime 10 gün var sizce erken mi yaptım yani hamile olsam çıkar mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?