bebek cinsiyet belirleme..

kız agustos ramazan dr gıdıp gelmen zor olmazmı oruc oruclu bıde onu dusun cnm :):):)):):):

slm kizlar nasilsiniz yeni yontemler varmi kizlar bu arada karabirer hayirli olsun alllah saglikli hayirli oglunu kavustursun darisdaaaaa tum istiyenlerin basina insallahhhhhhh amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kız ozaman bozulurmuki oruç ?????
birde belki alttan bakmaz ??
ay ne kadar cahilim ??
bu ay olamaz elara izin vemiyor :)))
parmak uzunlugunda vajinay a birsey girdigi zaman oruc bozulur canim o yuzden ramazandan sonra yapmaka lazim yada dr. göbek üzerinden kontrol edecek yimirtalarini canimmm

benimkini hep karnımdan bakarak anlamıştı ama doktoruna göre değişiyor ultrasonla karından bakarak yumurtamın kaç milim olduğunu söyledi cnm.

cnm ılkmı senın???sen ne ıcınyaptırdın ıgneyı sende bızımgıbı erkek bebıs ısteyernlerdenmısın eger öleyse baska bıseyler yaptınmı solersen sevınırız cnm

Son düzenleme:
karabiber hiç aklına gelmezdi dimi canım herkesin sana nasıl yaptığını soracakları
kısmet işte :)))
acaba banada soracaklarmı
:uhm:

inşallah sanada sorarlarr canımmm bir günn,beNde aklıma getirmezedimm bidahaa olsaa kız olur derdimm içimdenn
az öncee sitede aşşağıda canımı sıktılarrr,
kızlarımı dondurma yemeğe götürüyordumm az oturmak istedim komşuların yanında
benim kızlardan öğrenmişler erkekk olduğunuu dünn,
belimm ağrıyodu biraz iş yaptımm bugünn aklımm onda yürüyodummmmm
bebeğe birşey olmasa diyeee
hemen ordan birii erkekk annesi olacan yaa böbürlenerek yürürsünn tabiii dedi,
alakasaıı yok dedimm belimm ağrıyoooo ondann dedimm böyleyimm dik yürüyordum
neyseee bitanesi atladıı amann bulduınn vallaha belayı bu erkeklee ,büyüyüncee keşkee buda kız olsaydıı dersinn dedii erkeklerr daha zor oluyomuşş büyütmekkk
5 tane kızı olsa 6ncıyıı yine kız istermiş
ama bana diyenlerinn oğluu var satenn olmasaydı böyle derlermiydi acepppp
bitanesi diyokiii ,ilk kızım olduu benimm hiçç 2 nciyii erkekk istemedimm ama erkekk olduu
bende mahsus gıcıklık olsun diye oğlumm olsaydı kız olsunn isterdimmm dedimm
ya benn bunlarlaa hiç cinsiyet mevzusuu bile yapmadımm
evlerimize gidip gelmeyizzz
sadece merhaba okadar
dediklerine bakkk
sizene yaaa kız olsaydıdaaa budamıı kızzz kocan yine doğurtur demeye başlarlaRDII ACIYARAK BAKARALRDII
BU ıNSANLARI ANLAMIYORUM
ıNANINN GERÇEK DOSTLARR SıZZ YÜZÜNÜ GÖRMEDıĞıM ıNSANLARSINIZZ
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…