bebek cinsiyet belirleme..

kız olsun istiyorsan regl bittikten sonra diğer regle kadar sık sık birlikte ol sadece tam yumurtlamaa gününden uzak dur canımmm

cnm cok sagol allah razı olsun ıns gorursun cnm ıns sag salım gelır aranıza yaklasık bı bes ay sonra saglıckakla gelır :ecrin_bebek:

bence bu testte bı sorun var ben anlamadım gıttı koku yok kasıgımda adet olcakmısım gıbı agrı var dur bakalım yarın buyuk gun hehehe

o testlerden ben aldımm ama hiç bişi anlamadımm canımmmm
yapamadım birtürlüüü
sen 4 saat idrarını tutuıyormusunn bide fazla su içmeyeceksinn bunları biliyuosunn değilmii o testi yaparkennn

amaaaan ne uğraşıosunuzki dert anlatıcaz die kızlar,isteyen girer adam gbi okur istemeyen girmez
ayrıca biz bilmiomuyuz hayırlı sağlıklı evlat istemenin başta olması gerektiğini
bırak herkes ikinci çocuunda anlar bunu zaman lazım
uğraşmayın yıpratmayın kendinizi kimsye dert anlatcaz die

ewetcnm cok haklısın bekara karı bosmak kolaydır.. derlerya cok guzel bı deyım aynen öle hellebıde 3 tane aynı oldumu o zaman dahada bi ıyı anlarlar rabbım gene herkesın muradını versın...........

günaydın kızlar,,,,
dün gündüz kimse yoktu akşam yazmışsınızda yazmışsınız :))))
karabiber inan çok sevindim senin adına dün merakla bekledim bende ama gelmedin :)
allah hayırlı bi şekilde kucağına alıp büyütmek nasip etsin
sonrada hepimize :)))))))

bizler cinsiyet yada evlat ayrımı yapmıyoruz.yapanlara karşı önlem almaya çalışıyoruz.benim ikinci kızıma hamile iken ekip şefi arkadaşın oğlu vardı.bu ne olacak diye sordu ben de kız diyince adam bizim oralarda sürekli kız doğuranlara k.nc.k anası denir demişti bunu duyunca şok oldum kendime gelememeştim.Eşime söyledim oda üniversite bitirmiş insanlarız ama beynimiz ilkokul bile değil demişti.şimdi o arkadaşın ikinci oğlu oldu eşi kız istiyormuş.allah hayırlısını versin nasip olmaz ise hiç olmaz.ama biz tedbir alıyoruz.takdir biricik allahın.

günaydınn kızlarrrr.sabah sabah amma yazmışınız
dün cok yagmur yagdı yıkayamadık halıları
annem geliyorr bugün yıkıcazz inş.
sizeee hoş sohbetlerrrr

günaydın kızlar bugun test yaptım ama yine negetif ama daha adetime 10 gün var sizce erken mi yaptım yani hamile olsam çıkar mıydı

günaydın kızlar bugun test yaptım ama yine negetif ama daha adetime 10 gün var sizce erken mi yaptım yani hamile olsam çıkar mıydı
kiz gunaydin ne yaptin canim cok erken yapmisin sen ancak iki gun önce adetten yaparsan cikarrrrŞeniz

1 mart
adet baslangici

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11
kiz icin iliski günü

12
Fruchtbar

13
Fruchtbar

14
iliskinin oldugu gün yumurtanin gec düllendiginide güz önüne alirsak
tam uyuyor canim senin ki cünkü ertesi gün erkek günü

15
erkek icin iliski

16
ikinci deneme

17

18

Son düzenleme:
hayirli sabahlarrrrr canlarrrrrrrr karabibiber ilkim berceste ve sen valla cok mutlu oldum insallah darisi diger kizlarin basina sagliklli sihhatli kurtulun hayirli evlat olsun insallahhhhhhhh dikkat et kendine canim benim Allah ne takdir ettiyse o olacak sezeryandanda korkma canim benim yapacak bisi yok olacaksa

evet ya dün akşamm maşallah iyi yazmışlar maşallah oku oku bitmedii
çok sağol canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…