- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.161
hemde çok erken canım ben günüme 1 gün kala yaptım
hayirli sabahlarrrrr canlarrrrrrrr karabibiber ilkim berceste ve sen valla cok mutlu oldum insallah darisi diger kizlarin basina sagliklli sihhatli kurtulun hayirli evlat olsun insallahhhhhhhh dikkat et kendine canim benim Allah ne takdir ettiyse o olacak sezeryandanda korkma canim benim yapacak bisi yok olacaksa
oki hemen yaparim canimmmmçok sağol canım hemen cevaplamışsınnn
demek benim 1 gün önce olmuşş
15nci gün gündüz akıntı geldi benden 1 gün önce ilişki olduu
benimkii böyle kızlar
internette 14 martı veriyoduuu
bide canımm banaa söz vermiştinn oğlan olursa mavi erkekk bebek cetveli yapacaktınn haniii bebek resimlerii varr rengide maviiii
kızlara pembe bebek oluyooooo
anne karnındakii şeklee göree bebek büyüyoo
şifremi özelde atayım sana
karabıberım bısey soracacam cnm ya gununu bı gun kala yaptıgında testı ıkı cızgızıde aynı koyuluktamıydı
hala utu yapiyom cmasir yikiyom valla bitti sukur perdeler yetisirse bugun yikiycam olmassa yarin insallahhhhh icim rahat tatil yapabilirmgurbet ablam yaptınmı temızlıgıını oh rahat rahat tatılını yap ıns
gamzeciğim sende ovulasyon testi yapacakmısın ??
cnm ben dr kontrolunde yapmayı dusunuyom cunku son sansım oldugundan daha emın olsun ıstıyorum cnm yum takıbının
ben gideyim oturdukca islerim aksayacak zaten ymek te yandi afffff Allahim afffffffffff ne edcem bennnnn kizlar bagimlilik yapiyonuz ona göreeeee
hala utu yapiyom cmasir yikiyom valla bitti sukur perdeler yetisirse bugun yikiycam olmassa yarin insallahhhhh icim rahat tatil yapabilirm
kiz karabiber senin göktug bir tencere nohut yemegine mal oldu anam yaktim yemegiiiii kizzzzcanim ticker nasil kadinin karni sisecek aylar gectikce yok olmaz dersen ben öbürü ile degisem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?