bebek cinsiyet belirleme..

bence bu testte bı sorun var ben anlamadım gıttı koku yok kasıgımda adet olcakmısım gıbı agrı var dur bakalım yarın buyuk gun hehehe

sen anla diye acmadık bu forumu.anlayan anlıyor sen kafanı yorma arkadaşım
cıkış şu tarafta---->
----------> ben buna bayiliyorummmmm yaaaaaa elara az degilsin biiz yaakinda kitap yazacaz bize ne örtmeye calisilerrrrr valla pes gelin sizede yapah ne dirsiniz elestirmenlerrrrrrrşakkıdı

çok sağoll canımmm,inşallah herkezinn gönlündekii olsunnn ,

inanınn böyle yazıldıkça çok duygulanıyorummm demekk tanımadığım bilmediğim insanlar beni merak ediyoo benim için dua ediyoo
inanınn çevremdekii insanlarr böyle değil

karabiberimmmmmmmm cnmm gözün aydınnnn cokkkkkkkkk sevindim yaaaaaa:sm_cool:
sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmm
darısıda bizlere olsun inşallahhhhhhhh
inşallah canımmmm
doktor dün banaa eşi rahim ağzınınn önünde çok dikkat et dediii

karabiberrrrr güccükkkk pipinin resminii istiyozzzzzzalkisalkisalkis
aman:roflol: kız minnacıkk koysamda görünmez

karabiber çok sevindim canım darısı bizim başımıza ....
sağol canım inşallah

canımm gurbete bidaha soralımm ben kendimce 28 günde olduğum için 14ncü tek denemeolduu
onu tam olara unutmuşş olabilirimm
hangisii çıktığına benn ona göre yapmamıştımmmm
gurbetttttt 1 mart canım ve 14martta oldu 28 gün sürüyoo bidaha bakarmnısın canımmm banaa
hangi gün olmuşşş

sende hamileymişsinn sen nasıll kaldın canım hamile

:Saruboceq:
çok sağol gamzecimm etmezz olurmuyumm canımm edecemm tabikii
senin son olduğu için ve 4 ncüü olacağıı içinn çokk istiyorumm olmasınııı
inşallah bebeğimi emzirdiğim günleride görürümmm

çok sağol bebeish
benim 2 tane kızım var canım 10 ve 7 yaşında
bu bebeğe doktor 10 ve 13ncü haftada erkeğe benziyoo dedii,
bu seferede dün 17 hafta 3 günlükken kesin dedi
kızlardan büyüğü 6 aylıkken küçüğüde 3 aylıkken öğrenmiştimmm yineee

yumurtayı dölleyen x kromozomu ise kız y kromozomu ise erkektir. bunu açıklayan bilimdir. buna kimse hiçbir şekilde müdahale edemez. kız yada erkek olma olasılığı %50-%50 dir.

bunu biliyoruz canımm amaa kız spermler daha yavaş ve güçlü,erkek spremler daha hızlı ve cansız oldukları için bizde tam yumurtlama zamanını düşünüyoruzz
kız spermler daha uzun yaşıyabiliyooo

kabibercım gözün aydın allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla al kucana inşallah.darısı bizlere inşallah
çok sağol canım arkadaşım

canımm senin ilk olduğuu içinn burdakii arkadaşlarıı yanlışş anlıyabilirisinn amaa genellikle burdaaa 2 yada 3 kızı olan arkadaşlarımızz varr
bidahaa bebek düşününcede gönlümüzden erkekk bebek geçiyoo belkii olurmuu diyedee yazışıyoruzz dertlerimize derman oluyoruz canımm
eğer seninde 1kızın yada 1 oğlun olsa eşinde farklıı bir bebeğimiz olsa diye isteyecektirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…