bebek cinsiyet belirleme..

Dr.Folic Plus verdi Corasprin verdi onları içiyorum..yalnız Folic plus u günde 3 kere verdi çok değil miii yaaaa ???

folik plusın 1 tableti 174 mg
günlük alınması gereken miktar 400 mg
o nednele 3 tane içmek gerekiyor
gece yatmadan iç üçünü birden.gün içinde içtiginde hem bulantı yapıyor

anam dr.gibi kadınsın valla sayıgı duyuyorum sanaaaa...tamam gece içeyim bari evet garip zaten hap içmekten de nefret ederim bide 3 taneeeeee.... ooooovvv

Bonie Family Planning Cinsiyet Belirleme yöntemini deneyen varmıydı elara bundan alayım mı karar veremedim. ne dersin.?ayrıca öyle yoğun bir iş yerinde çalışıyorum anlatamam.ama bu sayfaya göz atmadan da yapamıyorum.hepinizi seviyorum.a.s.

:Saruboceq:elara tatlı kuşum ben kara verdim bu ay başlayım.sen beni de listene eklermisin.?sat 12 haziran silkus 29 gün çıktı en son.ben diyet aylardır yapıyorum ama benimki soda içmeye henüz başlamadı.inferiliteci dr arkadaşa da gitmeyi planlıyorum.olur mu caba pipili .

gunaydınlar kızlar bugun mısafırım var gelemedım gecmısıde okuyamadım gelınce okurum tek tek artık herkes ıyıdır ıns
ben dun aksam abdest aldım dualar okudum namaz kıldım gerısı Allahtan ılk denememız gerceklesmıs oldu bugun ara verıcem yarın yıne benım ıcınde dua edın olurmu

allah yardımcın olsun canım inş. Istedigin gibi olur hakkında hayırlısı olsun inş. Ilk denemen olmasına ragmen olur.

bende günüm geçer geçmez aklımdam muhallebii çıkmıyorduu
et kokusundan hiç tiksinmedimmm
hatta nezman buzdolabıı banaa kokacak diye bekledima ama kokmadı bunda
ben 8 haftalık olana kadar doktora gitmedim
ozmaanda bebeği gördümm saten

benim evede senden lazım gurbetim yaaaaa
yaz temizliğim hep duruyo valla :)
nasıl bu kadar güçlüsün banada söyle :)))
gelem valla tez canliyim anacim ben o yuzden bir gune sigdirdim herseyi
öhhhhh desturrrrrrrrr hocalik yapiyorum insallahhhh
olmuş ya sonuda gurbet buydu canımmm
canim ne bilem sen bun u kastetmisin özür dilerim canim düzelttimmm gule gule kullan canimmma.s.

elara kolay gelsin canimmmm

mimozam aman dikkat yimirtani girma o bize lazummm insallah gönlundeki olur bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…