- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.101
inşallah. Ben bebek konusunda hassasımdır. Sadece kendim için değil isteyen her bayan için dua ederim. O yüzden sizlerinde gönlünüzden geçen olsun dilerim rabbimden. Cinsiyetini belirleyebilseydim kız olsun isterdim. Süslü püslü gezdireyim isterdim. Hayırlısı bakalım bekleyeceğiz.
sağol arkadaşım doğru sende haklısın. ama boşver biz iyi niyetle tatlı sözle yaklaşalım birbirimize. benim daha ilk denemem bu. o yüzden bebeğim olmuyor demek doğru olmaz. daha geçen ay evlendim zaten. bu ay korunmadım adetime 3 gün kaldı. ama sancıları başladı. büyük ihtimalle bu ay yok. bakalım bikaç ay geçsin doktora bi kontrole gitcem.
'' fehebli min ledunke veliyyen yerisuni ve yerisu min ali ya'kube yuhricukum tiflen sümme litebluğu eşuddekum''
''bana tarafından bir oğul ihsan etki,banada mirasçı olsun'' (1)
''sonra bebek olarak çıkaran ,sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmemiz için '' (2)
arkadaşlar dua bu.
bide şunu biliorum.dua ederken 7 kere istiğfar edip(estağfirullahel azim ve etübü ileyh)
salavat getirip(3,7 yada 11kere)
önce hamd edip,sonra duanızı edip,sonra tekrar hamd edip
tekrar salavat getirip (3,7,11kere )
sonrda 7 kere ''el tevvab'' sölenir..(allah'ın isimlerinden,sanırsam duaları kabul edici anlamındda olandı)
rabbim duaları geri çevirmzmiş.
neden: sevgili peygamberimiz adıyla başlayıp,onu vesile kılarak dua edilince sonra tekrar onu zikredip rabbimizn ismiyle sonlandırınca rabim çevirmezmiş.
zor gbi gelebilir ama gayet basit alında
özellikle namazın arkasındaki dualarda uygulamak gerek.
rabbim belkide benmde dualarımı bu nedenle kabuletti,bilmiorum.
tek yumurtalığımın kistten görünmemesine rağmen kendiliğimden hamile kalmamın sebebei dualar diye düşünmekteyim..
rabbim hepimiz dualarını kabul etsin inş. :)))
bebiss sagol paylaşım için cnm
amınnnnnnnnn
cnm cok sagol iallah razı olsun ıns edecem rabımde kabul eder ıns cnm
sımdı ben tam anlayamadım duayı anladımda bu duayı ettıkten sonramı dıger dedıklerını yabıyoruz yoksa herhangı bır duayı okurkenmı
Elaracım anlamadım cnm esler neden ıcıyo kızzzzzzzz vallaha bagısla bıraz cahılım bu konuda 3 tane dogurdum ama :):):)):)):):)):
folik asidi mi??
elara cnm gec gordum orucumu acıyordum kusura bakma
Allah bagıslasın cnm benım kızımda 23 aylık o benım melegım :)
Oldumu gııııııııı
Arkadaşlar doktoraa gittimm geldimmm yine benimm kızlarr vardıı yanımdaaaa bırakacakk yer yoktuu onlarıda götürdümmm
Doktor incelediii veeeeeeeeee evet cinsiyetinee baklaımm kızmıı erkekkmii diye dediii
bende en heyacanlıı yer burasıı işte dedimm ,
doktorda baktı inceledii ve sıkı durunn açıklıyorummm dedii,bebeğimizz erkekk bakk budaa pipisiii ve resminii verdii pipininnnn
elimizde küçük minnacıkk bir pipii var şimdiii
şimdii inandımm artık
doktorda çıkınca eşimm aradı benii
oğlanınn pipisininn resminii verdii dedimm
şimdii inandımm artıkk erkekk olduğuna dedii
sımdı ben tam anlayamadım duayı anladımda bu duayı ettıkten sonramı dıger dedıklerını yabıyoruz yoksa herhangı bır duayı okurkenmı
yok tatlım emmıyor cok oldu bırakalı
ya benım akıntım var seffaf yıne ovu test yabtım tek cızgı cıktı acaba ben enfeksıyonmu oldum off offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?