- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.241
aslında ben bi gittim haziranda hemde sprali çıkarttırdım
ozaman sol yumurtan çatlayacak 2 gün sonra demişti
bende bu siteyi bulduktan sonra hemde vücudumun biraz dinlenmesi için bu ay başına bırakmıştım
ama geçen gün korkumdan vazgeçtim :))) şimdi korunuyoruz
elarada kızdı zaten en azından sodanı iç falan dedi onlara başladık dün
şimdi ağustosta düşünüyorum canım
bebek yapcagim ay insallah basliycam trden getircem insallahhhklomene felanda baslarsın hadı hayırlısı hersen gonlunce olsun haberdar et bızı gene gelısmelerden :):):)):):
kız agustos ramazan dr gıdıp gelmen zor olmazmı oruc oruclu bıde onu dusun cnm :):):)):):):
özür canim benimmmmmmm:asigim:ypk güzelim ben değilim
ikiside yerinde şu an :)))
ben sağ yumurtayı yakalamaya çalışıyorum o kadar :)))
oda aklıma geldi ama
hamile kalmak için sakıncası olmaz herhalde orucun :)))
hehehe olmaz cnm ay ılahı guldurdun benıde yum ıcın dr gıdecenya hanı orucun olmaz alttan bakarsa o yuzden gel bu ay dene bence :):):)
kız ozaman bozulurmuki oruç ?????
birde belki alttan bakmaz ??
ay ne kadar cahilim ??
bu ay olamaz elara izin vemiyor :)))
parmak uzunlugunda vajinay a birsey girdigi zaman oruc bozulur canim o yuzden ramazandan sonra yapmaka lazim yada dr. göbek üzerinden kontrol edecek yimirtalarini canimmmkız ozaman bozulurmuki oruç ?????
birde belki alttan bakmaz ??
ay ne kadar cahilim ??
bu ay olamaz elara izin vemiyor :)))
parmak uzunlugunda vajinay a birsey girdigi zaman oruc bozulur canim o yuzden ramazandan sonra yapmaka lazim yada dr. göbek üzerinden kontrol edecek yimirtalarini canimmm
slm kizlar nasilsiniz yeni yontemler varmi kizlar bu arada karabirer hayirli olsun alllah saglikli hayirli oglunu kavustursun darisdaaaaa tum istiyenlerin basina insallahhhhhhh amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
valla hiç aklıma gelmemişti((
ultrasonla üstten baksa anlamazmı ????
benimkini hep karnımdan bakarak anlamıştı ama doktoruna göre değişiyor ultrasonla karından bakarak yumurtamın kaç milim olduğunu söyledi cnm.
benimkini hep karnımdan bakarak anlamıştı ama doktoruna göre değişiyor ultrasonla karından bakarak yumurtamın kaç milim olduğunu söyledi cnm.
ben kullandım arkadaşım sen?
ya çok yoğunum sayfa hep açık ama geç okuyorum.şimdi gördüm.ben kullanmadım .sen nasıl kullandın .sonuç ne oldu.?kaç çocuk var.? Kızın var mı? Tavsiye edermisin?kullanımı pratik mi? Güvenilir mi?şeniz
karabiber hiç aklına gelmezdi dimi canım herkesin sana nasıl yaptığını soracakları
kısmet işte :)))
acaba banada soracaklarmı
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?