bebek cinsiyet belirleme..

çok sağol canım hemen cevaplamışsınnn
demek benim 1 gün önce olmuşş
15nci gün gündüz akıntı geldi benden 1 gün önce ilişki olduu
benimkii böyle kızlar
internette 14 martı veriyoduuu

bide canımm banaa söz vermiştinn oğlan olursa mavi erkekk bebek cetveli yapacaktınn haniii bebek resimlerii varr rengide maviiii
kızlara pembe bebek oluyooooo
anne karnındakii şeklee göree bebek büyüyoo
şifremi özelde atayım sana

derin duygular canim nasilsin umarim iyisindir canimmmm bizim mahelye yaz baklaim son durumlar nasil canim benimmm

oki hemen yaparim canimmmm

sababi serifleriniz hayirli olsun hamislerim hamis olmak isteyenlerim ve yeni anne adaylarii
tombilum insallah kendine gelmisindir canim pazartesiyi 4 gözle bekliyorum Allah sifa ersin sabir versin saglik sihhat versin canim
Allaha sukur bugun hava guzel ben yorgnalri yikiyorum disari asrim hemencik kurur ayni zamnad autu yapiyom bide esim diyo arkadasla yemege gelelim öglen valla nereye yetisecegimi bilmiyorum dedim bakalim isme bagli bitirirsem olur

gurbet ablam yaptınmı temızlıgıını oh rahat rahat tatılını yap ıns
hala utu yapiyom cmasir yikiyom valla bitti sukur perdeler yetisirse bugun yikiycam olmassa yarin insallahhhhh icim rahat tatil yapabilirm

kiz karabiber senin göktug bir tencere nohut yemegine mal oldu anam yaktim yemegiiiii kizzzzcanim ticker nasil kadinin karni sisecek aylar gectikce yok olmaz dersen ben öbürü ile degisem canim

ben gideyim oturdukca islerim aksayacak zaten ymek te yandi afffff Allahim afffffffffff ne edcem bennnnn kizlar bagimlilik yapiyonuz ona göreeeee

Günayddınnn kızlarrrr karabiberrr çookk sevindimmmm..en kısa sürede görüşelimm ;D gurbetim türkiyede nereye gelceksin..sen din kült .ögretmeniydin değil mi? hocammmm...eheüheühe her konuda duayenimiz oldun :) benim agzımın hiç tadı yok...ama şükür rahatım...arada bir sarelle alıp agzıma onla tad geliyor agzıma ....

gurbettttttttttttttttttttttttt bu değillllllllll
bide tescilli yazmıyalımmmmm
aralıkk annelerinde yazıyomm görgüsüz demesin ordakiler erkeği buldu diye

:lepi::lepi:
:sm_cool:delikafadulden
karabiberrrrrrrrrr çok sevindim tatlım yaaaaaaaaaaa......maşallah maşallahhhhhhhh
darısı bizlere dua et canımmmmmmmmmmmmmmmm...

bak bu linke tıkla ayşeduru yapmış onunki kızzzz olduğu için pembe olmuş
dur burda çıkmamış link

Son düzenleme:

dur olmuşsa sana lkink verdim ordaa var
bilsem ben yaparımm amaa
kız teyzesii olsunn kızzz doğunca ısırı veririzz göktuğuu
canım oğlum göktuğ sağlıcakla gel yuvamıza yazalımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…