- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.121
elaracım sozunu dınlıyom bak dıyet ve spor yapıyom cancazımmmmmmm:):):):):
destekliyorumm seni bu konudaaavereliniortak
yaz ayında kilo vermek cok kolayy.az bogazını tutup,sporlada desteklersen istedigin kiloya inersinn cnmm
----------> ben buna bayiliyorummmmm yaaaaaa elara az degilsin biiz yaakinda kitap yazacaz bize ne örtmeye calisilerrrrr valla pes gelin sizede yapah ne dirsiniz elestirmenlerrrrrrrşakkıdısen anla diye acmadık bu forumu.anlayan anlıyor sen kafanı yorma arkadaşım
cıkış şu tarafta---->
çok sağoll canımmm,inşallah herkezinn gönlündekii olsunnn ,karabıber cnm okurken satırlarını senın yerıne ben heyecanladım boyle gıttım geldım ıns erkek dedım ve okudum erkek gozun aydın canım allah analı babalı buyutmek nasıp etsın sag saglım kucagını alırsın ıns yaaa darısı bızım basımıza cok tuhaf oldum yarabbım sen buyuksun
inanınn böyle yazıldıkça çok duygulanıyorummm demekk tanımadığım bilmediğim insanlar beni merak ediyoo benim için dua ediyoocanım buraya yazmıyorum ama girip okuyorum sizleri...bugün sen dr dayken hep dua ettim rabbim bebeği sağlıklı olsun ama nolur erkek olsun diyee...gözün aydın canım...şimdi rahatladım sen yazınca...allah sağlimen kucağına almayı nasip etsin..
inşallah canımmmmkarabiberimmmmmmmm cnmm gözün aydınnnn cokkkkkkkkk sevindim yaaaaaa:sm_cool:
sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmm
darısıda bizlere olsun inşallahhhhhhhh
aman:roflol: kız minnacıkk koysamda görünmezkarabiberrrrr güccükkkk pipinin resminii istiyozzzzzzalkisalkisalkis
sağol canım inşallahkarabiber çok sevindim canım darısı bizim başımıza ....
canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı bir şekilde.ama ben senin hangi gün ilişki olduğunu anlamadım.bir yerde gürbetin takvimine göre çok verimli günde ilişkiye girdim diyorsun.bir yerdede tam yumurtlama günü.lütfen beni bu konuda aydınlatırmısın.teşekkürler.
sende hamileymişsinn sen nasıll kaldın canım hamilecanım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı bir şekilde.ama ben senin hangi gün ilişki olduğunu anlamadım.bir yerde gürbetin takvimine göre çok verimli günde ilişkiye girdim diyorsun.bir yerdede tam yumurtlama günü.lütfen beni bu konuda aydınlatırmısın.teşekkürler.
AY CNMMMMMMMMMM COK SEVINDIM VE AGLIYORUM SU AN RABBIM NOLUR BIZEDE TATTIR BU SEVGIYI BI DUYGUU YARAABIIM CNM NOLUR BIZEDE DUA ET OZELLIK DOGUMDA NOLUR CNM RABBIM SAGLICAKLA OGLUSUSNU ALMAYYI NASIP ETSIN INNSSSSSSSSS CNM INAN COK SEVIN DIM VALLAHAolumunekankayizsmile
karabiber
çok çok sevindim arkadaşım oğlun hayırlı uğurlu olsun
allah tamamına erdirsin inşallah:=)
ne güzel rabbim gönlüne göre vermiş:) kaçıncı haftanda öğrenmiş oldun cinsiyetini?
bide kızlar var demişsin senn kızlarınmı?
kızlarınınkini kaçıncı haftalarında öğrenmiştin yazarmısın banada canım
rabbim ilk önce olmayanlara nasip et
sonrada bizim gönlümüzdekini hayırlısıysa nasip eyle ya rabbim :)))
yumurtayı dölleyen x kromozomu ise kız y kromozomu ise erkektir. bunu açıklayan bilimdir. buna kimse hiçbir şekilde müdahale edemez. kız yada erkek olma olasılığı %50-%50 dir.
çok sağol canım arkadaşımkabibercım gözün aydın allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla al kucana inşallah.darısı bizlere inşallah
canımm senin ilk olduğuu içinn burdakii arkadaşlarıı yanlışş anlıyabilirisinn amaa genellikle burdaaa 2 yada 3 kızı olan arkadaşlarımızz varrsağol arkadaşım doğru sende haklısın. ama boşver biz iyi niyetle tatlı sözle yaklaşalım birbirimize. benim daha ilk denemem bu. o yüzden bebeğim olmuyor demek doğru olmaz. daha geçen ay evlendim zaten. bu ay korunmadım adetime 3 gün kaldı. ama sancıları başladı. büyük ihtimalle bu ay yok. bakalım bikaç ay geçsin doktora bi kontrole gitcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?