- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.201
Dr.Folic Plus verdi Corasprin verdi onları içiyorum..yalnız Folic plus u günde 3 kere verdi çok değil miii yaaaa ???
folik plusın 1 tableti 174 mg
günlük alınması gereken miktar 400 mg
o nednele 3 tane içmek gerekiyor
gece yatmadan iç üçünü birden.gün içinde içtiginde hem bulantı yapıyor
folik plusın 1 tableti 174 mg
günlük alınması gereken miktar 400 mg
o nednele 3 tane içmek gerekiyor
gece yatmadan iç üçünü birden.gün içinde içtiginde hem bulantı yapıyor
va hemen ayaga kalkanlardansın cnm hıc sagınada yatmamısttın demı
gunaydınlar kızlar bugun mısafırım var gelemedım gecmısıde okuyamadım gelınce okurum tek tek artık herkes ıyıdır ıns
ben dun aksam abdest aldım dualar okudum namaz kıldım gerısı allahtan ılk denememız gerceklesmıs oldu bugun ara verıcem yarın yıne benım ıcınde dua edın olurmu
canım 5+4 üm cetsi kalp atışlarını dinleyecegiz Allah Kısmet ederse,rahatım şükür...bende tatlı yiyorum sen ne zaman yemeye başladın,6 haflalıkken falan nasıldın anlaattttt :)) agzımın içi acı gibi değişik tatlı yeyince geçiyor benim sarelle o da
hangisi olsunnkarabiber linklere tıklaaa
http://lbdf.lilypie.com/2cfup3.png
senin dedigine yazı yazılmıyor yalnızzz.üsttekide güzel bencee.
gelem valla tez canliyim anacim ben o yuzden bir gune sigdirdim herseyibenim evede senden lazım gurbetim yaaaaa
yaz temizliğim hep duruyo valla :)
nasıl bu kadar güçlüsün banada söyle :)))
öhhhhh desturrrrrrrrr hocalik yapiyorum insallahhhhGünayddınnn kızlarrrr karabiberrr çookk sevindimmmm..en kısa sürede görüşelimm ;D gurbetim türkiyede nereye gelceksin..sen din kült .ögretmeniydin değil mi? hocammmm...eheüheühe her konuda duayenimiz oldun :) benim agzımın hiç tadı yok...ama şükür rahatım...arada bir sarelle alıp agzıma onla tad geliyor agzıma ....
canim ne bilem sen bun u kastetmisin özür dilerim canim düzelttimmm gule gule kullan canimmma.s.olmuş ya sonuda gurbet buydu canımmm
olmuş ya sonuda gurbet buydu canımmm
slm kızlar bir sorum var çatlatma iğnesinden kaç gün sonra kan testinde çıkar sizce?bilen varmı
yarın dra gitcem kızlar klomen beni mahvetti..yumurtalıkların çok ağrıyo..bende yumurtalarım kırılmasın diye kendimi yormuyorum dermişim:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?